Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Baieti Rai 2 (SUA 2003) Actiune,Comedie
3.377 vizite - 0 comentarii
adaugat de matusa
 
  Killa Season (SUA 2006) Actiune,Drama /
1.784 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Mort sau viu (SUA 2006) / Actiune,Aventuri
2.086 vizite - 0 comentarii
adaugat de polux
 
  Mort sau viu (SUA 2006) Actiune Aventuri
3.546 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Evadare in zori (SUA 2006) Actiune,Drama,Razboi
3.305 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Temerarul (SUA 2006) Actiune,
665 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fara teama (Hong Kong 2006) Actiune cu Jet Li
4.592 vizite - 0 comentarii
adaugat de copa
 
  Lantul puterii (SUA 2000) Actiune,Aventuri /
9.276 vizite - 0 comentarii
adaugat de grisa
 
  Cele Zece Porunci (SUA 2006) / Drama, Istoric
1.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de sandra
 
  Tentaculele Bermudelor (SUA 2014) Actiune,SF
5.459 vizite - 0 comentarii
adaugat de petre
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Apocalipsa ½ (SUA 2006)Actiune.

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.12.2022  Adauga la favorite 175 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.8
   
 
Apocalypse
Regia Mel Gibson
IMDB 7.8

In timp ce vaneaza in padurea tropicala mezoamericana , Jaguar Paw, tatal sau Flint Sky si colegii lor de trib se confrunta cu un contingent de refugiati care fuga, iar liderul grupului explica ca pamanturile lor au fost devastate si le cere permisiunea de a trece prin jungla. Flint Sky noteaza ca refugiatii erau bolnavi de frica si il indeamna pe Jaguar Paw sa nu permita niciodata fricii sa-l infecteze. Mai tarziu in acea noapte, tribul se aduna in jurul unui batran care spune o poveste profetica despre o fiinta care este consumata de un gol care nu poate fi satisfacut, in ciuda faptului ca i se ofera toate darurile lumii, si care va continua sa ia orbeste pana cand va fi. nimic nu a mai ramas in lume pe care sa-l ia si lumea nu mai este.

A doua zi dimineata, satul este atacat de Raiders condusi de Zero Wolf; colibe sunt incendiate, multi sateni sunt ucisi, iar adultii care au supravietuit sunt luati prizonieri. In timpul atacului, Jaguar Paw isi coboara sotia insarcinata Seven si tanarul lor fiu Turtles Run intr-un cenot.. Revenind la lupta, Jaguar Paw aproape il ucide pe sadicul Raider numit Middle Eye, dar este in cele din urma capturat. Cand Middle Eye realizeaza ca Flint Sky este tatal lui Jaguar Paw, el il ucide pe Flint Sky si il redenumeste in batjocura pe Jaguar Paw „Almost". Raiders leaga captivii impreuna si pornesc intr-un lung mars fortat prin jungla, lasand copiii in urma sa se descurce singuri. De asemenea, se arata ca refugiatii de mai devreme au fost luati captivi. Intre timp, Seven si Turtles Run raman prinsi in fantana dupa ce un Raider suspect rupe vita care duce din ea.

Pe masura ce grupul se apropie de orasul mayas al Raiders, ei intalnesc paduri distruse si campuri vaste de culturi de porumb esuate , alaturi de sate decimate de o boala necunoscuta. Apoi trec pe langa o fetita infectata cu ciuma care profeteste sfarsitul lumii mayase. Odata ce Raiders si captivii ajung in oras, femelele sunt vandute ca sclave, in timp ce barbatii sunt escortati in varful unei piramide trepte pentru a fi sacrificati in fata regelui si reginei Maya.

Doi prizonieri sunt sacrificati, cu inimile inca batatoare smulse din piept. Dar, pe masura ce Jaguar Paw este asezata pe altar, o eclipsa de soare ii da marelui preot o pauza, iar mayasii iau evenimentul ca pe un semn ca zeii sunt multumiti si incheie ceremonia, crutand captivii ramasi.

Captivii ramasi sunt apoi luati de Raiders pentru a fi folositi ca antrenament tinta si li se ofera libertate daca pot alerga in siguranta. Prima pereche de captivi care incearca sa alerge prin arena sunt doborati. Jaguar Paw sufera o rana de sageata, dar scapa in jungla, ucigandu-l pe fiul lui Zero Wolf, Cut Rock. Zero Wolf si Middle Eye isi duc oamenii sa-l urmareasca. Fugand inapoi in jungla, Jaguar Paw aproape se scufunda in nisipurile miscatoare, dar scapa foarte calm. Reflectand la asta, isi aminteste de lectia tatalui sau despre frica si se hotaraste sa-si omoare urmaritorii cu resursele pe care i le ofera jungla. El ii indrazneste pe cei noua Raiders sa-l provoace si ei mor unul cate unul. Un Raider este ucis de un jaguar; o secunda de un sarpe veninos; un al treilea se ineaca; un al patrulea este impuscat de Jaguar Paw cu sageti otravite; un altul este ucis de insusi Zero Wolf pentru lasitate. Jaguar Paw il ucide pe Ochiul Mijlociu cu o secure de piatra, apoi il conduce pe Zero Wolf intr-o capcana in care este intepenit de o teapa mare de lemn. Ultimii doi Raiders continua sa-l urmareasca pe Jaguar Paw mai departe in jungla.

Mai tarziu, incepe sa cada ploi abundente, amenintand sa inece familia lui Jaguar Paw, care este inca prinsa in groapa. Seven da nastere unui alt fiu, care se naste sub suprafata apei care se ridica periculos. Intre timp, cei doi Raiders ramasi il urmaresc pe Jaguar Paw spre coasta, unde toti trei sunt uimiti la vederea conchistadorilor spanioli care se indreapta spre tarm. Pe masura ce cei doi Raiders sunt confundati de navele spaniole si incep sa mearga spre coasta, Jaguar Paw foloseste distractia pentru a fugi si a se intoarce in satul sau. Jaguar Paw se intoarce exact la timp pentru a-si salva familia din groapa inundabila si este nespus de bucuros la vederea fiului sau nou-nascut.

Mai tarziu, familia reunita se uita peste apa la navele spaniole. Jaguar Paw decide sa nu se apropie de straini, iar acestia pleaca, intorcandu-se in jungla pentru a cauta un nou inceput departe de Raiders Maya si de noii straini.

Distributie
Satul
Rudy Youngblood ca Jaguar Paw / Aproape
Dalia Hernandez ca Seven
Jonathan Brewer ca Blunted
Morris Birdyellowhead ca Flint Sky
Carlos Emilio Baez ca Turtles Run
Amilcar Ramirez ca Curl Nose
Israel Contreras ca Smoke Frog
Israel Rios ca frunza de cacao
Maria Isabel Diaz ca soacra
Espiridion Acosta Cache in rolul vechiului povestitor
Mayra Serbulo ca tanara


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.