Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Coco
189 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  E noaptea de Halloween
624 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cartea junglei
2.351 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aventurile baronului Munchausen
113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rechinul
514 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Desene animate cu Tom si Jerry
765 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oita in insula
823 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aventuri in baby-sitting |
122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Flacara luminarii - Clubul micilor castane
510 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciunul cu Donald
1.074 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Desene animate
 

 

COCO |

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.05.2023  Adauga la favorite 119 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
In orasul mexican Santa Cecilia, o tanara pe nume Imelda se casatoreste cu un barbat care in cele din urma o paraseste pe ea si pe fiica ei Coco pentru a urma o cariera muzicala. Cand nu se intoarce niciodata, Imelda alunga pentru totdeauna muzica din familia ei si incepe o afacere de pantofi.

Multi ani mai tarziu, stra-stranepotul Imeldei, Miguel, locuieste acum cu batrana Coco si familia lor, inclusiv cu parintii lui Miguel si bunica lui, care sunt si cizmari. In ciuda interzicerii muzicii din partea familiei sale, Miguel il idolatrizeaza in secret pe muzicianul decedat Ernesto de la Cruz si se invata singur sa cante la chitara urmarind filmele vechi ale lui Ernesto. In Ziua Mortilor , Miguel se ciocneste din neatentie de familia ofrenda , rupand un cadru care contine o fotografie cu Imelda si cu copilul Coco. El descopera ca o sectiune ascunsa a fotografiei il prezinta pe stra-strabunicul sau, al carui cap a fost rupt din fotografie, tinand in mana celebra chitara a lui Ernesto. Crezand ca acest lucru dovedeste ca Ernesto este ruda lui, Miguel ii spune familiei sale ca va deveni muzician.

Dupa ce bunica lui Miguel ii distruge chitara, Miguel intra in mausoleul lui Ernesto si ia chitara lui Ernesto pentru a o folosi intr-un concurs local de talente. Odata ce Miguel canta, el devine invizibil pentru toti oamenii vii. Cu toate acestea, el poate interactiona cu rudele sale scheletice moarte, care sunt in vizita din Tara Mortilor pentru vacanta. Luandu-l inapoi cu ei, ei afla ca Imelda nu poate sa-l viziteze, deoarece Miguel i-a eliminat din neatentie fotografia din ofrenda .. Miguel mai descopera ca furtul chitarei lui Ernesto l-a facut sa fie blestemat; trebuie sa aiba o binecuvantare de familie pentru a se intoarce in Tara celor Vii inainte de rasaritul soarelui, altfel va muri. Imelda ii ofera o binecuvantare cu conditia sa abandoneze muzica, dar Miguel decide sa caute binecuvantarea lui Ernesto. El intalneste un schelet fara adapost pe nume Hector, care se ofera sa-l ajute pe Miguel sa ajunga la Ernesto, cu conditia ca Miguel sa-i ia fotografia lui Hector in Tara celor Vii si sa o puna pe o ofrenda . Altfel, Hector nu va ajunge niciodata sa-si viziteze fiica si, in cele din urma, va disparea ca unul dintre cei uitati. Hector il ajuta pe Miguel sa intre intr-o competitie de talente pentru a castiga intrarea la conacul lui Ernesto, dar familia lui Miguel il urmareste, fortandu-l sa fuga din nou.

Miguel se strecoara in conac, unde un Ernesto surprins il primeste ca descendent. Hector soseste, implorandu-l din nou pe Miguel sa-si puna fotografia. Ernesto si Hector, care odata cantau impreuna, incep sa se cearta; Miguel afla ca, atunci cand Hector a vrut sa desparta actul si sa se intoarca acasa, Ernesto, care nu putea sa scrie singur cantece, l-a otravit pe Hector si i-a furat chitara si cantecele, pretinzandu-le drept ale sale. Pentru a-si proteja mostenirea, Ernesto prinde fotografia lui Hector si ii arunca pe Miguel si Hector intr-o groapa de cenote . Acolo, Miguel descopera ca tatal lui Coco si sotul pierdut al Imeldei este Hector, nu Ernesto.

Salvat de familia sa, Miguel dezvaluie adevarul despre moartea lui Hector. Imelda si Hector se impaca, iar familia se infiltreaza in concertul lui Ernesto pentru a recupera fotografia lui Hector. Crimele lui Ernesto sunt expuse publicului, iar alebrije-ul Imeldei Pepita il ataca pe Ernesto, facandu-i sa cada un clopotel urias. In haos, fotografia lui Hector se pierde. Pe masura ce soarele rasare, amintirea lui Coco despre Hector se estompeaza; Imelda si un Hector care se estompeaza il binecuvanteaza rapid pe Miguel, care se intoarce acasa.

Dupa ce Miguel canta „ Remember Me " la chitara lui Hector, Coco se lumineaza si canta alaturi de el. Ea dezvaluie ca a salvat bucata rupta din fotografia de familie cu chipul lui Hector pe ea, apoi isi spune povestile familiei despre tatal ei, salvandu-i astfel memoria, precum si existenta lui in Tara Mortilor. Familia lui Miguel se impaca cu el, punand capat interdictiei muzicii.

Un an mai tarziu, scrisorile colectate de Coco de la Hector dovedesc ca Ernesto i-a furat melodiile, permitandu-i lui Hector sa fie onorat pe drept in locul lui Ernesto. Miguel ii arata familiei ofrenda noii sale surori mai mici, Socorro; ofrenda ii contine acum pe Hector si o Coco , recent decedata. In Tara Mortilor, Hector si Imelda isi reaprind dragostea, alaturandu-se lui Coco si restului familiei lor pentru o vizita la cei vii. Miguel canta si canta pentru rudele sale, atat in ​​viata, cat si moarte.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.