Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Prima data (SUA 2012) Comedie 95 min
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran - Toreadorii (SUA 1945) Comedie 60 min
2.929 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Valetul meu Godfrey(SUA 1936) Romantic,Comedie 89 min
1.873 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Vanatoarea de la miezul noptii (SUA 1945) Comedie 62 min
930 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eroi de rasa(SUA 2006) Comedie 80 min
2.255 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Delicios de periculos (SUA 1945) Muzical 92 min
457 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kid Blue (SUA 1973) Western,Comedie / 96 min
476 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castigul surpriza (SUA 1941) Comedie,Muzical / 82 min
918 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Omul meu, Godfrey (SUA 1936) Romantic,Comedie 94 min
1.682 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Care este adevarata Susan? (SUA 1945) Comedie 105 min
543 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Molly si eu (SUA 1945) Comedie 76 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.12.2022  Adauga la favorite 108 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Gracie Fields in Molly and Me

Regia Lewis Seiler
IMDB 6.8



In 1937 , Londra , actrita de vodevil Molly Barry s-a saturat sa caute roluri si aplica pentru un loc de munca ca menajera pentru domnul John Graham. Ea isi informeaza prietenii si colegii actori, Lily si Julia, despre planurile ei si o convinge pe fosta dansatoare exotica Kitty Goode, care s-a casatorit cu noria , sa ofere o referinta falsa.

Majordomul lui Graham, Peabody, o intervieveaza pe Molly. Dar cand apare Kitty, Peabody o recunoaste, deoarece el insusi este cu adevarat fostul actor Harry Phillips. Harry renuntase la actorie din cauza unei probleme cu bautura, pe care de atunci a cucerit-o. Nu vrea un alt fost actor in gospodarie. Disperata, Molly il convinge pe Peabody sa se alature unei petreceri la un pub, unde cade din caruta. Ea il aduce pe barbatul pe jumatate inconstient inapoi la casa Graham, ocupa camera menajerei si dimineata il informeaza pe domnul Graham ca Peabody a angajat-o. Peabody nu are alta alternativa decat sa mearga.

Vechiul prieten al lui Graham, Jamie McDougall, ii cere sa candideze din nou pentru Parlament . Graham este reticent sa faca acest lucru si ii arata un ziar vechi care i-a taiat lui McDougall, amintindu-i ca Graham si-a incheiat cariera politica pentru a evita dizgratia publica dupa ce sotia sa a fugit cu un „sportiv". McDougall arde decupajul in semineu si ii spune lui Graham ca totul s-a intamplat acum 15 ani si nu va mai fi amintit.

Graham este convins sa calatoreasca in Suffolk pentru a cunoaste un barbat care ar putea fi de mare ajutor in candidatura sa electorala. In timp ce sunt plecati, Molly descopera ca toti angajatii domestici fura din gospodarie. Cand ea ii confrunta, ei ameninta ca vor renunta in masa, dar ea ii concediaza in schimb. Molly pune casa in ordine singura. Dintr-un fragment din decupajul pe care il gaseste, Molly afla adevarul despre fosta sotie a lui Graham, care a plecat in strainatate din cauza scandalului.

In acea noapte, fiul adolescent al lui Graham, Jimmy, se intoarce in mod neasteptat acasa de la scoala pregatitoare. Jimmy sufera de febra, iar Molly are grija de el. Jimmy ii confera lui Molly dificultatile pe care le are cu tatal sau. In timp ce era tanar, lui Jimmy i s-a spus ca mama lui a murit si este convins ca lui Graham nu-l place pentru ca ii aduce aminte constant.

A doua zi, Peabody ii trimite lui Molly o telegrama prin care ii spune sa pregateasca o cina oficiala la care va fi invitat influentul Sir Arthur Burroughs, editorul unui mare ziar londonez. Incapabil sa gaseasca ajutor profesional in scurt timp, Molly isi angajeaza prietenii de teatru. In ciuda numeroaselor lor greseli, cina este un succes. Noul personal sarbatoreste in bucatarie, deosebit de incantat de faptul ca mancarea englezeasca obisnuita pe care Molly a improvizat la cina l-a impresionat pe Sir Arthur mult mai mult decat mancarea „de subtilitate si distinctie".

Graham merge la bucatarie sa-i felicite, dar il aude pe Jimmy imitandu-si pompozitatea burlana si viziunea acru. Il trimite pe Jimmy in pat si il concediaza pe personal, inclusiv pe Peabody, cand afla de la Molly ca sunt fosti animatori. Molly il certa pe Graham pentru ca este un tata sarac pentru fiul sau adolescent. Pana in dimineata urmatoare, Graham s-a reconsiderat si ii da fiului sau permisiunea de a reangaja personalul.

Fosta doamna Graham reapare pentru a incerca sa stoarce 1000 de lire sterline de la fostul ei sot. Molly ii spune ca doarme, dar promite sa-l informeze despre suma pe care o doreste. Molly ii spune lui Graham ca „s-a intamplat ceva", dar inainte de a putea intra in detalii, el o asigura ca are deplina incredere in capacitatea ei de a rezolva orice problema. Molly isi foloseste prietenii pentru a o pacali pe doamna Graham sa creada ca a participat la o moarte prin impuscare. Doamna Graham fuge din tara.

Mai tarziu in aceeasi seara, Graham si Jimmy se intorc acasa dupa ce au participat la un spectacol de teatru. Graham remarca mai tarziu ca a fost rasfatat de gustarile de noapte ale doamnei Barry si se intreaba daca i-ar putea repara inca una, de preferinta in bucatarie. Se aseaza impreuna, cantand fericiti o melodie.

Distributie
Monty Woolley ca John Graham
Gracie Fields ca Molly Barry
Reginald Gardiner ca Harry Phillips/Peabody
Roddy McDowall ca Jimmy Graham
Natalie Schafer ca Kitty Goode-Burroughs
Edith Barrett ca Julia
Clifford Brooke ca Pops
Aminta Dyne ca Musette
Queenie Leonard ca Lily
Doris Lloyd in rolul doamnei Graham
Patrick O'Moore ca Ronnie
Lewis L. Russell ca Sir Arthur Burroughs
David Clyde ca Angus, Gradinarul
Matthew Boulton ca sergent
Gordon Richards ca Jamie McDougall


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.