Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sarutul (Romania1965) Drama / 120 minute
1.808 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Corpul (SUA 2001) Actiune 100 min
846 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kumbha Mela (2001) -Michelangelo Antonioni | Film 23 min
2.691 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Sotia mea este un Gangster (Korea 2001) Comedie 107 min
9.838 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  S-a regasit compania a 7-a (Franta 1975) Comedie 85 min
2.124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O inima uitata (Franta 2001) Drama 90 min
778 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Infern pe 2 Roti (2008) Actiune,Drama,Thriller / 80 min
4.131 vizite - 0 comentarii
adaugat de peter
 
  Inelul dragonului (Italia 1994) Aventuri SF 372 min
1.390 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ponzio Pilato (Franta 1962) Actiune 95 min Sb rom
861 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Borat - cu David si Victoria Beckham (UK 2001) / 82 min
1.823 vizite - 0 comentarii
adaugat de video
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Sarutul dragonului (Franta 2001) Actiune 98 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.03.2023  Adauga la favorite 128 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
Kiss Of The Dragon
Regia Chris Nahon

IMDB 6.6


Liu Jian ( Jet Li ), un agent chinez de informatii, este trimis la Paris pentru a ajuta autoritatile franceze sa-l prinda pe seful mafiotului chinez, domnul Big ( Ric Young ), care este implicat in contrabanda cu heroina. Il intalneste la un hotel pe inspectorul Jean-Pierre Richard ( Tcheky Karyo ), un detectiv de politie corupt si violent. Richard il pacaleste pe Liu sa creada ca pur si simplu ofera recunoastere a unei intalniri care il implica pe domnul Big. In timpul operatiei, domnul Big este prezentat cu doua prostituate, una fiind Jessica Kamen ( Bridget Fonda), o americanca, pe care o duce inapoi in camera lui pentru sex. In timp ce Liu si restul se uita prin camera de supraveghere, domnul Big ii da afara pe toti, cu exceptia celor doua femei. Dupa ce se preface ca il seduce, cealalta prostituata il injunghie pe domnul Big. Supraveghand evenimentele dintr-o alta camera, Liu se grabeste si o supune pe prostituata. Apoi incearca sa ceara ajutor pentru a-i salva viata domnului Big, dar Richard intra la scurt timp dupa, impuscandu-l pe domnul Big si pe femeie cu pistolul lui Liu eliberat de politie, punandu-l pe Liu pentru ambele crime. Jessica se ascunde in baie in timpul tumultului.

Dandu-si seama ca a fost infiintat, Liu reuseste sa evadeze din hotel cu o caseta de supraveghere care il arata pe Richard impuscandu-l pe domnul Big. Dupa evenimente, relatii chineze sunt trimise in Franta pentru a investiga problema, deoarece Richard il face pe Liu principalul suspect. Cu toate acestea, legatorii nu cred povestea oferita de Richard. Liu se intalneste cu unul dintre ei pe un feribot si ii da caseta, dezvaluind adevarul. Cu toate acestea, oamenii lui Richard ii observa, iar legatura este asasinata. Liu este apoi fortat sa fuga de o hoarda de politisti si comandouri GIGN . Dupa ce Liu evadeaza, el este fortat sa mentina un profil scazut.

In timp ce situatia lui se inrautateste, o intalneste pe Jessica, a carei fiica a fost rapita de Richard pentru a o forta sa se prostitueze. Liu descopera ca Jessica a fost a doua prostituata la hotel in noaptea uciderii domnului Big. Isi da seama ca poate dovedi nevinovatia lui, dar refuza sa mearga fara sa-si recupereze fiica, Isabel (Isabelle Duhauvelle). Liu decide ca caseta ar oferi cele mai bune dovezi si o trimite pe Jessica la biroul lui Richard pentru a fura caseta. Jessica reuseste sa obtina caseta, apoi Liu si Jessica se indreapta catre un orfelinat unde Isabel este tinuta. Cu toate acestea, Richard anticipeaza aceasta miscare si ii pune in ambuscada cei doi la orfelinat. In timpul evadarii lor, Jessica este impuscata in piept. Liu reuseste sa o duca la spital la timp si pleaca la sectia de politie, condusa sa-si recupereze fiica.

Liu ajunge la sectia de politie, unde Richard o tine ostatica pe Isabel si se lupta prin alta hoarda de politisti. Dupa ce a reusit sa-i invinga pe acolitii personali ai lui Richard , Liu intra in biroul lui si il gaseste tinand-o pe Isabel sub amenintarea armei. Chiar daca Liu este neinarmat, ii spune lui Richard ca, daca o ucide pe Isabel, atunci va avea tot timpul necesar pentru a-l ucide. Richard incearca sa-l omoare pe Liu, dar acesta reuseste sa-l impuste doar in umar. Cu toate acestea, ranirea glontului nu reuseste sa-l impiedice pe Liu sa-l dezarmeze pe Richard in timp ce ii infige un ac de acupunctura in ceafa, intr-un loc interzis cunoscut sub numele de „sarutul dragonului", care stimuleaza tot sangele corpului sa calatoreasca catre creier pentru a provoaca o moarte dureroasa prin anevrism cerebral. Richard sufera si moare din cauza „sarutului dragonului" exact cand Liu pleaca cu Isabel. Revenind la patul de spital a lui Jessica, Liu scoate un ac de acupunctura de pe gatul lui Jessica, trezindu-o prompt. La trezire, ea o gaseste fericita pe Isabel dormind linistit langa el

Distributie
Jet Li in rolul inspectorului „Johnny" Liu Jian
Bridget Fonda ca Jessica Kamen
Tcheky Karyo in rolul inspectorului Jean-Pierre Richard
Ric Young in rolul „Mr. Big" Sung
Burt Kwouk ca unchiul Tai
Max Ryan ca Lupo
Kentaro ca Chen
Laurence Ashley ca Aja
Cyril Raffaelli ca geaman
Didier Azoulay ca geaman
John Forgeham ca inspectorul Max
Paul Barrett ca pilot
Colin Prince ca asistent al lui Lupo
Vincent Glo ca „Pluto"
Vincent Wong in rolul ministrului Tang
Isabelle Duhauvelle ca Isabel Kamen
Affif Ben Badra in rolul lui Lupo's Henchman (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.