Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Pretul gloriei (SUA 1997) / Drama,Sport / 87 minute
3.479 vizite - 0 comentarii
adaugat de marica
 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
879 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ascunzatoarea (SUA 1975) Drama, Razboi / 146 min
377 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.099 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Spovedania (SUA 2013) Drama 89 min
250 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mostenirea (SUA 1997) Drama,Romantic / 94 min
141 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pretul gloriei (SUA 1997) / Drama,Sport / 88 minute
1.924 vizite - 0 comentarii
adaugat de marica
 
  She Cried No (SUA 1996) / Drama / 89 minute
2.802 vizite - 0 comentarii
adaugat de victoria
 
  Iubire in trecut (SUA 2000) Drama Sci_Fi 84 min
501 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

O fata numita mai devreme (SUA 1975) Drama

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.01.2023  Adauga la favorite 134 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.5
   
 
A Girl Named Sooner
Regia Delbert Mann
IMDB 7.5





Povestea este plasata in Vevay, Indiana, in anii 1930 si se invarte in jurul personajului titular, Sooner, o fata de origine necunoscuta, care este crescuta de o femeie in varsta din spate, Old Mam Hawes ( Cloris Leachman ), care isi castiga existenta facand stralucire ilegala . . Hawes o ia pe Sooner in oras si incearca sa stranga fonduri pentru asistenta maternala pentru a o strange pe Sooner, dar acest lucru ii pune in discutie valoarea ei ca tutore cu seriful ( Don Murray ).

Mai devreme este primit de un cuplu fara copii, Mac si Elizabeth McHenry ( Richard Crenna si Lee Remick ), in speranta lui Mac ca a avea un copil in casa o va scoate pe Elizabeth din depresie. Elizabeth incepe sa formeze o legatura cu Sooner. Mai devreme este incantata de ideea de a merge la scoala locala si este inscrisa. Dupa un inceput accidentat, se simte confortabil acolo.

Intr-o zi, Sooner aduce acasa cativa copii de la scoala pentru a le arata pasarea ei de companie, pe care Sooner o avea cu ea cand a fost luata de familia McHenry. Copiii intreaba de ce pasarea nu zboara si ea spune ca este pentru ca nu vrea. Copiii si Sooner stergeaza pamantul si arunca lucruri in pasare pentru a o incuraja sa zboare, dar acest lucru duce la moartea pasarii. Elizabeth iese afara sa vada care este agitatia si este ingrozita sa gaseasca pasarea moarta. Sooner este initial lipsit de emotii in legatura cu asta. Elizabeth trimite copiii departe si Sooner in camera ei.

In dimineata urmatoare, Elizabeth se trezeste si il gaseste pe Sooner plecat. Mai devreme, alergase inapoi acasa la Old Mam Hawes in timpul noptii si dezgroase si luase cu ea cadavrul de pasare. Mai devreme ingroapa pasarea aproape de locul in care ea il gasise si, in cele din urma, simte remuscari. Elizabeth pleaca la tara si gaseste cabana Old Mam Hawes. Mai devreme nu se vede nicaieri, iar Hawes o reproseaza pe Elizabeth despre cat de mai buna este un tutore in comparatie cu Elizabeth si ca Sooner este acolo unde ar trebui sa fie acum.

Un timp trece. Sotii McHenry au o perioada dificila in relatia lor cu pierderea lui Sooner. Mai devreme continua sa locuiasca cu Old Mam Hawes, care ii spune ca s-ar putea muta in Florida , unde este „cald tot anul".

Pe masura ce targul anual se apropie, Jim Seevey ( Michael Gross ), caruia Hawes ii vinde whisky-ul, soseste si spune ca vor fi inspectori de stat suplimentari la targ si ca nu va putea sa-i vanda whisky-ul acolo. Hawes il trimite furios pe Seevy si ii spune lui Sooner sa-si cupleze batranul lor cal William la caruta pentru ca vor duce whisky-ul la targ si il vor vinde ei insisi. Mai devreme spune ca batranul William nu poate face fata sarcinii, dar Hawes insista oricum.

La targ, la care Sooner nu a mai fost niciodata, Hawes ii da lui Sooner niste bani – ceva ce nu facuse niciodata pana atunci – si ii spune lui Sooner sa nu se piarda. Pe masura ce Sooner cumpara niste vata de zahar, Elizabeth o vede si ii mai cumpara ceva de mancare. Apoi merg impreuna cu roata Ferris si Sooner se imbolnaveste de ea. In cele din urma, se intorc la caruta cu cai si il gasesc pe Hawes acolo, incercand sa-l biciuie pe William sa se miste, dar William moare din cauza efortului. In timp ce Mac il ingrijeste pe William si il declara mort, Sooner recunoaste ca William a murit, la fel cum a murit pasarea.

Seriful soseste si ameninta ca o va trimite pe Old Mam Hawes. Hawes a spus ca a avut-o si ca se va muta in Florida. Seriful spune ca ar plati bucuros sa vada ca se intampla asta. Hawes ii spune suparat lui Sooner sa ramana cu familia McHenry, dar dupa ce a mers o distanta se arata ca se uita inapoi la Sooner. Reuniti, Mac, Elizabeth si Sooner pleaca acasa.

Distributie
Susan Deer – Mai devreme
Lee Remick – Elizabeth McHenry
Richard Crenna – RJ „Mac" McHenry
Don Murray – Seriful Phil Rotteman
Anne Francis – Selma Goss
Cloris Leachman – Old Mam Hawes
Michael Gross – Jim Seevey


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.