Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Dragoste in Aruba (Sua 2021) Comedie 120 min
488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.468 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Dragoste si...Politica (SUA 2011) Comedie / 87 min
869 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charles Chaplin -20 minute de dragoste (SUA 1914) 13 min
2.400 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O, brad frumos (SUA 2013) Comedie romantica 87 min
2.643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orice,numai dragoste sa nu fie (SUA 2005) Comedie 72 min
166 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eu si Marley (SUA 2008) Comedie /Familie 120 min
978 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dadaca 1 (SUA 1999) Comedie,Romantic,Dragoste 90 min
16.378 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Doctor in dragoste (SUA 2007) Comedie,Romantic / 86 min
2.196 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Ultima dragoste (SUA 1975) Comedie 120 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.12.2022  Adauga la favorite 110 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.3
   
 
At Long Last Love
Regia
Peter Bogdanovich


IMDB 5,3

New York, 1935. Starul de la Broadway Kitty O'Kelly se lupta cu si este lasata de iubitul ei la apartamentul ei penthouse dupa ce a baut prea mult (" Down In The Depths""). Un jucator de noroc italian Johnny Spanish castiga un joc de poker si se intoarce in apartamentul sau ponosit din centrul orasului ("Maine"). In zori, o mostenitoare rasfatata Brooke Carter se intoarce in suita ei de hotel dupa o noapte de iesire, doar pentru a primi o notificare oficiala. de servitoarea ei Elizabeth, spunand ca vor fi evacuati daca nu plateste factura („Care?"). Un milionar de playboy Michael Oliver Pritchard III conduce acasa cu soferul si valetul sau Rodney James, dupa ce s-a plictisit de petrecerea toata noaptea („Saracul Tanar milionar"). Kitty, mahmura, fuge pe un drum si saluta limuzina lui Michael, confundand-o cu un taxi. Rodney reuseste sa o evite, dar provoaca totusi un accident minor. Michael si Kitty incep sa vorbeasca si isi iau instantaneu un plac.

Brooke si Elizabeth merg la pista de curse pentru a strange bani pentru nota hotelului, pariand pe cai. Se intalnesc cu Johnny, iar Brooke nu-i place imediat la el. Cei doi au pariat pe aceeasi cursa, doar Johnny castiga si Brooke pierde ultimii ei 300$. Dupa cursa, Johnny ii vede pe Brooke si Elizabeth, oferindu-le un lift cu masina lui. Elizabeth refuza, dar o inghionteste pe Brooke sa accepte, ceea ce face fara sa vrea. Kitty si Michael beau sampanie in apartamentul lui complet indragostiti unul de celalalt, in timp ce Brooke si Johnny merg la o plimbare cu masina pentru a descoperi ca sunt de fapt atrasi unul de celalalt. Ea ii povesteste cum mama ei a plecat in America de Sud si nu a auzit de ea de trei luni si nici nu a primit niciun sprijin financiar de la ea in acel timp. Johnny se ofera sa-si plateasca factura de la hotel, ceea ce Brooke o accepta cu bucurie ("Tu esti Topul ").

Michael si Rodney merg sa vada spectacolul muzical al lui Kitty Once Upon a Time, la fel si Brooke si Johnny. Se cearta in privinta unui aranjament de scaune, Michael si Brooke schimband scurte priviri. Spectacolul incepe si Brooke o recunoaste pe Kitty drept fosta ei colega de scoala Kathy Krumm ("Find Me a Primitive Man"). Dupa aceea; Michael, Brooke si Johnny o viziteaza pe Kitty in culise si cele doua fete se reunesc. Cei patru merg la club de noapte si Michael ii invita in casa lui la tara pentru weekend. Pe drum, o iau pe Elizabeth care se trezeste imediat atrasa de Rodney, spre enervarea lui. Apoi se opresc la casa lui Johnny si Brooke este dezamagita sa afle ca locuieste intr-un bloc de apartamente sarac. Kitty si Michael reusesc sa-i readuca la o dispozitie buna („Prietenie").

A doua zi dimineata, Rodney si Elizabeth pregatesc micul dejun pentru angajatorii lor, in timp ce se recupereaza dupa o consumul excesiv de bauturi, care a dus la un alt accident de masina la usa casei de la tara. Ea incearca sa-l seduca, fara niciun rezultat („But in the Morning, No"). Johnny doreste sa-i ceara scuze lui Brooke pentru ca a mintit-o si promite ca va castiga o avere in curand, dar ea este inca suparata pe el. Se intalneste cu Kitty care a iesit la plimbare si cocheteaza cu ea. Michael ii stropeste in ochi alcool pentru barbierit si iese din greseala in dormitorul lui Brooke. Sunt usor stanjeniti, dar amuzati vazandu-se pe jumatate imbracati („ At Long Last Love ").

Mai tarziu, cei patru joaca fotbal cand mama lui Michael, Mabel Pritchard, vine pe neasteptate in vizita. Ea ii invita la o petrecere de dans la Clubul Racquet si ei accepta fara tragere de inima invitatia. Clubul este format din varstnici incordati, ceea ce ii face pe Michael, Brooke, Johnny si Kitty sa joace feste oaspetilor. Brooke si Michael se strecoara in curtea din spate, dar sunt observati de Kitty si Johnny, care parasesc petrecerea in liniste (" Ei bine, Ai Evah! "). Mabel ii intrerupe pe Brooke si Michael pentru a le spune ca Kitty si Johnny s-au intors in oras.

In timp ce imparte un taxi cu Kitty, Johnny vine cu o schema pentru a-i face gelosi pe Brooke si Michael, urmandu-i si pozeaza in cuplu in fata lor. Ea accepta sa o faca ca o cascadorie, dar in cele din urma isi petrec o noapte la ea ("De la Alpha la Omega"). Brooke si Michael se intorc la casa lui de la tara si ea incearca in mod deschis sa-l seduca, ceea ce reuseste (" Let's Misbehave "/" It's De-Lovely "). Elizabeth face acelasi lucru cu Rodney, intrand in dormitorul lui si fortandu-se asupra lui ("But in the Morning, No").

Kitty si Johnny se fac in fata lui Brooke si Michael la meciul de baseball si la meciul de box, dar incearca sa-i ignore. In cele din urma, la cinematograf Michael isi pierde nervii si se cearta cu Johnny in camera barbatilor. Ei fac repede un armistitiu. Michael se desparte de Brooke, iar Johnny se desparte de Kitty (" Just One of Those Things ").

Brooke sta in apartamentul ei zile intregi si nu ii intoarce apelurile lui Johnny, care intre timp a castigat 500 000 de dolari intr-un joc de carti. Michael este disperat ca Kitty il evita si cumpara un cal de doi ani pe nume Kathy-O, doar pentru ca ii placea numele ei (" I Get a Kick out of You "). Brooke primeste o telegrama de la mama ei care ii trimite un milion de dolari nepatati, iar Elizabeth o convinge sa mearga la cumparaturi. Kitty si Brooke se intalnesc din greseala in camera de toaleta a magazinului Lord & Taylor , izbucnind in lacrimi, iertandu-se totul unul altuia. Impreuna cu Elisabeta, ei isi declara dezamagirea fata de barbati ("Most Gentlemen Don't Like Love"). Kitty si Brooke merg la plimbare, iar Elizabeth il suna pe Rodney pentru a-i aduce pe Michael si Johnny cu el in sala de bal seara.

Plimbandu-se prin parc, Kitty se plange de dragostea ei neimpartasita pentru Johnny, iar Brooke de a ei pentru Michael ("I Loved Him, But He Didn't Love Me"). In sala de bal, Michael si Johnny incearca sa se reaprinda cu Kitty si, respectiv, Brooke. Cele doua cupluri se machiaza pe ringul de dans ("A Picture of Me Without You"). Conducatorul trupei le cere dansatorilor sa-si schimbe partenerii si o fac. Dansand cu Kitty, Johnny observa ca Brooke nu a fost niciodata mai draguta. Michael, dansand cu Brooke, observa ca Kitty nu a fost niciodata mai frumoasa.



Distributie
Burt Reynolds ca Michael Oliver Pritchard III
Cybill Shepherd ca Brooke Carter
Madeline Kahn ca Kitty O'Kelly
Duilio Del Prete ca Johnny Spanish
Eileen Brennan ca Elizabeth
John Hillerman ca Rodney James
Mildred Natwick ca Mabel Pritchard
M. Emmet Walsh ca Harold


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.