Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Te rog ucide-ma (SUA 1956) Politist / 78 minute
1.718 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Crima odata inlaturata (SUA 1971) Politist 74 min
278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Regina fecioara(SUA 1955)Drama 92 min
2.793 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Potul cel mare (SUA 1950) Comedie James Stewart 88 min
1.079 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Stan si Bran -Scuzati-ne (SUA 1931) Comedie 70 minute
9.162 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un politist cu explozie intarziata2 1/2(SUA 1991)Com.85m
1.542 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran - Evadati din inchisoare (SUA 1931)
17.736 vizite - 0 comentarii
adaugat de goldi
 
  Regina fecioara (SUA 1955) Drama 92 min
913 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charles Chaplin - Sef de raion (SUA 1916) 19 minute
1.759 vizite - 0 comentarii
adaugat de fata
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Nascut pentru a castiga(SUA 1971) Politist

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.06.2023  Adauga la favorite 139 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Nascut pentru a castiga(SUA 1971) Politist
Born to Win (1971)
Regia Ivan Passer
IDMb 5.7


Filmul il urmareste pe J ( George Segal ), un fost frizer care s-a despartit de sotia sa ( Paula Prentiss ) si de atunci a devenit un dependent de droguri fara scop care frecventeaza Times Square. Isi traieste noua viata facand afaceri din cand in cand pentru Vivian ( Hector Elizondo ), un traficant de droguri de succes si intimidant. J crede ca viata lui este despre dragoste si pace, dar el si colegul sau prieten si drogat Billy Dynamite (Jay Fletcher) incearca sa fure un seif in spatele unei casierie. Cu toate acestea, la fel ca in multe dintre neavenurile lui J, ei esueaza odata ce s-au confruntat si fug haotic din scena.

Intr-o zi, in timp ce incearca sa fure o masina, J il intalneste pe proprietarul masinii, Parm ( Karen Black ), o fata cu spirit liber care ii place J. Se intorc in apartamentul ei, cu J intentionand sa fure lucruri de la ea, dar doi se indragostesc. In timp ce face dragoste, Parm gaseste un tatuaj pe bratul lui J pe care scrie „Born to Win" – de care J este foarte mandru.

Cand J revine la rutina lui, obiceiul lui de droguri creste si, dupa ce i-a lasat drogurile lui Stanley (Irving Selbst), un membru proeminent al lantului de aprovizionare al lui Vivian, el si Billy se intorc a doua zi pentru a jefui drogurile de la prietena lui Stanley. Ei trebuie sa renunte la droguri, totusi, cand, in drumul lor din apartament, doi politisti murdari (Ed Madsen si Robert De Niro ) se confrunta cu ei si il retin pe J. Pe amenintarea unei condamnari grave la inchisoare, J accepta sa lucreze alaturi de ei. devenind un narc si sa le raportez despre Vivian.

Stanley il ajunge curand din urma pe J, care scapa de un rau grav din partea oamenilor sai. Dupa ce au facut o livrare la aeroport, J si Parm fug din oras la plaja de pe Long Island. Acestia experimenteaza pe deplin fericirea romantica, dar apoi insista sa se intoarca in oras pentru plata pentru livrarea la aeroport. La intoarcere, se confrunta cu presiuni din ce in ce mai intense din partea lui Stanley si Vivian. Detectivii il forteaza sa aranjeze o intalnire cu Vivian, care simte ca este o actiune si refuza sa faca o intelegere.

J se reuneste cu Billy si lucrurile par din nou mai pline de speranta. Billy ii spune lui J ca apreciaza siguranta scopului pe care o ofera stilul lor de viata. Acest calm relativ nu dureaza insa mult. Cand sunt impreuna intr-o cladire de birouri, Billy se impusca cu droguri destinate lui J si moare imediat - drogurile erau o „impuscatura fierbinte" destinata sa ucida. Un J panicat si tulburat isi abandoneaza prietenul mort in lift. J si Parm fac o ultima incercare de a parasi orasul, dar se lovesc din nou de detectivii care planteaza droguri pe Parm si o iau pentru arestare. Dupa ce toate planurile lui au esuat, J se scufunda mai adanc in tulburari cu sentimente de ura de sine si merge la clubul lui Vivian. Vivian ii da droguri gratuite si atat el, cat si J recunosc ca ar putea fi foarte usor o sansa. Singur si cu viitorul complet incert,

Distributie
George Segal J
Karen Black Parm
Paula Prentiss Veronica
Hector Elizondo Vivian
Jay Fletcher Billy Dynamite
Robert De Niro Danny
Ed Madsen Detectiv
Marcia Jean Kurtz Marlene
Irving Selbst Stanley


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.