Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Madame Tutli-Putli (SUA 2007) Animatie,Thriller 17 min
2.237 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.340 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Rafuiala in Seattle(SUA 2007)Actiune 42 min Partea II-
2.462 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.444 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
438 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.282 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.128 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ei se intorc (SUA 2007) Thriller 87 min
793 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Contract cu moartea (SUA 2007) Thriller,Mister 88 min HD
753 vizite - 0 comentarii
adaugat de NICOLE
 
  Ultima fuga (SUA 1971) Thriller cu Tony Musante / 94 min
2.070 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Zodiac (SUA 2007) Thriller 160 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.03.2023  Adauga la favorite 127 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.7
   
 
Zodiac
Regia David Fincher
IMDB: 7.7
O scrisoare dura adresata editorului a ajuns printre mailurile zilnice. Una dintre cele trei a ajuns la editorialul "Cronica", una la "Examinatorul" din San Francisco si una la "Vallejo Times-Herald", continutul lor a adus redactiile de stiri intr-un impas. "Stimate Editor, Iti vorbeste criminalul..." lui David Faraday si Betty Lou Jensen impuscati mortal pe 20 decembrie 1968 la Lacul Herman Road in districtul Solano, iar pe 4 iulie 1969 Darlene Ferrin a fost impuscata fatal si s-a atentat la viata lui Mike Mageau la cursul de golf Blue Rock Springs, in parcarea Vallejo. Nu le-a spus pe nume, insa a oferit o lista de detalii pe care numai politia trebuia sa le stie. Fiecarui ziar i s-a oferit o parte din cifrul care, atunci cand a fost decodat, i-a dezvaluit identitatea. A fost urmata de o amenintare – publicati sau mai multi vor pieri. Niciun criminal de la Jack Spintecatorul incoace nu a mai scris presei si nu a mai tachinat politia cu indicii privind identitatea sa. Zodiac a deschis drumul in randul psihopatilor criminali in S.U.A. Un cuplu Salinas a decodificat mesajul. Insa Graysmith, un decodator entuziasta, a fost cel care a interpretat intelesul ascuns, facand referire la pelicula din 1932 "Cel mai periculos joc".Au urmat mai multe scrisori si amenintari. Pe 27 septembrie 1969, Zodiac a lovit din nou, deghizat si inarmat cu un pistol si cu un cutit in teaca, o va injunghia mortal pe Cecilia Ann Shepard si il va abandona mort pe Bryan Hartnell, in timp ce tanarul cuplu se afla la un picnic langa Lacul Berryessa in districtul Napa. O luna mai tarziu, pe 11 octombrie, ucigasul a ajuns in San Francisco. Soferul de taxi Paul Lee Stine a fost impuscat in ceafa in cartierul de lux Presidio Heights. Trei zile mai tarziu, a sosit o a cincea scrisoare, cea mai amenintatoare dintre toate: Zodiac a marturisit politiei ca ar fi putut sa-l prinda in acea noapte. Mai grav, niste elevi se aflau in raza de actiune a pistolului sau. Ar fi putut sa-i ucida chiar in momentul in care au coborat din autobuzul scolar. San Francisco era pur si simplu in panica.

Zodiac i-a transformat pe neasteptate pe detectivii Toschi si Armstrong si pe reporterul Avery in vedete peste noapte. Personajele bazate pe Toschi se vor dovedi a fi roluri esentiale, lansand trei vedete de cinema. Graysmith a ramas devotat scaunului sau, anchetand de pe margine cazul si punandu-si in practica caracterul energic de fiecare data cand Avery ii permitea. Zodiac era intotdeauna cu un pas inainte, acoperindu-si urmele si presarandu-si drumul cu si mai multe amenintari. Si atunci, acestea vor deveni personale.Infamia va eclipsa celibritatea pe masura ce Toschi va cadea in dizgratie; Armstrong, frustrat, a mers mai departe; Avery a parasit ziarul fiind doborat de viciile sale. Zodiac nu isi va mai dezvalui victimele. Imitatorii au aparut la toate granitele. Suspectul cheie era inca liber.

Momentul lui Graysmith a sosit. Acel moment le va schimba vietile pentru totdeauna

Distributia
Robert Downey Jr. Paul Avery
Gyllenhaal Robert Graysmith
Mark Ruffalo inspectorul David Toschi
Chloe Sevigny Melanie
Dermot Mulroney Captain Marty Lee
Brian Cox Melvin Belli
Clea DuVall Linda del Buono
Elias Koteas Sgt. Jack Mulanax


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.