Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Corsarul Negru (Italia 1976) Actiune,/ 113 min
2.402 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un zambet sigur(SUA 1958) Drama 103 min
219 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un zambet sigur (SUA 1958) Romantic 104 min
189 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Automobilul Doamnei (1971) Comedie Anna Magnani 89 min
1.009 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Arbitrul (Italia 1974) Comedie / 107 min
463 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Allonsanfan (Italia 1974) Marcello Mastroianni 104 min
1.739 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Calatoria (1974) Richard Burton,Sophia Loren 97 min
6.639 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Calatoria (1974) Richard Burton,Sophia Loren 97 min
2.297 vizite - 0 comentarii
adaugat de norica
 
  Mama necasatorita (SUA 1958) Drama 74 min
146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Minunile se petrec din nou (Italia 1974) / 87 minute
2.807 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Parfumul doamnei in negru (Italia 1974) /180 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.05.2023  Adauga la favorite 126 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
The Perfume of the Lady in Black (1974)
Il profumo della signora in nero

Nota IMDB: 6.8

Regia:Francesco Barilli
Silvia ( Mimsy Farmer ) este un manager de succes la un laborator de chimie. Cu iubitul ei Roberto ( Maurizio Bonuglia ), ea viziteaza niste prieteni afro-italieni, inclusiv Andy ( Jho Jenkins ). Andy explica ca vrajitoria, blestemele si sacrificiile umane sunt toate obisnuite in culturile africane. Roberto sustine ca exista grupuri de sacrificii umane in toata lumea, inclusiv in Europa. Curand dupa aceea, Silvia incepe sa experimenteze o serie de halucinatii si amintiri. Unele dintre amintiri includ mama Silviei ( Renata Zamengo) intai stand pe scaun si imbracat cu parfum intr-o rochie neagra, si inca o amintire a mamei intretinand sex cu un barbat care nu este tatal Silviei. Mama Silviei a murit aparent sarind de pe un balcon cand Silvia era mai mica. Amestecate cu toate aceste viziuni sunt o serie ciudata de evenimente care par sa indice incapacitatea Silviei de a sti ce este cu adevarat real: o vaza din trecutul Silviei care a aparut in apartamentul ei dupa ce a disparut dintr-un magazin local, un buchet de flori care moare rapid si un fetita, infatisand o Silvia mai tanara.

Dar pe masura ce filmul progreseaza, incepem sa realizam ca toti cei din jurul Silviei par sa conspire impreuna. Acesta ii include pe Roberto, Andy si portarul care sunt vazuti toti plecand impreuna. Privirile lungi ale vecinilor, colegilor de serviciu si functionarilor din magazine par sa alimenteze aceasta paranoia. Viziunile si halucinatiile Silviei devin mai dese, ea hotarand sa apeleze la ajutorul unui clarvazator orb. La aceasta intalnire, clarvazatorul atinge trecutul tulburator al Silviei si il vede pe tatal ei inecandu-se in mare si pe Silvia impingandu-si mama de pe balcon. De asemenea, clarvazatoarea indica ca tatal ei vitreg, care a incercat sa o molesteze sexual pe Silvia, o va urmari pe Silvia. Il vedem apoi pe clarvazator, Roberto, Andy si altii care se intalnesc intr-un tunel abandonat si isi imbraca hainele albastre de laborator si dispar in tunel.

Silvia incepe sa se confrunte cu viziuni ale tinerei sale tinere care apare in apartamentul ei si dispare cand isi aduce vecina. La scurt timp dupa aceea, Francesca, o vecina a Silviei, este gasita moarta. Dupa ce a participat la inmormantare, Silvia vine acasa si afla ca ramasitele incinerate ale Francescei au fost lasate in apartamentul ei. O alta halucinatie o arata pe Silvia impingandu-si mama de pe un balcon si gasind rochia neagra a mamei si pisica moarta a vecinului ei. In timp ce incearca sa faca taxidermia pisicii vecinului ei, ea il vede pe tatal ei vitreg Nicola ( Orazio Orlando) care se intreaba de ce si-a notat vechea lor adresa. Inspaimantata, Silvia fuge si se duce la vechea ei casa. Nicola o urmareste acolo, o incolteste si incepe sa o violeze. Silvia gaseste o placa de beton si ii sparge capul si fuge lasandu-l pe podea sa moara. Silvia il aduce inapoi pe Roberto sa vada cadavrul lui Nicola, dar nu este nimeni acolo.

Halucinatiile Silviei cresc pe masura ce sinele ei mai tanar incepe sa-i porunceasca sa faca lucruri in timp ce poarta rochia neagra a mamei sale. Silvia intra in apartamentul vecinilor ei si il ucide cu brutalitate. Roberto vine si Silvia il injunghie si ea. Apoi aranjeaza trupul lui Roberto, cu cel al vecinului ei si al Nicolae in jurul unei mese. Apoi continua sa urce pe acoperis unde eul ei mai tanar o apuca si ambii cad de pe acoperis. Vedem ca doar cadavrul Silviei mai in varsta este pe trotuar de jos.

Corpul Silviei este apoi vazut intr-o camera intunecata din acelasi sistem de tunel abandonat vazut mai devreme in film. O multime mare de oameni imbracati in halate albastre de laborator stau in jurul corpului. Vedem ca Roberto, Nicola si vecinul ei sunt toti in viata si stau deasupra trupului Silviei. Roberto ii taie corpul, iar fiecare membru al cercului incepe sa apuce bucati de carne din corpul Silviei si imediat il devoreaza. Ultimele fotografii sunt cu acest grup de oameni care dispar in adancurile tunelurilor cu bucatile lor de carne.

Distributie
Mimsy Farmer : Silvia
Maurizio Bonuglia : Roberto
Mario Scaccia : Rossetti
Jho Jenkins ca Andy
Nike Arrighi ca Orchidea
Orazio Orlando : Nicola
Renata Zamengo : Mama Silviei
Carla Mancini : Elisabetta
Lara Wendel : Tanara Silvia
Donna Jordan : Francesca


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.