Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Oamenii vor vorbi (SUA 1951) Comedie Cary Grant 110 min
2.185 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Se intimpla joia (SUA 1953) Comedie 80 min
635 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oamenii faradelegii (SUA 1953) Western / 82 minute
1.332 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Spectacol pe Broadway (SUA 1953) cu Fred Astaire 107 min
1.767 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  Take Me to Town (SUA 1953) Comedie .western 81 min
227 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Schiopul (Anglia 1953) Spionaj / 75 minute
642 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Column South (SUA 1953) Western / 69 minute
2.432 vizite - 0 comentarii
adaugat de hannah
 
  Orasul care nu doarme niciodata (SUA 1953) / 91 min
993 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Nu face valuri niciodata (SUA 1953) Romantic87 min
605 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Micul dividend al tatei SUA 1951 comedie romantica 82min
252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Oamenii vor vorbi (SUA 1953) Comedie 110m

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.12.2022  Adauga la favorite 119 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.4
   
 
People will talk
IMDB 7.4
Regia
Joseph L. Mankiewicz



Dr. Noah Praetorius este un medic care preda intr-o scoala de medicina si a fondat o clinica dedicata tratarii pacientilor in mod uman si holistic. Un coleg caruia nu-i plac metodele neortodoxe, dar eficiente ale lui Praetorius, dr. Rodney Elwell, a angajat un detectiv pentru a-l investiga pe Praetorius. O servitoare care a lucrat candva pentru Praetorius reactioneaza vizibil cand Elwell o intreaba despre misteriosul prieten al lui Praetorius, domnul Shunderson, care rareori pleaca de partea lui Praetorius si are o intelegere profunda si intuitiva a naturii umane si animale.

Intre timp, studenta Deborah Higgins intra in viata lui Praetorius, dand semne de suferinta emotionala. Dupa ce lesina in timpul unei prelegeri, Praetorius o examineaza si o informeaza ca este insarcinata. Suparata de aceasta veste, „Doamna Higgins" recunoaste ca nu este cu adevarat casatorita. Ea nu va dezvalui cine este tatal copilului nenascut si spune ca a sti despre starea ei ar fi prea mult de suportat pentru propriul ei tata. Pe un hol langa biroul lui Praetorius, ea se impusca.

Dupa ce a operat cu succes pe Deborah, Praetorius incearca sa o calmeze spunandu-i ca a fost o greseala la testul ei de sarcina, dar ea s-a indragostit de el si devine suparata de propriul ei comportament jenant. Ea fuge din clinica, fortandu-l sa o gaseasca pentru a-i putea spune ca este cu adevarat insarcinata.

Praetorius si Shunderson pleaca spre locul unde locuiesc Deborah si tatal ei Arthur, o ferma detinuta de fratele lui Arthur, John. Deborah si Praetorius ascund incidentul de impuscare al Deborei de tatal ei, care este un esec in viata si traieste nefericit ca dependent de fratele sau zgarcit. Deborah este singura lui mandrie din viata, care ar putea deveni intolerabila pentru el, cu un copil de care sa aiba grija si reputatia fiicei sale distrusa.

In timp ce ii arata ferma lui Praetorius, Deborah isi recunoaste dragostea pentru el. De asemenea, se intreaba de ce il viziteaza si incepe sa banuiasca ca este atras de ea. Dupa ce ea il interogheaza seducator, ei impartasesc un sarut pasional. Curand se casatoresc, iar Arthur vine sa locuiasca cu ei. Cateva saptamani mai tarziu, Deborah ii sugereaza lui Noah ca ar putea fi insarcinata, iar el admite ca a fost insarcinata tot timpul. Ea concluzioneaza cu tristete ca s-a casatorit cu ea din mila, dar el o convinge ca s-a indragostit cu adevarat de ea.

Detectivul lui Elwell descopera ca Shunderson a fost odata condamnat pentru crima, iar Elwell solicita o audiere pentru abatere impotriva lui Praetorius. La audiere, Praetorius explica ca si-a inceput cariera intr-un orasel prin deschiderea unei macelarie ca front pentru practica medicala nedeclarata, pentru ca locuitorii orasului nu aveau incredere in medici. Elwell il acuza pe Praetorius de „ sarlatari ", dar Praetorius se apara prin faptul ca era un practicant autorizat, descriind cum a fost fortat sa paraseasca orasul dupa ce servitoarea sa si-a descoperit diploma de medicina.

Praetorius refuza sa raspunda la intrebari despre Shunderson, dar Shunderson explica ca a executat 15 ani de inchisoare pentru presupusa moarte a unui barbat care a incercat sa-l ucida, apoi a supravietuit cumva fiind spanzurat dupa ce l-a ucis pe barbat, care se ascunsese in timpul primul proces. Cand s-a trezit, statea intins pe o masa in fata lui Praetorius, care la vremea aceea era student la medicina si examina ceea ce credea ca este un cadavru . Praetorius a pastrat secreta supravietuirea lui Shunderson, iar Shunderson a devenit prietenul devotat al lui Praetorius. Dupa ce aceasta poveste este spusa, presedintele incheie audierea in favoarea lui Praetorius, iar Elwell pleaca singur si discreditat.

Elwell aranjase intentionat ca audierea lui Praetorius sa fie programata in acelasi timp cu concertul orchestrei studentilor/facultatii. Dupa audiere si achitarea lui Praetorius, filmul se termina cu Deborah, tatal ei, si Shunderson in public urmarind bunul prieten si confident al lui Praetorius, profesorul de fizica Lyonel Barker, cantand in orchestra, in timp ce Praetorius il conduce in finalul piesei lui Brahms . Uvertura Festivalului Academic , " Gaudeamus Igitur ".

Cary Grant ca Dr. Noah Praetorius
Jeanne Crain ca Deborah Praetorius
Finlay Currie ca Shunderson
Hume Cronyn ca prof. Rodney Elwell
Walter Slezak in rolul prof. Lyonel Barker
Sidney Blackmer ca Arthur Higgins
Basil Ruysdael in rolul decanului Lyman Brockwell
Katherine Locke ca domnisoara James
Parley Baer ca vanzator al magazinului de jucarii (necreditat)
Bess Flowers ca membru al publicului Concert (necreditat)
Margaret Hamilton ca Sarah Pickett, menajera (necreditata)
Stuart Holmes ca membru al Consiliului (necreditat)
Jack Kelly ca student in clasa (necreditat)
Will Wright ca John Higgins (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.