Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Codul condamnatului (SUA 1939) Crima/Drama 62 min
606 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Amantele din Paris (SUA 1933) Drama romantica 64 min
534 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfinxul (SUA 1933) Aventura crima 64 min
491 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omul padurii (SUA 1933) Actiune,Drama / 58 min color HD
1.668 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In spatele luminii verzi (SUA 1946) Drama,Crima 61 min
2.250 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Viata lui dubla (SUA 1933) Comedie,Drama / 67 minute
1.510 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
  Fratele geaman al sotului (SUA 1933) Drama 68 minute
469 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula barbatilor condamnati (SUA 1940) Thriller 67 min
2.369 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Wanted (SUA 2005) Crima,Drama,Thriller / Episod 4
3.049 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Double Harness (SUA 1933) Comedie,Drama 69 minute
1.268 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Eliberata conditionat (SUA 1933) Drama,Crima / 67 mi

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.02.2023  Adauga la favorite 86 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
Parole Girl (1933)

Nota IMDb:6

Regizor:Edward F. Cline


Cand Sylvia Day ( Mae Clarke ) este prinsa incercand sa faca o inselatorie la magazinul Taylor din New York , ea il roaga pe managerul magazinului sa o lase, dar seful lui, Joe Smith ( Ralph Bellamy ), insista sa urmareasca magazinul. politica, iar ea este predata politiei, condamnata si condamnata la un an de inchisoare. Sylvia este consumata de ideea de a se razbuna pe Joe.

Ea se imprieteneste cu o colega de detinuta vorbaret, Jeanie Vance ( Marie Prevost ), care se ofera sa faca echipa cu ea si sa comita mai multe crime odata ce isi ispasesc timpul. Cand Sylvia afla ca Jeanie are o legatura surprinzatoare cu Joe, ea decide sa iasa mai devreme. Ea da foc, apoi lesine din cauza fumului in timp ce incearca sa-l stinga. Pentru „eroismul ei", i se acorda eliberare conditionata.

Tony Gratton ( Hale Hamilton ), partenerul ei in escrocheria esuata, incearca sa o convinga sa se casatoreasca cu el si sa mearga la Chicago pentru a-si continua viata criminala, dar ea este hotarata sa se razbune. In plus, stie ca Tony este deja casatorit.

Sylvia il urmareste pe Joe, afland tot ce poate despre el. Apoi, ea se preface ca este o veche cunostinta la un club de noapte in care Joe isi sarbatoreste promovarea la functia de director general imbatandu-se. A doua zi dimineata, Joe o descopera in apartamentul lui. Ea il anunta ca s-au casatorit. Joe rade, apoi ii spune ca are deja o sotie. Ea ii spune ca stie (este Jeanie), apoi ii dezvaluie motivele. Tony apare, prefacandu-se ca persoana care i-a casatorit; ii da lui Joe licenta de casatorie pe care se presupune ca cuplul a lasat-o in urma. Amenintat cu acuzatia de bigamie , Joe accepta fara tragere de inima sa o sustina pe Sylvia timp de un an, durata ei conditionata.

Tony incearca din nou sa o faca pe Sylvia sa fie partenerul lui in crima. Cand ea refuza, el ii strecoara o bancnota falsa de 20 de dolari in poseta. Sylvia pleaca la cumparaturi si plateste unele dintre achizitiile ei cu factura. Joe este nemultumit cand vede toate achizitiile ei si ii cere sa fie rezonabila in lumina cecului sau de plata si sa le trimita inapoi la magazin. Avea de gand sa o faca, dar apoi se razgandeste. Banii falsi sunt urmariti pana la ea, dar cand apare un politist pentru a o duce inapoi la inchisoare, Joe se preface ca a scos banii din buzunarul pantalonilor. Ca manager de magazin, el se ocupa tot timpul cu bani falsi. Trucul lui de a o cuceri cu bunavointa si Jeanie ii trimite inapoi achizitiile extravagante.

Mai tarziu, Joe o suna de la birou si ii cere o favoare. Domnul Taylor ( Ferdinand Gottschalk ), proprietarul oarecum excentric al magazinului, a aflat ca Joe este casatorit, asa ca vine la cina la apartamentul lor. In timp ce Sylvia gateste, soseste Jeanie. Prietena ei a fost eliberata mai devreme si intentioneaza sa-si santajeze sotul (cu care s-a casatorit cu mult timp in urma cand era la facultate si apoi si-a pierdut urma), odata ce il poate gasi, inainte de a se indrepta cu Sylvia in Florida. Sylvia o face sa plece inainte ca Joe si domnul Taylor sa apara (devreme), promitandu-i ca ii va da o decizie a doua zi. Taylor insista sa gateasca; s-a saturat sa fie asteptat de servitori. Devine foarte indragostit de cuplu si sugereaza o promovare la vicepresedinte daca ar avea un copil.

A doua zi, Sylvia o convinge pe Jeanie ca este prea periculos sa incerce santajul la New York din cauza dosarului ei si accepta sa mearga cu ea in Florida. Sylvia lasa lui Joe o scrisoare in care ii explica totul, care se termina cu recunoasterea „Te iubesc". In tren, insa, Jeanie dezvaluie ca a divortat de Joe fara ca acesta sa stie. Sylvia coboara si se grabeste inapoi in apartament; Joe a citit deja scrisoarea si o ia in brate.

Distributie
Mae Clarke ca Sylvia
Ralph Bellamy ca Smith
Marie Prevost ca Jeanie
Hale Hamilton ca Tony
Ferdinand Gottschalk ca Taylor
Ernest Wood ca manager
Sam Godfrey ca Walsh [1]


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.