Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Oaspete din casa (SUA 1944)Drama 121 min
659 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ecourile unei veri (SUA 1976) Drama Jodie Foster 87 min
1.887 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Imi acuz parintii (SUA 1944) Crima 61 min
113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Raul (SUA 1951) Drama /Romantica 99 min
1.372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul a innebunit (SUA 1944) Comedie,Romantic / 73 min
693 vizite - 0 comentarii
adaugat de gadea
 
  Laura (SUA 1944)Thriller-Dragoste 88 min
1.344 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fata care a indraznit (SUA 1944) Mister,Romantic 51 min
1.136 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Padurea de fagi (1986) - Drama - Romania - 93 minute
3.618 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Alan si Naomi (SUA 1992) Drama 96 min
68 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Imi acuz parintii (SUA 1944) Drama 68 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.03.2023  Adauga la favorite 112 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 2.6
   
 
I Accuse My Parents (1944)

IMDB 2.6
Regia
Sam Newfield



Adolescentul cu maniere blande James „Jimmy" Wilson (Robert Lowell) apare in fata unui judecator sub acuzatia de ucidere din culpa . Cand i se cere sa vorbeasca in propria aparare, el face o pauza si reflecta pentru a spune; „ Imi acuz parintii " ca nu i-au oferit viata de acasa pe care ar fi trebuit sa o aiba.

Filmul revine apoi la o zi de liceu, cand Jim a primit un premiu pentru un eseu care descrie casa ideala pe care se presupune ca o are. Dornic sa le spuna parintilor, se duce acasa intr-o casa plina de sticle goale de alcool, iar parintii distrasi de cearta intre ei. Jimmy este jenat cand mama lui (Vivienne Osbourne) apare beata la comitetul de planificare a absolvirii. Mai tarziu, tatal sau ( John Miljan ) ii da bani in loc sa-si sarbatoreasca ziua de nastere cu el.

Jim primeste un loc de munca vanzand pantofi dupa scoala si o intalneste pe cantareata de torta Kitty Reed ( Mary Beth Hughes ). El ii livreaza o pereche de pantofi acasa si apoi se intalneste cu ea mai tarziu la clubul de noapte in care lucreaza. Cei doi incep sa se intalneasca, Jim nestiind ca Kitty este, de asemenea, moll gangsterului Charles Blake ( George Meeker ), care este specializat in gardul de bijuterii furate. Blake il identifica pe Jimmy ca fiind suficient de credul si il recruteaza pentru a livra pachete si mesaje dupa serviciu si scoala. Jim este platit foarte mult pentru comisioanele sale, asa ca nu se intreaba niciodata ce anume livreaza.

Charles o forteaza pe Kitty sa se desparta de Jimmy dupa ce isi da seama ca relatia lor devine serioasa. La scurt timp dupa aceea, Jim ii conduce pe doi dintre acolitii lui Charlie la o „comisie" de noapte, care se dovedeste a fi un jaf in care un paznic de noapte este impuscat. Dandu-si seama cu ce s-a implicat, Jimmy se intoarce catre tatal sau, care il respinge. Jimmy se confrunta cu Blake insusi, dar Blake ameninta ca il va ucide daca nu continua sa lucreze pentru el. Dupa ce politia il identifica pe Jimmy drept soferul masinii de evadare, Blake isi trimite oamenii sa-l omoare pe Jimmy, dar executia este intrerupta, cand doi trecatori trec la fata locului, facandu-i pe barbati sa fuga si sa lase in urma un Jimmy batut.

Temandu-se pentru viata lui, Jimmy isi impacheteaza o valiza si petrece o perioada nedeterminata de timp facand autostopul si saltand in tren. El ajunge intr-un orasel unde incearca sa jefuiasca un restaurant, dar amabilul proprietar, Al ( George Lloyd ), il recunoaste pe Jimmy ca pe un baiat bun intr-o situatie proasta si ii ofera un port sigur si un loc de munca, atata timp cat el accepta sa renunte la crima si sa inceapa sa mearga la biserica. Dupa o perioada in care a trait si a lucrat pentru Al, viata lui Jimmy se indreapta si el isi marturiseste crimele. Al accepta sa-l insoteasca pe Jimmy acasa pentru a se preda.

Intors in orasul natal al lui Jimmy, Al il duce sa se confrunte cu Kitty, care marturiseste ca a fost fortata sa se desparta de el. Jimmy merge apoi sa se confrunte cu Blake inca o data, in speranta ca Blake se va preda si el pentru a ajuta la curatarea numelui lui Jimmy. Blake refuza si in schimb trage o arma asupra lui Jimmy; Jimmy incearca sa lupte cu arma, impuscandu-l accidental si ucigandu-l pe Blake in acest proces. Politia, alertata de Al, asalteaza ascunzatoarea lui Blake si ii aresteaza oamenii, impreuna cu Jimmy.

In prezent, judecatorul, intelegand de ce Jimmy isi acuza parintii, il achita pe Jimmy de omor din culpa. Judecatorul il considera insa vinovat si sub acuzatia de detinere de bunuri furate, ii acorda cinci ani de pedeapsa cu suspendare si doi ani de incercare si il trimite in custodia parintilor pana la varsta de douazeci si unu de ani. Judecatorul se adreseaza apoi parintilor lui Jimmy ( si camerei ), avertizand ca orice tanar ar putea suferi aceeasi soarta ca si Jimmy daca l-ar lasa parintilor neglijenti.

Filmul se incheie cu o carte de titlu care informeaza publicul ca compania de productie plateste toate costurile pentru a trimite filmul in strainatate pentru a distra trupele care lupta in al Doilea Razboi Mondial .

Distributie
Robert Lowell ca James „Jimmy" Wilson – Student
Mary Beth Hughes in rolul lui Kitty Reed – cantareata Torch
John Miljan ca Dan Wilson - Tata
Vivienne Osborne ca doamna Wilson - Mama
George Meeker ca Charles Blake - Gangster
Edward Earle ca judecator
George Lloyd in rolul lui Al Frazier - proprietarul restaurantului
Patricia Knox ca Vera Moore - colega de camera a lui Kitty
Florence Johnson ca Shirley Clark
Richard Bartell in rolul lui Joe Holden - seful lui Jimmy


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.