Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
881 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Onassis: Cel mai bogat om din Lume (1988) 158 min
13.124 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Cel mai bun prieten din ceruri (SUA 2018) Drama 89 min
850 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingerul din Pennsylvania Avenue (SUA 1996) Drama 92 m
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai mare amant din lume (SUA 1977) Comedie 89 minute
1.715 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.645 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cuptorul (SUA 2019 ) Drama 90 min
226 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prieteni in sfarsit (SUA 1995) Drama 91 min
78 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Onassis: Cel mai bogat om din lume (1988) Anthony Quinn
13.152 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cel mai periculos om din lume (SUA 1969) Drama / 93 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.06.2023  Adauga la favorite 163 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
The Chairman (1969)

IMDb:5,6

Regia:J. Lee Thompson
Un agent occidental este trimis in China comunista pentru a recupera o importanta enzima agricola . Ceea ce nu stie este ca in cap ii este implantata o bomba; fortele din spatele misiunii sale o vor detona daca nu reuseste sa indeplineasca misiunea.

Misiunea profesorului universitar laureat al Premiului Nobel Dr. John Hathaway incepe cu solicitarea locotenentului general Shelby la ambasada SUA din Londra de a calatori in China pentru a-l vizita pe Soong Li, un fost profesor de la Hathaway, care ar fi dezvoltat o enzima care ar permite culturilor sa cresc in orice fel de climat. Ezitantul Hathaway este indemnat in continuare sa treaca printr-un apel telefonic de la presedintele Statelor Unite . Hathaway este ingrijorat de situatie, la fel ca si o prietena apropiata pe care o cunoaste pe nume Kay din Londra.

Un transmitator este implantat in craniul lui Hathaway ca dispozitiv de urmarire. Acesta nu este informat ca dispozitivul include si un element exploziv in caz de urgenta care poate fi declansat de americani daca este necesar. Nici SUA, nici Uniunea Sovietica nu doresc ca enzima sa ramana exclusiv in mainile Chinei.

La scurt timp dupa sosirea sa in Hong Kong , Hathaway este trimis sa intalneasca o tanara chineza frumoasa, Ting Ling, care ii prezinta sefului de securitate Yin intr-un club de noapte. Cand Hathaway se intoarce in camera sa de hotel, il gaseste pe Ting Ling asteptandu-l in patul lui gol si ademenindu-l sa o seduca pentru ca este de datoria ei pentru presedinte. Ea incearca sa-l dezbrace, dar cand aude un zgomot facut de un intrus se duce sa investigheze. El prinde un intrus de sex masculin, dar Ting Ling ridica un telefon si il foloseste pentru a-l lasa inconstient pe Hathaway. Seful Securitatii Yin il duce pe Hathaway cu masina pentru a se intalni cu presedintele partidului din China. Ei joaca un joc de tenis de masa si discuta despre enzima, pe care presedintele sustine ca intentioneaza sa o impartaseasca lumii intregi. In acest moment, Lt. General Shelby, care asculta la Londra, ia in considerare si discuta cu seniorii sai posibilitatea detonarii dispozitivului exploziv din capul lui Hathaway pentru a-l ucide pe Presedinte.

Hathaway este apoi luat cu avionul pentru a se reuni cu profesorul Soong Li si, de asemenea, o intalneste pe fiica lui Li, Soong Chu. Nimeni nu crede ca Hathaway spioneaza cu adevarat regimul chinez. Soong Li, posibil tradat de fiica sa Soong Chu, este atacat de gardieni care cauta formula. Inainte de a muri, Soong Li ii da lui Hathaway o carte care contine citate de la presedinte. Profesorul fuge cu cartea si o bucata de microfilm, incercand sa ajunga la granita sovietica inainte ca oamenii lui Yin sa-l poata captura. El nu poate escalada un gard, asa ca Shelby alege sa declanseze dispozitivul exploziv, dar trupele sovietice de granita ajung in ultimul moment pentru a-l ajuta pe Hathaway sa treaca in siguranta.

Odata in siguranta, profesorul descopera ca formula enzimei este ascunsa in cartea de citate a presedintelui. El primeste dispozitivul indepartat si este surprins cand i se demonstreaza ca acesta continea un dispozitiv exploziv care ar fi putut fi detonat de la distanta in orice moment. Apoi se intoarce la Kay in Londra.

Distributie
Gregory Peck in rolul doctorului John Hathaway
Anne Heywood ca Kay Hanna
Arthur Hill ca Shelby
Alan Dobie ca Benson
Conrad Yama in calitate de presedinte
Zienia Merton in rolul lui Ting Ling
Ori Levy in rolul lui Shertov
Eric Young ca Yin
Burt Kwouk ca Chang Shou
Alan White in rolul lui Gardner
Keye Luke in rolul profesorului Soong Li
Francesca Tu ca Soong Chu
Mai Ling ca stewardesa de zbor


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.