Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tot inainte Anglia! (UK 1976) Comedie / 85 lminute
1.496 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Serenada Pentru Etajul XII (Romania 1976) Comedie 68 min
3.988 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vulturul a aterizat (UK 1976) Aventuri,Razboi / 135 min
5.007 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Cel mai bun si curajos Soim (Rusia 1976) Comedie 74 min
1.020 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Oliver Twist (SUA 1997) Aventuri, Comedie / 87 minute
415 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Doi natarai in Africa (SUA 1949) Aventuri,Comedie 79 min
2.946 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Charles Chaplin - Recreerea (SUA 1914) Comedie 12 min
2.494 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vieti private II (SUA 1976) Comedie 91 min
242 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vieti private I (SUA 1976) Comedie 91 min
216 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Cannonball (Anglia 1976) Aventuri/Comedie 99 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.03.2023  Adauga la favorite 190 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.5
   
 
Cannonball (1976)
Regia Paul Bartel
IMDb 5.5

Trans-America Grand Prix este o cursa ilegala care se desfasoara in fiecare an intre Los Angeles ( Santa Monica Pier ) si New York City . Recent eliberat din inchisoare, unde ispaseste o pedeapsa pentru uciderea unei fete in timp ce conducea beat, pilotul de curse Coy "Cannonball" Buckman ( David Carradine ) spera sa castige cursa si sa-si reia cariera pe drumul cel bun. Echipa de curse Modern Motors i-a promis un contract fie lui, fie arhirivalului sau, Cade Redman ( Bill McKinney ), care este si el in cursa – contractul va reveni oricui dintre ei va castiga. Coy este inca in probatiune si cand ofiterul sau de eliberare conditionata, Linda Maxwell ( Veronica Hamel), cu care are o aventura complicata, descopera ca va trece limitele statului, incalcand conditia sa, ea incearca sa-l opreasca, doar ca el sa o forteze sa-l insoteasca in cursa.

Redman are, de asemenea, companie sub forma cantaretului country Perman Waters ( Gerrit Graham ) si a managerului sau Sharma Capri ( Judy Canova ) care au fost de acord sa plateasca cheltuielile de cursa ale lui Redman in schimbul ca le-a luat cu el la New York cu Dodge Charger .

Alti concurenti includ iubitii adolescenti de surferi Jim Crandell ( Robert Carradine ) si Maryann ( Belinda Balaski ) care conduc Chevrolet Corvette al tatalui lui Maryann , Terry McMillan de varsta mijlocie intr-un Chevrolet Blazer , trei chelnerite sexy, Sandy ( Mary Woronov ), Ginny ( Glynn Rubin ) si Wendy (Diane Lee Hart) intr-o dubita plina, soferul german arogant Wolfe Messer ( James Keach ) intr-un De Tomaso Pantera , preppy afro-american Beutell ( Stanley Bennett Clay ) intr-un Lincoln Continentala fost angajat de un cuplu bogat de batrani pentru a-i transporta la New York (nestiind ca il foloseste pentru a intra in cursa) si de cel mai bun prieten al lui Buckman, Zippo (Archie Hahn ), intr-un Pontiac Trans Am identic cu al lui Coy. Fara sa stie Coy, fratele sau Bennie ( Dick Miller ) a pariat puternic pe cursa si intentioneaza sa foloseasca metode subtile pentru a se asigura ca Coy castiga.

Pe masura ce cursa degenereaza intr-un derby violent de demolare , Messer este aruncat in aer de Bennie, in timp ce McMillan incearca sa triseze, ducand Blazer-ul sau din LAX la aeroportul LaGuardia din New York , unde asteapta cursa impreuna cu amanta sa Louisa ( Louisa Moritz ). Lincoln imprumutat de Beutell este din ce in ce mai deteriorat pe masura ce cursa continua, in timp ce Jim si Maryann se confrunta cu probleme cu motorul din cauza unei curele de ventilator rupte. Rivalitatea dintre Coy si Redman din ce in ce mai instabil scapa de sub control in timp ce cei doi se lupta si incearca sa se forteze unul pe celalalt de pe drum, cu Coy prabusindu-si Trans Am dupa ce Redman sparge farurile. Trecerea la un Ford Mustang din 1969el imprumuta de la niste hot-rodders locali, Coy are o ultima confruntare cu Redman, care i-a dat afara din masina pe Perman si pe Sharma dupa ce s-a certat cu ei. O bucata de chitara a lui Perman, pe care Redman a zdrobit-o de furie dupa ce s-a saturat de cantatul lui Perman si de emisiunile radio de pe drum, se blocheaza in spatele pedalelor masinii, facandu-l pe Redman sa piarda controlul si sa se prabuseasca peste marginea unui pod neterminat. Moare cand masina explodeaza.

Intre timp, Bennie a trimis un barbat inarmat sa-l omoare pe soferul „cealalta" Trans Am rosu in timp ce il bate pe Coy. El nu stie ca soferul este Zippo sau ca Linda merge acum cu el, deoarece Coy a crezut ca este mai sigur pentru ea sa faca acest lucru, deoarece Redman era dupa el. In timp ce era cu Zippo, ea a aflat ca Zippo era cel care conducea masina in care fata a fost ucisa, nu Coy. Coy si-a luat vina pentru ca stia ca Zippo mai slab nu va supravietui niciodata in inchisoare.

Omul inarmat al lui Bennie il impusca pe Zippo, iar Trans Am se prabuseste si explodeaza. Linda sare clar, dar este grav accidentata. Jim si Maryann vad epava si o ridica pe Linda in coma, ducand-o la spital. In spatele lor, prezenta Trans Am distrus pe autostrada provoaca o gramada de mai multe masini.

Terry McMillan si Louisa ajung primii la linia de sosire, dar Louisa lasa sa scape ca Blazer a fost zburat acolo si este descalificat. Fetele din duba si Coy stau de cap in timp ce trec in New York (cu Coy conducand peste Podul George Washington si fetele luand tunelul Lincoln pana cand Sandy incearca sa ia o scurtatura cand fetele se pierd si sunt blocat in trafic si duba se prabuseste. Coy ajunge la linia de sosire si este pe cale sa-si stampileze cardul de pontaj, facandu-l castigatorul oficial, cand i se spune despre accidentul lui Zippo si Linda si isi da seama ca Bennie a provocat-o. nu poate fi stampilat si da piesele lui Bennie, care este luat de gangsterul Lester Marks (interpretat de regizorul filmului Paul Bartel) caruia ii datoreaza toti banii pe care i-a pariat pe Coy, probabil pentru a fi ucis. Asigurat de contractul sau de curse, Coy este dus la spital pentru a fi reunit cu Linda de catre managerul echipei. Dupa ce au decis sa termine cursa, desi cred ca nu pot castiga dupa ce au pierdut atat de mult timp, Jim si Maryann sunt urmatorii care ajung la linia de sosire. Sunt surprinsi si bucurosi sa li se spuna ca sunt castigatorii premiului pentru locul I de 100.000 de dolari.

La spital, Coy si Linda se bucura de reintalnirea lor, in timp ce Beutell livreaza Lincoln – acum complet distrus – proprietarilor sai ingroziti in fata unui hotel din oras.

Distributie
David Carradine - Coy "Cannonball" Buckman
Bill McKinney - Cade Redman, dusmanul lui Cannonball
Veronica Hamel - Linda Maxwell, ofiter de eliberare conditionata a lui Cannonball si interes amoros
Gerrit Graham - Perman Waters
Robert Carradine - Jim Crandell
Belinda Balaski - Maryann
Mary Woronov - Sandy Harris (Fata in duba #1)
Diane Lee Hart - Wendy (Fata in duba #2)
Glynn Rubin - Ginny (Fata in duba #3)
James Keach - Wolf Messer, profesionistul vest-german
Dick Miller - Bennie Buckman, fratele mai mare al lui Cannonball
Paul Bartel - Lester Marks
Stanley Bennett Clay - Beutell Morris
Judy Canova - Sharma Capri, managerul lui Perman
Archie Hahn - Zippo, prietenul lui Cannonball
Carl Gottlieb - Terry McMillan
David Arkin - Dennis Caldwell
Louisa Moritz - Louisa
Patrick Wright - Brad Phillips, organizatorul Grand Prix-ului Trans-American
Joe Dante - Pusti
Allan Arkush - Panama
Jonathan Kaplan - Insotitor de benzinarie toata noaptea
Roger Corman - Procurorul districtual al judetului Los Angeles
Don Simpson - Asistent procuror al judetului LA
Martin Scorsese - Mafioso #1
Sylvester Stallone - Mafioso #2


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.