Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Gorila (SUA 1939) Comedie,Crima,Horror,Mister / 65 min
1.883 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  The Turn of the Screw (UK 2009) Horror,Mister / 88 min
2.540 vizite - 0 comentarii
adaugat de gadea
 
  Numele meu e Rocco Papaleo (1971) / Mastroiani / 101 min
2.582 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  La multi ani, sa traiesc! (SUA 1981) Thriller / 110 min
1.829 vizite - 0 comentarii
adaugat de sahia
 
  Moarta de spaima (SUA 1947) Bela Lugosi Mister / 67 min
1.037 vizite - 0 comentarii
adaugat de labionda
 
  Barbatul Maimuta (SUA 1943) Bela Lugosi,Horror / 63 min
1.764 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Liliacul (SUA 1959) Horror,Mister,Thriller / 78 minute
718 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Neveste perfecte (SUA 1975) Horror,Mister,SF / 116 min
1.451 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charles Chaplin - Recreerea (SUA 1914) Comedie 12 min
2.494 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Matraguna - Febra curselor de cai (Italia 2002) 101 min
2.359 vizite - 0 comentarii
adaugat de grisa
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Mai jos (SUA 2002) Horror,Mister / 101 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.06.2023  Adauga la favorite 120 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.1
   
 
Below (2002)

Nota IMDB: 6.1

Regia:David Twohy



.In august 1943, submarinul USS Tiger Shark patruleaza in Oceanul Atlantic in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Primind ordine de a ridica supravietuitorii reperati in deriva de un avion de patrulare britanic PBY Catalina , submarinul salveaza trei supravietuitori – asistenta britanica Claire Paige si doi barbati, dintre care unul ranit – de pe nava spital britanica Fort James , scufundata cu doua zile mai devreme; un supravietuitor da vina pe un submarin german pe care l-a vazut la suprafata chiar inainte ca Fort James sa fie lovit cu o torpila . Echipajul Rechinului Tigru observa un distrugator german apropiindu-se. Submarinul are mai multe intalniri cu distrugatorul si sufera avarii din cauzasarcini de adancime . Comandantul locotenent Brice descopera ca supravietuitorul ranit este de fapt un prizonier de razboi german , Bernhard Schillings. Crezand ca Schillings a facut zgomot pentru a trada pozitia lui Tiger Shark fata de nava de razboi germana, Brice il confrunta, impuscandu-l pe Schillings cand germanii intra in panica si apuca un bisturiu pentru a se apara.

Brice ii dezvaluie lui Paige ca Tiger Shark a scufundat recent un submarin german , iar fostul ofiter comandant, locotenentul comandant Winters, a murit dupa ce a iesit la suprafata pentru a confirma scufundarea. Potrivit lui Brice, Winters a incercat sa salveze un suvenir din flotsam cu un carlig atunci cand Tiger Shark a lovit un obiect scufundat, facandu-l pe Winters sa cada peste bord si sa se inece; Brice a preluat apoi comanda.

Dupa moartea lui Schillings, cei de la bordul rechinului Tiger percep voci fara trup si alte evenimente ciudate. Lucrand intr-un tanc de balast , submarinul Douglas Odell pune la indoiala relatarea lui Brice conform careia Winters a cazut dupa ce submarinul a lovit un obiect scufundat, spunand ca nu a simtit un astfel de impact. Locotenentul Steven Coors ii spune lui Odell povestea adevarata: Winters, pe punte cu numai Brice, Coors si locotenentul Paul Loomis, ordonase ca un grup de tunuri sa traga asupra supravietuitorilor germani. Cand Brice, Loomis si Coors au obiectat, o cearta aprinsa s-a transformat intr-o altercatie fizica in timpul careia Winters s-a lovit la cap si a cazut peste bord. Pentru a proteja reputatia lui Winters, Coors ii cere lui Odell sa nu spuna nimanui. Inainte de a parasi rezervorul de balast, Coors moare intr-un accident misterios.

O serie de probleme mecanice bizare fac ca echipajul sa piarda controlul asupra rechinului tigru , iar submarinul se intoarce spre locul scufundarii navei germane, aparent din proprie vointa, iar echipajul suspecteaza o influenta supranaturala, punand la indoiala versiunea lui Brice despre Moartea lui Winters. Membrii echipajului mor in accidente intr-un ritm alarmant - Loomis vede fantoma lui Winters si incearca sa evadeze din submarin printr-un portbagaj de evacuare in timp ce submarinul este sub apa si moare cand este pus in teapa pe o balustrada exterioara.

Membrul echipajului „Weird" Wally concluzioneaza ca submarinul este bantuit de o „maledictie" care trebuie sa fie multumita pentru a scapa din lumea de jos dintre rai si iad. Paige si Odell descopera ca Tiger Shark a confundat Fort James cu submarinul german si a scufundat nava britanica; ei afla, de asemenea, ca Brice, Loomis si Coors credeau ca nu isi pot permite ca aceasta greseala drastica sa apara in inregistrarile lor si au conspirat pentru a suprima povestea, ucigandu-l pe Winters pe punte in timp ce incerca sa salveze supravietuitorii din Fort James .

Rechinul Tigru este paralizat de accidente in crestere si au ramas doar cinci supravietuitori: Brice, Odell, Paige, Stumbo si Wally. Dupa ce rechinul tigru ajunge la locul scufundarii Fort James si iese la suprafata intr-o stare dezactivata, cei de la bord detecteaza o nava de suprafata in apropiere. Brice impiedica echipajul supravietuitor sa transmita radio navei, dar Paige se strecoara pe punte si incearca sa semnalizeze navei cu o lanterna. Brice o confrunta si o tine sub amenintarea armei. Remuscarea lui pentru accident il invinge; recunoaste toata musamalizarea si se impusca in cap, cazand mort in ocean.

Nava semnalata de Paige se dovedeste a fi britanica si ii ridica pe cei patru supravietuitori. Rechinul Tigru se scufunda, ajungand sa se odihneasca pe fundul oceanului, langa epava Fort James .

Distributie
Matthew Davis ca ensign Douglas Odell
Bruce Greenwood ca locotenentul Brice
Olivia Williams ca Claire Paige
Holt McCallany ca locotenentul Paul Loomis
Scott Foley in rolul locotenentului Junior Grade Steven Coors
Zach Galifianakis ca „ciudat" Wally
Jason Flemyng ca Stumbo
Dexter Fletcher ca Kingsley
Nick Chinlund ca sef
Andrew Howard ca Hoag
Christopher Fairbank in rolul lui Pappy
Nick Hobbs in rolul locotenentului comandant Winters


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.