Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Manierele doamnei (SUA 1937) Comedie / 53 min
428 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O viata usoara (SUA 1937) Comedie,Romantic / 88 min
1.407 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  O mireasa pentru Henry (SUA 1937) Comedie / 58 min
1.037 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Comportament de Lady (SUA 1937) Comedie,Roantic / 53 min
897 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Detectivul Charlie Chan la Monte Carlo (SUA 1937) 71 min
1.610 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Nimic nu-i sfant (SUA 1937) Comedie,Drama / 73 minute
465 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  O, domnule Porter! (UK 1937) Comedie / 80 minute
468 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Suflete in larg (SUA 1937) Aventuri 92 min
1.115 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tanar si inocent (SUA 1937) Drama,Thriller 83 minute
1.571 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Adevarul ingrozitor (SUA 1937 ) Comedie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.02.2023  Adauga la favorite 106 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.7
   
 
The Awful Truth
Regia Leo McCarey
IMDB 7.7


Jerry Warriner ( Cary Grant ) ii spune sotiei sale ca pleaca in vacanta in Florida , dar in schimb isi petrece saptamana la clubul sau sportiv din New York. El se intoarce acasa si afla ca sotia sa, Lucy ( Irene Dunne ), si-a petrecut noaptea in compania chipesului ei profesor de muzica, Armand Duvalle ( Alexander D'Arcy ). Lucy sustine ca masina i s-a stricat in mod neasteptat. Lucy descopera ca Jerry nu a plecat de fapt in Florida. Suspiciunea lor reciproca duce la o procedura de divort, Lucy castigand custodia cainelui lor. Judecatorul dispune finalizarea divortului in 90 de zile.

Lucy se muta intr-un apartament cu matusa ei Patsy ( Cecil Cunningham ). Vecinul ei este un petrolist amabil, dar rustic din Oklahoma , Dan Leeson ( Ralph Bellamy ), a carui mama ( Esther Dale ) nu o aproba pe Lucy. Jerry il ridiculizeaza subtil pe Dan in fata lui Lucy, ceea ce o face pe Lucy sa se lege mai strans de Dan. Jerry incepe sa se intalneasca cu cantareata dulce, dar simpla, Dixie Belle Lee ( Joyce Compton ), fara sa stie ca efectueaza un act jenant si sugestiv sexual intr-un club de noapte local.

Convins ca Lucy are inca o aventura cu Duvalle, Jerry da buzna in apartamentul lui Duvalle doar pentru a descoperi ca Lucy este o studenta vocala legitima a lui Duvalle si da primul ei recital . Dandu-si seama ca poate inca o iubeste pe Lucy, Jerry submineaza caracterul lui Lucy cu doamna Leeson, chiar daca Dan si Lucy sunt de acord sa se casatoreasca. Cand Jerry incearca sa se impace cu Lucy dupa aceea, descopera ca Duvalle se ascunde in apartamentul lui Lucy si se lupta cu pumnii, in timp ce Dan si mama lui isi cer scuze ca au presupus ce e mai rau despre Lucy. Cand Jerry il alunga pe Armand pe usa, Dan isi intrerupe logodna cu Lucy si el si mama lui se intorc in Oklahoma.

Trec cateva saptamani, iar Jerry incepe sa se intalneasca cu mostenitoarea de mare profil Barbara Vance ( Molly Lamont ). Dandu-si seama ca inca il iubeste pe Jerry, Lucy organizeaza o petrecere la conacul Vance in noaptea in care decretul de divort va deveni definitiv. Pretinzand ca este sora lui Jerry, ea submineaza caracterul lui Jerry, dand de inteles ca tatal „lor" era mai degraba din clasa muncitoare decat bogat. Actionandu-se ca o showgirl, ea recreeaza numarul muzical avantat al lui Dixie de la inceputul filmului. Snobii Vances sunt ingroziti.

Jerry incearca sa explice comportamentul lui Lucy ca fiind betie si spune ca o va conduce pe Lucy acasa. Lucy saboteaza in mod repetat masina in timpul calatoriei pentru a intarzia despartirea lor. Trasa de politisti cu motociclete, care cred ca Jerry este beat, Lucy reuseste sa distruga masina. Politia ii duce cuplului la cabana din apropiere a matusii Patsy. Desi dorm in dormitoare diferite (dar alaturate), Jerry si Lucy isi depasesc incet mandria si o serie de accidentari comice pentru a recunoaste „adevarul ingrozitor" ca inca se iubesc unul pe celalalt. Se impaca la miezul noptii, chiar inainte ca divortul lor sa fie finalizat.

Distributie
Distributia include: [3]

Irene Dunne ca Lucy Warriner
Cary Grant ca Jerry Warriner
Ralph Bellamy ca Dan Leeson
Alexander D'Arcy ca Armand Duvalle
Cecil Cunningham in rolul matusii Patsy
Molly Lamont ca Barbara Vance
Esther Dale in rolul doamnei Leeson
Joyce Compton ca Dixie Belle Lee
Robert Allen ca Frank Randall
Zita Moulton ca Lady Fabian
Robert Warwick in rolul domnului Vance
Mary Forbes ca doamna Vance
Skippy ca domnul Smith, cainele


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.