Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Planul 9 din spatiul extraterestru(SUA 1959) Actii. 79mi
879 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adolescentii din spatiul cosmic (SUA 1959) / 85 min
408 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultimele zile ale Pompeiului(It 1959) Aventuri 100 min
1.606 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea gangsterului (SUA 1959) Crima -Drama 68 min
507 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Anatomia unei crime (SUA 1959) Drama /Mister 160 min
1.134 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Iubitul meu android (1987) John Malkovich / 98 min
602 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Safir ( SUA 1959) Crima /Mister 92 min
503 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cai ferate! (SUA 1947) Crima /Drama 72 min
645 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Scandalos(SUA 2006) Drama 140 min
693 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  A inceput cu un sarut (1959) Comedie,Dragoste 103 min
1.019 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Planul 9 din spatiul cosmic (SUA 1959) SF 80 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.03.2023  Adauga la favorite 140 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 3.9
   
 
Plan 9 from Outer Space Ed Wood
Regia Ed Wood
IMDb 3.9

Cei indoliati se aduna in jurul unui batran la locul mormantului sotiei sale, in timp ce un avion de linie zboara spre Burbank, California . Pilotul Jeff Trent si copilotul Danny sunt surprinsi de o lumina puternica, insotita de un zgomot puternic. Se uita afara si vad o farfurie zburatoare care aterizeaza la cimitir, unde doi gropari sunt ucisi de o femeie ghoul.

Pierdut de durere, batranul este lovit si ucis de o masina in apropierea casei sale. Cei indoliati de la inmormantarea lui descopera cadavrele groparilor. Cand inspectorul Daniel Clay si ofiterii sai de politie sosesc, Clay pleaca singur sa investigheze.

Jeff si sotia sa, Paula (care locuiesc langa cimitir), aud sirene. El ii spune despre intalnirea sa cu farfuriile zburatoare, spunand ca Armata i -a jurat sa pastreze secretul. Pe masura ce farfuria aterizeaza, un zgomot puternic ii doboara pe Trent si pe oamenii de la cimitir. Clay este ucis atat de ghoul feminin, cat si de cadavrul reanimat al batranului. Locotenentul Harper spune: „Dar un lucru este sigur. Inspectorul Clay este mort, ucis si cineva este responsabil". [7]

Titlurile ziarelor raporteaza ca au fost vazute farfurii zburatoare peste Hollywood Boulevard , iar trei zboara peste Los Angeles . In Washington, DC , armata trage rachete in mai multe farfurii. Seful operatiunilor de farfurii, Thomas Edwards, spune ca guvernul a acoperit atacurile cu farfuriile si un mic oras a fost anihilat.

Extraterestrii se intorc la Statia lor Spatiala 7, iar comandantul Eros ii spune conducatorului extraterestru ca nu a reusit sa contacteze guvernele Pamantului. Eros recomanda „Planul 9", invierea oamenilor recent decedati. Preocupat de siguranta Paulei, Jeff o indeamna sa stea cu mama ei, dar ea refuza. In acea noapte, batranul strigoi patrunde in casa lor si o urmareste pe Paula afara, unde i se alatura femeia ghoul si inspectorul Clay. Paula scapa, prabusindu-se in cele din urma dupa ce cei trei ghouls se intorc la Eros in farfurie.

La Pentagon , generalul Roberts ii spune lui Edwards ca extraterestrii i-au spus guvernului ca incearca sa impiedice omenirea sa distruga universul. Roberts il trimite pe Edwards la San Fernando , unde a avut loc cea mai mare parte a activitatii extraterestre.

Clay il ataca pe Eros, aproape omorandu-l. Dupa ce il examineaza pe Clay, conducatorul ordona ca batranul sa fie distrus pentru a inspaimanta si mai mult omenirea. El aproba Planul 9 al lui Eros de a ridica armate de morti pentru a marsalui pe capitalele Pamantului .

Edwards si politia ii intervieveaza pe Trent, nestiind ca farfuria zburatoare s-a intors la cimitir. Ofiterul Kelton il intalneste pe batran, care il urmareste pana la casa sotilor Trent. Raza lui Eros il loveste pe batran, reducandu-l la un schelet. Edwards, familia Trent si politia conduc la cimitir.

Harper insista sa o lase pe Paula in masina; cand refuza sa ramana acolo singura, Kelton ramane. Eros si Tanna (colega lui extraterestru) il trimit pe Clay sa o rapeasca pe Paula si sa-i ademeneasca pe ceilalti trei oameni la farfurie. Vazandu-i stralucirea in departare, Jeff si politia se apropie de el. Clay il doboare pe Kelton.

Eros ii permite lui Jeff si politiei sa intre in farfurie cu pistoalele scoase. El le spune ca dezvoltarea armelor umane va duce la descoperirea „solaronitei", o substanta care explodeaza particulele de lumina solara. O astfel de explozie ar declansa o reactie in lant incontrolabila , distrugand universul. Eros crede ca oamenii sunt imaturi si prosti; [9]el intentioneaza sa distruga umanitatea, amenintand ca o va ucide pe Paula daca Jeff si politia incearca sa-l opreasca. Kelton si Larry sosesc si il vad pe Clay langa farfurie purtand-o pe Paula inconstienta. Dandu-si seama ca armele lor sunt inutile, se furiseaza in spatele lui Clay si-l dobandesc cu o bata. Eros spune ca raza de control a lui Clay a fost oprita, ceea ce a eliberat-o pe Paula. El si Jeff se lupta, iar echipamentul farfurii (deteriorat in lupta lor) ia foc. Oamenii scapa, iar Tanna si inconstientul Eros decoleaza. Focul consuma rapid farfuria, care explodeaza, iar ghouls se descompun in schelete.

Distributie

Pilotul Jeff Trent ( Gregory Walcott ) se confrunta cu extraterestrii.

Cadavrul inspectorului Clay ( Tor Johnson ) il ataca pe Eros ( Dudley Manlove ).
Gregory Walcott ca Jeff Trent
Mona McKinnon ca Paula Trent
Duke Moore ca locotenentul John Harper
Tom Keene in rolul col. Tom Edwards
Carl Anthony ca agentul de patrulare Larry
Paul Marco ca agentul de patrulare Kelton
Tor Johnson ca inspectorul Daniel Clay
Dudley Manlove ca Eros
Joanna Lee ca Tanna
John Breckinridge in rolul conducatorului
Lyle Talbot in rolul generalului Roberts
David De Mering ca Danny
Norma McCarty ca Edie stewardesa
Bill Ash ca capitan
Lynn Lemon ca ministru la inmormantarea lui Clay
Ben Frommer si Gloria Dea in rolul celor indoliati
Conrad Brooks in rolul agentului de patrulare Jamie
Maila Nurmi (Vampira) ca Vampire Girl
Bela Lugosi ca Batranul/Ghoul Man
Tom Mason ca inlocuitor Old Man/Ghoul Man , Shemp fals al lui Lugosi ( necreditat )
Criswell ca el insusi/naratorul
Karl Johnson ca Farmer Calder ( necreditat )
Ed Wood ca barbatul Holding Newspaper ( necreditat )
J. Edward Reynolds in rolul Groarului
Hugh Thomas, Jr. ca Gravedigger (de asemenea, producator asociat) [10]


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.