Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Shaolin kid (Filipine 1996) Comedie / 86 minute
2.410 vizite - 0 comentarii
adaugat de bobo
 
  The Cherokee Kid (SUA 1996) Comedie,Western / 92 min
1.967 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  The Heartbreak Kid (SUA 1972) Comedie,Romantic 105 min
1.245 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  The General - Buster Keaton 1926/ Comedie muta 78 min
3.227 vizite - 0 comentarii
adaugat de frantz
 
  Pustiul Invizibil (SUA 1988) Comedie,SF /92 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Craciunul refacut (SUA 2006)Comedie 90 min
1.547 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Paradisul in direct (1994) / Comedie romaneasca 77 min.
8.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Pariul de Craciun (SUA 1951) Comedie / 91 minute
405 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Lucky Cisco Kid (SUA 1940) Western / 67 minute
1.244 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Jerry Lewis - In razboi cu armata (1950) |Comedie 99 min
3.722 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

The Dirt Bike Kid (SUS1985) Comedie.SF / 89 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 22.12.2022  Adauga la favorite 146 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.2
   
 
Sogno a due ruote (1985)The Dirt Bike Kid

Sogno a due ruote (1985)

Nota IMDB: 5,2

Regizor: Hoite C. Caston



Jack Simmons ( Peter Billingsley ) locuieste cu mama sa vaduva ( Anne Bloom ). Ea il trimite pe Jack sa cumpere alimente cu ultimii 50 de dolari. Jack observa o motocicleta de curse Yamaha YZ-80 in doi timpi si o cumpara de la Max ( Gavin Allen ). Jack observa repede ca motocicleta este constienta de sine . Mama lui este furioasa ca Jack si-a cheltuit banii pe o bicicleta murdara si confisca prompt bicicleta si o vinde unui proprietar de magazin local pe nume Dl Zak (Al Evans), recuperandu-i astfel 50 de dolari. Cu toate acestea, bicicleta se intoarce in mijlocul unei mingi de baseballjoc pentru a-l vizita pe Jack. Jack ii spune asta domnului Zak, care spune ca Jack isi poate achita datoria punandu-l pe el insusi si pe bicicleta sa faca livrari pentru el.

Jack joaca, de asemenea, intr-o echipa din Little League sponsorizata de Doghouse, un local de hot dog detinut de Mike (Patrick Collins), care a fost un prieten de viata al tatalui lui Jack si incearca sa-l ajute pe Jack in urma mortii tatalui sau. Doghouse se confrunta cu probleme financiare serioase si este cautata sa fie demolata de bancherul orasului, domnul Hodgkins ( Stuart Pankin ), pentru a face loc unei a doua Hodgkins Bank. Unul dintre echipele sai este Mazie Clavell (Sage Parker), care este si antrenor al echipei rivale din Little League. Mai tarziu, ea renunta cand il vede pe Hodgkins ca pe un om de afaceri nemilos care pledeaza pentru a merge inainte cu orice pret si incepe sa se intalneasca cu Mike, pe care il vede ca un proprietar de afaceri cinstit, care se confrunta direct cu adversitatea.

Jack si prietenul sau Bo (Chad Sheets) folosesc bicicleta pentru a descoperi motivul pentru care Hodgkins urmareste cainii, mai ales dupa ce au spart computerul bancii, afla ca terenul cainilor nu ar fi o locatie foarte buna pentru banca lui Hodgkins si ca dl. Contul personal al lui Hodgkins nu este atat de mare pe cat se face sa creada comunitatea. Hodgkins afla de incercarea lui Jack de a salva Doghouse si solicita ajutorul lui Max (care este un jucator din echipa sa din Liga Micilor), care aduce un motociclist pe nume Arthur „Big Slime" (Weasel Forshaw) si gasca lui de motociclisti care l-a intalnit pe Jack intr-un intalnire anterioara.

Cand domnul Hodgkins converge spre casa lui Jack, domnul Hodgkins cheama forta de politie locala condusa de seful de politie Salt (John William Galt). Seful Salt le ordona ofiterilor sai de politie sa secheze bicicleta de pamant in schimbul ca Hodgkins sa nu execute ipoteca supraextinsa a lui Salt la Hodgkins' Bank. Cu toate acestea, Mazie si Mike vin in ajutorul lui Jack platind taxa de retinere pentru ca Jack sa-si recupereze bicicleta.

Cand ceremonia de deschidere a constructiei bancii urmeaza sa inceapa prin ca un buldozer sa distruga Casuta pentru caini, Jack apare impreuna cu echipa sa din Little League, care intrerupe evenimentul intrand intr-o lupta cu Max, Hodgkins si gasca de motociclisti a lui Big Slime. Motocicleta de pamant ia apoi un Hodgkins socat in timp ce Jack il conduce, unde Jack ii spune lui Hodgkins ca este constient de problemele financiare ale lui Hodgkins si Mike si are o idee de unde pot beneficia toti.

Un an mai tarziu, Hodgkins apare intr-un costum prostesc de hot-dog pentru a comemora deschiderea unui mall care include o casa pentru caini renovata si noua banca Hodgkins, acum complet construita. Bo, candva nepopulara in randul fetelor, este acum admirata de fetele dragute. Mama lui Jack si-a gasit un loc de munca remunerat. Mike si Mazie sunt acum casatoriti si asteapta primul lor copil. Salt lucreaza acum ca agent de securitate la banca, dupa ce probabil a fost concediat de la locul sau de consiliu local pentru coruptie. Big Slime (care poarta acum camasa si cravata si recunoaste ca numele sau adevarat este Arthur) si-a dizolvat gasca de motociclisti si si-a luat un loc de munca ca casier de banca in noua Hodgkins Bank.

Odata cu desfiintarea comunitatii, magia motocicletei nu mai functioneaza pentru Jack, a carui mama ii spune ca ar fi fost magic pentru Jack doar pentru a-l ajuta. Jack da bicicleta unui alt baietel si se pare ca magia revine din nou pentru un alt copil.

Distributie
Peter Billingsley in rolul lui Jack Simmons, un baiat care da peste o bicicleta de pamant cu abilitati magice.
Stuart Pankin in rolul domnului Hodgkins, un bancher care conduce Hodgkins Bank.
Anne Bloom ca Janet Simmons, mama lui Jack.
Patrick Collins in rolul lui Mike, proprietarul Doghouse.
Daniel Breen ca Flaherty
Sage Parker in rolul lui Mazie Clavell, o casa de banca care antreneaza o echipa din Ligii Mici.
Chad Sheets in rolul lui Bo, prietenul lui Jack
Gavin Allen in rolul lui Max, un copil dintr-o echipa rivala din Ligii Mici care a detinut initial bicicleta de murdarie, il alege pe Jack si se alatura lui Hodgkins.
Weasel Forshaw in rolul lui Arthur „Big Slime", liderul unei bande de motociclisti pe care Max o inroleaza mai tarziu pentru a-l ajuta pe Hodgkins sa se ocupe de Jack.
John William Galt in rolul lui Salt, seful politiei pe care Hodgkins il inroleaza.
Courtney Kraus ca Beth
Holly Schenk ca Sue
Al Evans in rolul domnului Zak, proprietarul unui magazin


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.