Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Flacara Insulelor (SUA 1956) Crima,Drama / 89 minute
916 vizite - 0 comentarii
adaugat de elvira
 
  Te rog ucide-ma (SUA 1956) Politist / 78 minute
1.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Casa Secretelor (UK 1956) Drama,Mister / 118 minute
1.553 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Fata din lanul de orez (Italia 1956) Drama / 93 minute
546 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Pretul fricii (SUA 1956) Crima,Drama,Film-Noir / 79 min
1.023 vizite - 0 comentarii
adaugat de morcov
 
  Orele purpurii (SUA 1956) Drama,Film-Noir 90 min
1.797 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  El a ras ultimul (SUA 1956) Comedie,Crima / 77 minute
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sapphire (UK 1959) Crima,Drama,Mister / 87 minute
1.097 vizite - 0 comentarii
adaugat de irina
 
  In spatele luminii verzi (SUA 1946) Drama,Crima 61 min
2.248 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Punctul de control (Anglia 1956) Drama,Crima / 80 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.03.2023  Adauga la favorite 137 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
Checkpoint (1956)
Regizor: Ralph Thomas
Nota IMDB: 5.6

O'Donovan sparge intr-un seif dintr-o fabrica din Florenta, Italia, noaptea tarziu. Asta declanseaza o alarma de efractie, iar el impusca paznicul de noapte si cel putin un politist; focul lui declanseaza si un incendiu care mistuie fabrica. El merge la Francesca si ii cere sa-l puna in contact cu Petersen, seful ei. Petersen il ascunde pe O'Donovan la vila lui.

In Anglia, Warren Ingram ii spune lui Michael despre legatura lui cu fiasco. Ingram, un magnat industrial, l-a angajat pe O'Donovan pentru a- l atrage pe designerul echipei de curse auto Volta D'Italia, in speranta de a-si face echipa campioana mondiala. O'Donovan nu a putut face asta, asa ca a apelat la spionajul industrial , impotriva ordinului explicit al lui Ingram de a nu face nimic ilegal, violent sau riscant. Ingram decide sa-l scoata ilegal pe O'Donovan din tara, iar Michael il recomanda pe soferul Bill Fraser, care are nevoie de bani pentru o masina de curse pe care a proiectat-o ​​si pe care o construieste.

Echipa se imbarca intr-un zbor spre Italia, urmata de Ingram si Michael. Acolo, Fraser isi repara relatia romantica tensionata cu Francesca. Ascunzandu-se la vila lui Petersen, O'Donovan este nemultumit sa auda ca Ingram vrea sa mearga la Bombay prin Elvetia. O'Donovan ii spune lui Petersen sa-l informeze pe Ingram ca va vinde planurile pentru „aportul de combustibil" dorit de Ingram. In garajul echipei sale, Ingram ii spune managerului de echipa Thornhill sa-l vada pe tanarul pilot Johnny Carpenter cu prietenul sau Fraser pentru importanta cursa care urmeaza de la Florenta la Locarno. Dupa ce l-a trimis pe Thornhill la statia de realimentare de la Milano, Ingram se intalneste cu O'Donovan si cumpara fara tragere de inima planurile.

Intre ei, Petersen si iubita lui Gabriela droga bauturile lui Johnny. A doua zi, Ingram il cheama pe Bill in camera lui Johnny, unde Johnny este inconstient langa o sticla de whisky. Deoarece nu sunt permise schimbari de sofer de ultima ora, Ingram ii ofera lui Bill sprijin financiar pentru masina lui de curse in schimbul riscului de a incalca regulile prin inlocuirea unui alt copilotar cu Johnny. Bill este de acord.

In ziua cursei, Francesca merge in camera lui Johnny sa-l ia, dar da peste O'Donovan si Petersen. Petersen o tine captiva pe Francesca, in timp ce O'Donovan se preface in Johnny. Ingram ii spune Francescei ca, daca anunta autoritatile, Bill va merge la inchisoare. Ea este apoi eliberata, desi Ingram ii ordona lui Petersen sa o urmeze. Isi rezerva un zbor spre Milano si se desprinde de Petersen si se urca la bord.

La oprirea cursei din Milano, Francesca il avertizeaza pe Bill, dar O'Donovan ii indreapta pistolul, asa ca Bill reia cursa. Francesca ii cere ajutorul lui Thornhill, iar el o conduce pe o scurtatura peste munti pentru a-i intercepta pe Bill si O'Donovan fara a implica politia. Bill opreste, plangandu-se de o roata slabita sau de plata, si incearca sa-l invinga pe O'Donovan, dar nu reuseste. O'Donovan ii ordona lui Bill sa nu se opreasca la ultimul punct de control, chiar daca trebuie sa faca plin pentru a ajunge la linia de sosire. Temandu-se pentru viata lui, Bill ignora ordinul lui O'Donovan de a incetini, deoarece O'Donovan nu poate sa-l impuste in siguranta fara a se pune in pericol. Bill ia apoi in mod deliberat o intorsatura gresita, indreptandu-se inapoi din Elvetia spre Italia. Odata ce O'Donovan isi da seama ce face Bill, incearca sa apuce volanul. Masina iese de pe sosea si se clatina pe marginea unei stanci. Cei doi barbati ies si se lupta, in timp ce Ingram, Francesca si ceilalti converg la fata locului. O'Donovan este doborat in ​​masina, care apoi se arunca peste stanca si in lac. Ingram, lovit de daramaturi care cad, face o marturisire completa unui politist de frontiera, asumandu-si intreaga responsabilitate.

Distributie


Anthony Steel ca Bill Fraser
Odile Versois ca Francesca
Stanley Baker ca O'Donovan
James Robertson Justice ca Warren Ingram
Maurice Denham ca Ted Thornhill
Michael Medwin ca Ginger
Paul Muller ca Petersen
Lee Patterson ca Johnny Carpenter
Anne Heywood ca Gabriela
Anthony Oliver ca Michael
Philip Gilbert ca Eddie
McDonald Hobley ca comentator
Robert Rietty ca politist de frontiera
Andreas Malandrinos ca Paznicul de noapte
Dino Galvani ca Hotel Hall Porter


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.