Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  The Palomino (SUA 1950) Western / 72 minute
2.838 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Omul care s-a inselat singur (SUA 1950) (Drama79 min
769 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultima fuga (SUA 1971) Thriller cu Tony Musante / 94 min
2.103 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Vartejul (SUA 1950) Crima,Drama,Film-Noir / 120 min
1.241 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Adio zilei de maine (SUA 1950) Crima,Thriller / 102 min
548 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Juraminte fatale (SUA 1999) Drama ,thriller 120 min
214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Under My Skin (SUA 1950) Ernest Hemingway 82 minute
1.575 vizite - 0 comentarii
adaugat de tanita
 
  Nisip moale (SUA 1950) Crima/Drama 79 min
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Undele cerebrale (SUA 1983) Thriller 67 min
520 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.363 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Femeie pe fuga (SUA 1950) Thriller 88min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.12.2022  Adauga la favorite 117 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.4
   
 
Woman On The Run
Regia Norman Foster
IMDb 5.4


Frank Johnson este un pictor fara succes care isi plimba cainele intr-o noapte cand o masina se opreste in apropiere. Fara sa stie lui Frank, pasagerul din masina, un barbat de varsta mijlocie cu accent irlandez, incearca sa santajeze soferul. Pasagerul este pe cale sa depuna marturie in fata marelui juriu impotriva unui criminal pe nume Smiley Freeman. Pasagerul promite ca nu va divulga legaturile soferului cu Freeman in schimbul unei plati in numerar. Pasagerul vorbeste, adresandu-se soferului, a carui fata nu este aratata, ca „Danny Boy". Frank aude o impuscatura in timp ce potentialul santajist este impins pe usa pasagerului. Barbatul lovit isi implora viata inainte ca soferul sa-l termine cu o a doua lovitura. Ucigasul il vede apoi pe Frank ascunzandu-se in umbra si il impusca de doua ori inainte de a pleca.

Politia identifica victima drept Joe Gordon. Ii spun lui Frank ca Gordon era pe cale sa depuna marturie impotriva lui Freeman. Pentru ca Frank a vazut clar fata tragatorului, inspectorul de politie Ferris vrea sa-l plaseze in custodie de protectie. Frank se gandeste si fuge in timp ce politia este ocupata altfel. Ferris o trimite pe sotia lui Frank, Eleanor, sa vada daca il poate ajuta sa-l gaseasca pe Frank. Cand ajunge, politia este surprinsa de lipsa ei de ingrijorare aparenta fata de sotul ei. Remarcile ei smerite indica o casnicie nefericita. Este „la fel ca el, mereu fugind", ii spune ea lui Ferris. „Sa fugi de ce?" intreaba Ferris. „Din toate", raspunde ea. Politia i-a controlat cladirea in cazul in care Frank se intoarce acasa.

Ulterior, Eleanor incearca sa se strecoare din cladirea ei fara a fi vazuta de politie si il intalneste pe reporterul Danny Legget. El isi ofera ajutorul si 1000 de dolari pentru o poveste exclusiva. Ei merg intr-un club pe care il frecventeaza Frank. Sam, un chelner prieten al lui Frank, ii transmite pe furis un mesaj scris lui Eleanor. Dar si Legget citeste mesajul fara ca Eleanor sa-si dea seama. Mesajul, de la Frank, este ca ii va trimite o scrisoare adresata colegului sau de munca Maibus.

Cand Eleanor se intoarce in apartamentul ei, Ferris o asteapta. El o informeaza ca Dr. Hohler, medicul lui Frank, i-a spus ca Frank ia medicamente pentru o inima rea, fapt pe care Frank l-a ascuns lui Eleanor. Eleanor merge la Dr. Hohler care confirma ca starea inimii lui Frank ar putea fi fatala. Ii da lui Eleanor cateva fiole din medicamentul lui Frank.

Eleanor merge apoi la magazinul unde Frank lucreaza ca designer de vitrine pentru a primi scrisoarea pe care i-a trimis-o lui Maibus. Dar Maibus nu are scrisoarea si grefierul ii spune ca nu a fost nicio scrisoare. Legget a reusit sa obtina scrisoarea mituindu-l pe functionarul postal inainte ca Eleanor sa soseasca. Legget o citeste, dar scrisoarea nu ii spune unde sa-l gaseasca pe Frank. Acum trebuie sa arate scrisoarea lui Eleanor, care este singura persoana in masura sa ghiceasca unde sta Frank din sugestiile pe care le da Frank in scrisoare, dar Eleanor nu isi poate da seama ce incearca Frank sa-i spuna. Vorbesc din nou cu Sam la club. Una dintre dansatoare, Suzie, ii spune lui Legget ca Frank a facut o schita care seamana cu Legget, dar Eleanor nu aude conversatia ei cu el. Suzie ii spune lui Legget ca va pastra schita pentru moment. Legget si Eleanor traverseaza strada catre un bar pentru a face intrebari suplimentare. Legget o paraseste pe Eleanor sub pretentia ca da un telefon, dar iese din bar neobservat si se intoarce in club. Mai tarziu se strecoara inapoi in bar, rupe o asemanare cu creionul lui insusi si se alatura lui Eleanor in timp ce masinile de politie si o ambulanta ajung la club. Se pare ca Suzie a cazut din cladire pana la moarte.

In timpul cautarii ei pentru Frank, Eleanor afla lucruri pe care nu le-a stiut niciodata despre el, mai ales ca toti cei care il cunosc pe Frank il plac si il admira. Toti cred ca trebuie sa fie o persoana minunata daca Frank s-ar casatori cu ea. Ea ii spune lui Legget ca acum isi da seama cat de mult o iubeste Frank cu adevarat.

Eleanor deduce in cele din urma din indiciile din scrisoarea lui Frank ca o asteapta pe plaja langa un parc de distractii. Eleanor ajunge acolo noaptea insotita de persistentul Legget, care pana acum si-a insinuat temeinic increderea in ea. Ferris localizeaza taxiul pe care Legget si Eleanor l-au luat la parcul de distractii si merge dupa ei. Ferris primeste si un telefon de la Sam, care ii spune ca singurul lucru care lipseste din posesiunile lui Suzie este desenul lui Frank cu Legget. Intre timp, Eleanor il gaseste pe Frank si se imbratiseaza. Apoi pleaca sa-l caute pe Legget. Ea si Legget il observa pe Ferris si se urca pe un roller coaster pentru a evita sa fie vazuti pe rand. Legget o pune pe Eleanor sa ramana pe roller coaster in timp ce el merge sa-l intalneasca pe Frank. Dar Legget a lasat sa scape din neatentie ca ucigasul a impuscat in Frank. Eleanor isi da brusc seama ca singura alta persoana care ar putea sti acest fapt este insusi barbatul inarmat - „Danny Boy" Legget. In timp ce ea este prinsa in cursa, Legget incearca sa-l puna pe Frank suficient de stres pentru a-i provoca un atac de cord. Cei doi se zbat. Impuscaturile rasuna. Eleanor fuge la fata locului pentru a descoperi ca Ferris l-a impuscat pe Legget. Pentru a doua oara, ea si Frank se imbratiseaza.

Distributie
Ann Sheridan ca Eleanor Johnson
Dennis O'Keefe ca Daniel Legget
Robert Keith ca inspectorul Martin Ferris
John Qualen ca Maibus
Frank Jenks ca detectivul Shaw
Ross Elliott in rolul lui Frank Johnson
Jane Liddell ca Messenger Girl
Joan Shawlee ca blonda tipsy in bar (ca Joan Fulton)
J. Farrell MacDonald ca capitan de mare
Steven Geray ca Dr. Hohler
Victor Sen Yung ca Sam
Reiko Sato ca Suzie (ca Rako Sato)
Syd Saylor ca Sullivan
Milton Kibbee in rolul unui barbat care tipa din apartament (necreditat)
Tom Dillon ca Joe Gordon (ca Thomas P. Dillon)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.