Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Pretul fricii (SUA 1956) Crima,Drama,Film-Noir / 79 min
1.023 vizite - 0 comentarii
adaugat de morcov
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te rog ucide-ma (SUA 1956) Politist / 78 minute
1.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
636 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  El a ras ultimul (SUA 1956) Comedie,Crima / 77 minute
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acuzat de crima (SUA 1956) Politist 74 min
145 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hollywood sau nimic (SUA 1956) cu Jerry Lewis 94 min
2.059 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Strigatul de lupta in Pacific (SUA 1956) Razboi 109 min
2.060 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Marele Combo (SUA 1956) Politist 84 min
352 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

PRETUL FRICII" (SUA 1956) Politist 89 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 31.03.2023  Adauga la favorite 132 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.2
   
 
THE PRICE OF FEAR' (1956)
Regia
Abner Biberman
IMDB 6.2

David Barrett, coproprietarul unei piste de caini, descopera ca partenerul sau, Lou Belden, s-a vandut gangsterului Frankie Edare, care planuieste sa scape de Barrett si sa preia controlul exclusiv asupra intreprinderii. Barrett se confrunta si ameninta pe Lou la Clubul Intermezzo.

Aproximativ in aceeasi perioada, o femeie de afaceri in stare de ebrietate, pe nume Jessica Warren, da din greseala un barbat in varsta pe nume Ferranti in timp ce conduce. Extrem de suparata, ea pleaca de la fata locului si cheama politia de la o statie de service.

Barrett merge cu un taxi cand observa ca o masina il urmareste si ii cere soferului sa opreasca pentru a putea fugi pe jos. Vede masina lui Jessica la benzinarie, sare in ea si pleaca. Vazand asta, Jessica le spune politiei ca masina i-a fost furata si nu raporteaza incidentul de lovire si fuga .

Inapoi la Intermezzo, Lou este impuscat de oamenii lui Edare. In dimineata urmatoare, titlurile din ziare tipa ca Barrett este cautat pentru crima. Detectivul prieten al lui Barrett, Pete Carroll, ii spune locotenentului sau ca este sigur ca Barrett nu este vinovat. Locotenentul are martori care l-au auzit pe Barrett amenintandu-l pe Lou si pe un amanet care sustine ca Barrett cumparase de la el o pusca in seara precedenta. Carroll afla ca masina furata de Barrett a fost legata de lovire si fuga.

Carroll ii spune lui Barrett ca momentul in care a fost lovit si fuga il elimina de crima. Barrett recunoaste ca a fost dublu incadrat, dar intelege ca, in timp ce Ferranti este in viata, acuzatia de lovire si fuga este de preferat celei de crima. Jessica vine la sectie pentru a-si spune povestea, plina de detalii care aparent cimenteaza vinovatia lui Barrett, iar acesta este retinut pentru furt de masina si i se spune ca, daca Ferranti moare, Barrett va fi acuzat de omor din culpa . Jessica nu isi admite implicarea. Pe cautiune, Barrett o viziteaza pe Jessica pentru a-i spune ca stie ca povestea ei este neadevarata. Cei doi incep o relatie romantica.

Procurorul districtual il acuza pe Barrett de crima in loc de lovire si fuga. Carroll ii spune Jessicai ca este suspicios de ea. Barrett o intreaba direct daca a facut-o, iar ea ii spune ca nu. El ii spune ca alibiul lui este McNab, taximetristul, desi pentru a fi eliminat de lovitura si fuga il pune la coada pentru o acuzatie de crima. Jessica isi face griji ca politia o va urmari apoi.

Cand Jessica o intreaba despre McNab, seful companiei de taxi observa initialele ei pe poseta si mai tarziu o telefoneaza pe Edare, care apoi o confrunta cu Jessica in afara apartamentului ei, dupa ce isi da seama ca ea a comis lovitura.

In apartamentul ei, Jessica primeste aparent flori de la Dave, dar cutia contine pusca folosita pentru a-l ucide pe Lou. Carroll si Barrett duc arma la amanet, care acum insista ca nu stie cine a cumparat-o de la el. El indica apoi ca cei doi barbati ar trebui sa „se uite in spatele" magazinului, unde omul lui Edare, Vince, desemnat sa supravegheze amanetul, este constient de ceea ce se intampla si scapa de la iesirea din spate. Edare o telefoneaza pe Jessica pentru a-i spune ca Barrett a fost inlaturat de crima, acum trebuie sa-l gaseasca pe McNab si sa-l tina tacut; ea ii spune ca se va descurca. Vince este desemnat sa o urmareasca pentru ca Edare stie ca ii va conduce la taximetrist.

Barrett localizeaza o adresa pentru McNab. Cand suna sa impartaseasca asta cu Jessica, ea insista sa-l insoteasca acolo pentru a fi de ajutor. Doamna McNab le spune ca sotul ei este plecat din oras sau „pe beat". Jessica ii strecoara pe furis femeii 1.000 de dolari si un bilet care ii spune sa nu-i spuna nimic lui Barrett. Cand cuplul pleaca, McNab iese din dormitor.

La intoarcerea acasa, Barrett o gaseste pe fiica lui Ferranti, Nina, asteptand. Ea ii spune ca tatal ei a murit; ea nu il crede cand spune ca poate dovedi ca nu a facut-o, ea declara ca il va vedea pedepsit. Constiinta lui McNab il deranjeaza, asa ca, cand sotia lui paraseste apartamentul pentru a-i cumpara bauturi alcoolice, el il suna pe Barrett. Inainte sa poata discuta ceva, Vince intra si il ucide pe McNab. Edare ajunge la Jessica pentru a o informa ca acum este in clar. Cand Barrett vine si incepe sa-i spuna Jessicai ca s-a dus la McNab si l-a gasit mort, ea se strecoara, dezvaluind ca stia deja. Apoi ii spune lui Barrett despre intimidarea ei de catre Edare, desi exagereaza. Doamna McNab apare, dezvaluie mita lui Jessica,

Dupa ce femeia pleaca, Jessica ii spune lui Barrett ca il iubeste. Dupa cateva momente, ea recunoaste ceea ce stie Barrett, ca ea este responsabila pentru lovitura si fuga. Ea ii cere sa ramana cu ea si impart un interludiu romantic; totusi, cand ea refuza sa mearga la politie cu adevarul, el spune ca o va lasa pana a doua zi la pranz sa se predea si pleaca. Nina Ferranti vine in apartamentul lui Barrett sa-si ceara scuze; se ofera sa-l ajute. El dezvaluie ca stie cine i-a ucis tatal, dar nu va vorbi despre asta „pana maine". In acel moment, Jessica suna, cersind inca o zi sau doua pentru ca pleaca din tara. Ea a scris o marturisire completa, dar nu poate face fata consecintelor; ea ii da detalii despre trenul pe care il va lua.

Barrett se indreapta spre gara; Nina il urmareste acolo, apoi il suna pe Carroll spunand ca stie ca Barrett si Jessica „fug impreuna". La bordul trenului in miscare, Jessica ii arata lui Barrett marturisirea ei si se pare ca accepta sa coboare la prima oprire pentru a merge la politie. Ei decid sa mearga la masina clubului pentru o bautura, dar Jessica il directioneaza gresit pe Barrett si ajung in vagonul cu bagaje, unde Edare si Vince asteapta. Edare explica ca Barrett are de gand sa „intalneasca trenul spre sud", programat sa treaca pe al lor dupa prima oprire. Jessica sustine ca nu a avut de ales, ca „a facut o greseala" si panica a pus in miscare circumstante pe care a fost prea slaba pentru a le preveni.

La prima oprire, Vince trebuie sa se prefaca in mod neasteptat ca este omul cu bagaje. In timpul acestei distragere a atentiei, Barrett il invinge pe Edare, dar cei doi criminali isi recapata rapid controlul, eliminandu-l pe Barrett. Carroll reuseste sa urce la bord si il pune pe dirijor sa-l ajute sa caute. O femeie pasagera vine sa se planga ca isi aude cainele latrand continuu in vagonul cu bagaje. Conducatorul suna masina, apoi ii spune lui Carroll ca vocea nu era cea a bagajului obisnuit. In timp ce Edare si Vince il tarasc pe Barrett spre usa deschisa, el se lupta sa elibereze; Carroll intra si il impusca pe Edare. Jessica se arunca in fata trenului dinspre sud.

Distributie
Merle Oberon ca Jessica Warren
Lex Barker ca David Barrett
Charles Drake ca Pete Carroll
Gia Scala ca Nina Ferranti
Warren Stevens ca Frankie Edare
Phillip Pine ca Vince Burton
Mary Field ca Ruth McNab
Dan Riss ca Jim Walsh
Konstantin Shayne in rolul lui Bolasny
Stafford Repp ca Johnny McNab
Tim Sullivan ca Lou Belden


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.