Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Un weekend de iarna (SUA 2018) Drama romantica 84 min
1.201 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oaspete din casa (SUA 1944)Drama 121 min
659 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prieteni intai (SUA 2002) Drama,Romantic / 106 min
3.078 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultima mea iubire (SUA 1999) Drama 92 min
17 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Juraminte fatale (SUA 1999) Drama ,thriller 120 min
214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Laura (SUA 1944)Thriller-Dragoste 88 min
1.344 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Incident at Crestridge (SUA 1981) Drama 92 min
313 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viceversa (SUA 1991) Comedie 103 min
1.889 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dragoste ca la carte (SUA 2014) Drama romantica 90 min
858 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

O femeie dorita (SUA 1944) Drama / 68 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.04.2023  Adauga la favorite 102 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.9
   
 
A Fig Leaf for Eve (1944)
Regizor: Don Brodie (as Donald Brodie)
IMDb:5,9
Tanara Eve Lorraine ( Jan Wiley ) este o dansatoare exotica la Club Cezanne din New York care este arestata pentru indecenta in timp ce executa dansul lui Salome intr-o noapte, cand managerul ei Dan "Mac" McGrath ( Phil Warren ) incearca sa faca o impresie mai mare si fa-i putina publicitate. In instanta, Eve se intalneste cu un detinator de cautiune, Gus Hoffman ( Eddie Dunn), care o scoate pe cautiune din inchisoare. Ei vorbesc despre trecutul Evei, unde ea mentioneaza ca parintii ei au murit cand un teatru s-a prabusit undeva in urma cu douazeci si trei de ani, ceea ce o face pe Gus sa banuiasca ca este mostenitoarea de drept a imperiului si a mosiei JP Sardam tonic pentru par. Exista o recompensa de 1.000 de dolari pentru cel care o gaseste pe fiica disparuta a sotilor Sardam, care a murit in timpul prabusirii unui teatru din Colorado, care se potriveste cu varsta si povestea Evei.

Hoffman vorbeste cu avocatul care se ocupa de mostenire si recompensa, Thomas W. Campbell ( Emmett Vogan ), si el il asigura ca a gasit intr-adevar copilul disparut. Avocatul ii spune lui Hoffman ca Eve va mosteni milioane de dolari. Hoffman ii aduce Evei vesti grozave, dar agentul ei Mac o avertizeaza sa aiba incredere in Hoffman.

Eve este incantata de vesti si pleaca la mosia Sardam pentru a-si intalni rudele. Ea este prezentata unchiului Horace ( Edward Keane ), sotiei sale Lavinia ( Betty Blythe ) si fiicei lor Millicent ( Marilyn McConnell ). Cand aud ca a fost o dansatoare exotica si chiar a fost arestata, in special matusa Lavinia, o trateaza ca pe ceva in care pisica l-a tarat. Dar inainte ca Eve suparata sa poata parasi conac, se intampla cu matusa ei straveche, care o viziteaza din Wyoming, Sarah Birch (Janet Scott), care isi intoarce mintea. Sarah o gaseste pe Eve colorata suficient de interesanta pentru a accepta o invitatie la Clubul Cezanne din New York.

Eve primeste un avans substantial la mostenirea ei si se muta intr-un apartament pe care unchiul ei l-a inchiriat pentru ea. Ea o convinge pe Sarah sa vina sa locuiasca cu ea si incepe sa se adapteze noului ei mod de viata, cheltuind bani pe haine si lectii de franceza. Cu cazul mostenirii inca pe rol in instanta, Hoffman incepe sa-si faca griji ca va primi partea lui din bani si vorbeste cu agentul ei Mac despre o plata imediata.

Eve este rugata de catre Sardam's sa cante la o viitoare strangere de fonduri de caritate de lux, iar ea repeta o piesa pretentioasa de Shakespeare pentru a-si surprinde publicul. Eforturile ei fac ca publicul sa rada de spectacolul ei si ea paraseste scena rusinata si umilita. Dupa spectacol, i se ofera 10.000 de dolari drept compensatie daca isi retrage cererea in instanta si este si mai suparata. Ea urca din nou pe scena si interpreteaza unul dintre dansurile ei exotice obisnuite, iar acum publicul este fermecat si impresionat.

Odata ce Eve se intoarce in apartamentul ei, Hoffman este acolo cu Mac, cerand partea lui din banii mostenirii. Se lupta si Hoffman il tine pe Mac sub amenintarea armei. Cand Mac incearca sa ia pistolul, un foc trage si Hoffman este ucis. Mac fuge rapid de la locul faptei, lasand-o pe Eve singura in apartament cu cadavrul.

Eve este arestata pentru uciderea lui Hoffman, dar Mac se preda in cele din urma si marturiseste uciderea. Campbell vine in ajutor, informand politia despre condamnarea anterioara a lui Hoffman pentru fals. Mac este eliberat din inchisoare pentru ca a actionat in legitima aparare si se dovedeste ca Hoffman a falsificat documentele care spun ca Eve este mostenitorul proprietatii Sardam.

Totusi, atat Sarah, cat si Horace sunt convinsi ca Eve este mostenitoarea de drept, in ciuda smecherilor lui Hoffman, si accepta pretentia ei. Cu toate acestea, Eve decide sa retraga in intregime cererea si sa se mute cu Sarah in Wyoming. Ea se razgandeste cand Mac ii spune ca a fost indragostit de ea tot timpul si o cere sa se casatoreasca cu el. [1]

Distributie
Jan Wiley ca Eve Lorraine / Eve Westland
Phil Warren ca Dan „Mac" McGrath
Eddie Dunn ca Gus Hoffman - Bail-Bondsman
Janet Scott in rolul matusii Sarah Birch
Emmett Vogan ca Thomas W. Campbell - avocat
Edward Keane ca Horace Sardham
Betty Blythe ca Lavinia Sardham
Marilyn McConnell ca Millicent „Millie" Sardham
Dick Rush in rolul sergentului de politie. Tomlin
Cheerio Meredith ca Tillie - Old Drunk
Herbert Evans ca majordomul lui Sardams
Chester Conklin ca ospatar
Jack Cheatham ca politistul care aresteaza
Selika Pettiford ca Selinka Pettiford - Organist
Eleanor Freeman ca solo la pian


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.