Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Norocul irlandezilor (SUA 1948) Comedie 99 min
306 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Indiscret (SUA 1958) Comedie 100 min
902 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Avand totul.(SUA 1982) Comedie 100 min
558 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.021 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Norocul irlandezilor (SUA 1948) Comedie,Romantic 99 min
741 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Norocul irlandezilor (SUA 1948) -Comedie fantastica 99 m
494 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.821 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
948 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.474 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

An bisect( SUA -Irlanda) Comedie 100 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.05.2023  Adauga la favorite 53 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
Leap Year Fu
Regia Anand Tucker
IMDB 6.4



Agentul imobiliar de succes Anna Brady este frustrata ca iubitul ei, cardiolog, Jeremy Sloane, inca nu i-a cerut-o in casatorie dupa patru ani. Ea decide sa calatoreasca de la Boston la Dublin, sa-i ceara in casatorie pe 29 februarie, zi bisecta, in timp ce el se afla acolo la o conferinta. Anna doreste sa invoce o traditie irlandeza conform careia un barbat caruia i se propune sa faca o zi bisecta trebuie sa accepte propunerea.

In timpul zborului, o furtuna deviaza avionul spre Tara Galilor, unde Anna angajeaza o barca pentru a o duce la Cork. Severitatea furtunii, totusi, o forteaza sa fie dusa la mal intr-un mic sat de pe litoral numit Dingle, unde se indreapta spre o taverna locala. Anna incearca sa ceara ajutorul lui Declan O'Callaghan, carciumarul irlandez morocanos. Ea ii cere sa o transporte cu taxiul prin tara pana la Dublin. La inceput refuza, dar dupa ce taverna lui este amenintata cu executarea silita, accepta sa o conduca pentru 500 de euro. Cei doi au pornit cu vechea lui masina ravasita. Pe drum, el isi bate joc de bagajele ei luxoase Louis Vuitton, pe care le numeste „Louie". El isi batjocoreste, de asemenea, credinta ei intr-o „traditie" an bisect a femeilor care le cere barbatilor in casatorie.

Calatoria lor este intrerupta de o turma de vaci care blocheaza drumul. Anna intra in balegar de vaca in timp ce incearca sa mute animalele si incearca sa-si curete pantofii scumpi in timp ce se sprijina de masina lui Declan, ceea ce o face sa se rostogoleasca in jos intr-un parau. Continuand pe jos, Anna coboara o duba cu trei calatori care ii ofera un lift. Ignorand avertismentul lui Declan, Anna accepta calatoria si le inmaneaza bagajele. Inainte de a putea intra in duba, ei pleaca fara ea. Anna si Declan se indreapta in cele din urma pe jos catre un pub de pe marginea drumului, unde ii descopera pe cei trei hoti de furgonete care trec prin bagajele Annei. Declan se lupta cu ei, dand dovada de o forta neasteptata pentru un barbat de talia lui si recupereaza geanta Annei. Anna si Declan sunt expulzati din carciuma de catre proprietar pentru ca s-au luptat in incinta.

Anna si Declan ajung la o gara si decid sa astepte urmatorul tren. In timp ce asteapta, ei urca pe un deal pana la ruinele unui castel din apropiere. Se intreaba reciproc ce ar apuca daca casele lor ar fi in flacari si ar avea doar 60 de secunde sa fuga. Facand acest lucru, Declan ii spune si Annei despre o veche legenda irlandeza despre o tanara logodita cu un lord in varsta pe care nu-l iubea. Asa ca femeia le-a oferit invitatilor sai o potiune de dormit pentru a putea fugi cu un tanar razboinic celtic pe care il iubea. In timpul povestii, ei pierd notiunea timpului si pierd trenul. In acea noapte, Anna si Declan sunt fortati sa stea la o pensiune locala din Tipperary, unde pretind ca sunt casatoriti, luand numele „O'Brady-Callaghan", astfel incat gazdele lor conservatoare sa le permita sa ramana. In timpul cinei, cand alte cupluri se saruta pentru a-si arata dragostea unul fata de celalalt, Anna si Declan sunt „fortati" sa se sarute si ei. Acest lucru starneste sentimente la care niciunul nu se asteptase. In acea noapte, dorm in acelasi pat, dar nu isi recunosc noile sentimente unul pentru celalalt.

A doua zi, in timp ce fac autostopul pe drum, Anna si Declan sunt prinsi de o furtuna de grindina si se adapostesc intr-o biserica din apropiere, unde are loc o nunta. Sunt invitati la receptie. Dar in timpul receptiei, Anna bea prea mult. Anna incepe sa-si puna la indoiala propriile intentii cu Jeremy si isi da seama ca are sentimente pentru Declan. Tocmai cand cei doi sunt pe cale sa se sarute, Anna varsa si lesine. A doua zi, ajung la Dublin, in timp ce se indreapta pe jos de la terminalul de autobuz la hotel, Declan dezvaluie ca s-a logodit candva, dar logodnica lui a fugit la Dublin cu inelul claddagh al mamei sale si cel mai bun prieten al sau. Anna ii sugereaza lui Declan, acum ca se afla la Dublin, sa ceara inelul mamei sale inapoi. Cand ajung la hotelul in care este cazat Jeremy, Jeremy o surprinde pe Anna propunandu-i-o chiar in hol. Anna se intoarce sa se uite la Declan doar pentru a vedea ca el a iesit deja din hotel si accepta propunerea lui Jeremy.

La petrecerea lor de logodna din Boston, Anna afla ca Jeremy s-a hotarat sa ceara in casatorie pentru ca a crezut ca este singura modalitate de a linisti consiliul cooperativ al blocului in care cuplul dorea sa se mute la inceputul filmului. Consternata, Anna trage alarma de incendiu si asteapta, testand conceptul de 60 de secunde pe care il discutase mai devreme cu Declan. Cand suna alarma, instinctul lui Jeremy este sa-si recupereze toate materialele electronice, cum ar fi telefoanele mobile, laptopurile etc. si nu arata nicio grija pentru bunastarea Annei. In acel moment, Anna realizeaza pe deplin ca nu exista nimic in apartament care sa insemne ceva pentru ea, inclusiv Jeremy. Intre timp, intors la Dublin, Declan preia inelul claddagh al mamei sale de la fosta lui logodnica.

Ceva mai tarziu, Anna ajunge inapoi la Caragh's Tavern din Dingle, unde Declan isi conduce afacerea aparent de succes, dupa ce a strans soldul pe care il datora proprietarului sau cu ajutorul comunitatii. Anna ii dezvaluie ca si-a rupt logodna cu Jeremy si ii spune lui Declan ca a ajuns sa creada ca tot ce are nevoie/doreste este chiar in Dingle. Cand le propune sa se intalneasca, ignorand natura ei controlanta si spunand ca nu ar trebui sa faca planuri, Declan paraseste camera. Crezand ca a fost respinsa, Anna se grabeste afara si se indreapta spre marginea unei stanci din apropiere, cu vedere la mare.

Declan apare, dezvaluind ca a iesit pur si simplu pentru a recupera inelul claddagh al mamei sale, astfel incat sa i-l poata da. Ducand oferta ei si mai departe, Declan spune ca vrea sa faca planuri cu ea si o cere in casatorie pe stanca. Anna accepta bucuroasa, iar mai tarziu sunt vazuti in masina lui Declan, lasand destinatia deschisa sortii.
Distributia

Amy Adams ... Anna
Matthew Goode ... Declan
Adam Scott ... Jeremy
John Lithgow ... Jack
Noel O'Donovan ... Seamus
TTony Rohr ... Sincer


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.