Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Maimuta de alama (Anglia 1948) Comedie politista 100 min
313 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Salbatica lume a lui Jayne Mansfield (SUA 1968) 69 min
1.398 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Serenada Pentru Etajul XII (Romania 1976) Comedie 68 min
3.990 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata ca tata (SUA1947 ) Comedie 118 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nici o camera unde sa mori (1969) / Western / 97 min
253 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Margarete (Cehoslovacia 1966) Comedie,Drama / 72 min
1.286 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Mica printesa (UK 1986) ep 1 Drama 73 min
786 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mica printesa (UK 1986) ep 2 Drama 73 min
686 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Unele fete fac (Anglia 1969) Comedie politista 91 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.03.2023  Adauga la favorite 193 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.5
   
 
Some Girls Do [1969]
Regia Ralph Thomas
IMDb 5.5

O serie de accidente inexplicabile s-au intamplat cu dezvoltarea primului avion de linie supersonic din lume , SST1 – un barbat cade victima unei stewardese de aer ucigas (o Maria Aitken necreditata ) si doua femei ( Yutte Stensgaard si o Joanna Lumley necreditata ) efectueaza acte separate de sabotaj. in timpul testelor. Ministerul Aerului il cheama pe Hugh „Bulldog" Drummond ( Richard Johnson ) sa investigheze.

Ajutat de blonda americana Flicky ( Sydne Rome ), Drummond descopera un complot al creierului criminal Carl Petersen ( James Villiers ), care ar putea castiga opt milioane de lire sterline daca avionul nu este gata pana la o anumita data. Petersen, asistat de asasinile frumoase, dar mortale Helga ( Daliah Lavi ) si Pandora ( Beba Loncar ), a dezvoltat o serie de roboti: fete frumoase cu creier electronic care sa-l ajute sa saboteze proiectul SST1 prin infrasunete (unde sonore cu frecventa prea joasa). pentru a fi detectat de urechea umana) care poate fi indreptat spre oameni sau obiecte cu rezultate devastatoare.

Dupa atacurile initiale de sabotaj ale robotilor lui Peterson, Helga si Pandora incep sa ucida sistematic diverse persoane asociate cu SSTI, cum ar fi inginerul Dudley Mortimer ( Maurice Denham ) si domnisoara Mary ( Robert Morley ), un spion care conduce un curs de gatit ca front pentru activitatile sale. Helga ia contact cu Drummond la o petrecere de impuscaturi si incearca sa-l omoare punand o bomba in telefonul sau dupa ce s-a culcat cu el. Apoi Helga si Pandora incearca sa-l omoare din nou pe Drummond, izbindu-se de planorul lui. Cordonul de rupere de la parasuta lui a fost sabotat, dar Drummond reuseste sa-si deschida manual parasuta si sa scape de moarte.

Traseul il duce pe Drummond in Africa de Nord, urmand un exemplu pe o barca cu motor alimentata cu infrasunete, unde este asistat de Peregrine Carruthers ( Ronnie Stevens ) de la Ambasada Marii Britanii. Pandora il ucide pe proprietarul barcii cu un dispozitiv cu infrasunete in miniatura, dar este dejucat in incercarea ei de a fura barca. Drummond si Peregrine decid sa conduca barca cu motor intr-o cursa programata: Helga si Pandora participa si ele la cursa si captureaza cu succes barbatii si barca, predandu-i pe toti lui Petersen la sediul insulei sale, cu personal de o armata de roboti feminini, inclusiv nr. 7 defectuos, dar dragut ( Vanessa Howard ). Drummond si Peregrine se reunesc si cu Flicky, care s-a infiltrat cu succes in organizatia lui Petersen.

In timpul cinei, Petersen dezvaluie toate detaliile planului sau de a folosi tehnologia infrasunetelor pentru a sabota zborul inaugural al SST1. In acea noapte, Drummond se culca inca o data cu Helga, in timp ce Pandora se multumeste sa-l seduca pe Peregrine. Dimineata, Drummond incearca sa recupereze barca cu motor cu infrasunete si este intampinat de Flicky, care ii spune ca este de fapt un agent CIA desemnat sa-l ajute. Sunt prinsi de Helga – Drummond scapa, dar Helga il tine pe Flicky sub amenintarea armei. Petersen isi trimite robotii sa caute pe insula agentul fugar – Drummond este incoltit de numarul 7, dar spre surprinderea lui, ea alege in mod deliberat sa nu dezvaluie locatia lui.

Peregrine si Flicky sunt tinuti ostatici in camera de control a lui Petersen si sunt fortati sa asiste la distrugerea SST1 in timp ce acesta isi pune planul in actiune. Drummond escaladeaza peretele ascunzatoarei lui Petersen si salveaza SST1 de la distrugere folosind undele infrasunete ale lui Petersen impotriva lui, distrugandu-i camera de control. Petersen, Pandora si Helga se pare ca au murit in explozie.

Drummond, Flicky, Peregrine si No. 7 scapa de haosul ulterioara, dupa ce au recuperat dispozitivul cu infrasunete. Flicky se dezvaluie ca este un agent dublu care lucreaza pentru rusi si evadeaza pe barca cu motor cu dispozitivul. Peregrine, dorind sa-si imbunatateasca relatiile cu Rusia, decide sa mearga cu ea. Pe masura ce baza explodeaza in cele din urma, Drummond gaseste confort in bratele frumoasei nr. 7, care se dovedeste a nu fi un robot pana la urma.

Distributie

Richard Johnson ca Hugh „Bulldog" Drummond
Daliah Lavi ca baronesa Helga Hagen
Beba Loncar ca Pandora
James Villiers ca Carl Petersen
Vanessa Howard ca robotul nr. 7
Maurice Denham ca Dudley Mortimer
Robert Morley ca domnisoara Mary
Sydne Rome ca Flicky
Ronnie Stevens ca Peregrine Carruthers
Virginia North ca robotul nr. 9
Adrienne Posta ca Drummond's Daily
Florence Desmond ca Lady Manderley
Nicholas Phipps in rolul lordului Dunburry
Yutte Stensgaard ca robotul nr. 1
George Belbin ca maiorul Newman
Richard Hurndall in calitate de presedinte al Aircraft Company
Marga Roche ca Birgit
Douglas Sheldon ca Kruger
Joanna Lumley ca robotul nr. 2 (necreditat)
Maria Aitken ca insotitor de zbor (necreditat)
Shakira Caine ca Robot Observer (necreditat)
Johnny Briggs ca controlor de trafic aerian (necreditat)
Dora Graham ca Robot Twin (necreditat)
Doris Graham ca Robot Twin (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.