Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Francesco d' Assisi (1966) / 126 minute
3.486 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Adevarul despre o poveste de dragoste UK 2013) 90 min HD
2.710 vizite - 0 comentarii
adaugat de sordi
 
  Un oaspete la cina (Romania 1987) Drama 86 min
3.619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Impotriva Zidului (SUA 1994) Actiune,Drama / 103 min
1.928 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Dansatorul norilor (SUA 1987) Drama,Romantic / 67 min
1.156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omiucidere -Viata pe strada Serial SUA (1993-1999)60 min
1.920 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Povestea tigrului (SUA 1987) Comedie,Drama / 127 min
2.452 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Ziua de dupa (SUA 1983) SF,Drama / 126 minute
3.582 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Wall Street (SUA 1987) Drama 126 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.11.2022  Adauga la favorite 141 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.3
   
 
Wall Street
Regia Oliver Stone
IMDB 7.3
In 1985, Bud Fox este agent de bursa junior la Jackson Steinem & Co. din New York . El vrea sa lucreze cu eroul sau, Gordon Gekko , un jucator legendar de pe Wall Street . Dupa ce a sunat la biroul lui Gekko 59 de zile la rand incercand sa obtina o intalnire, Bud il viziteaza pe Gekko de ziua lui cu o cutie cu trabucuri cubaneze de contrabanda preferate ale lui Gekko. Impresionat de indrazneala lui, Gekko ii acorda lui Bud un interviu. Bud ii ofera actiuni, dar Gekko nu este impresionat. Disperat, Bud ii ofera cateva informatii din interiordespre Bluestar Airlines, despre care a aflat intr-o conversatie obisnuita cu tatal sau, Carl, liderul sindicatului lucratorilor de intretinere al companiei. Intrigat, Gekko ii spune lui Bud ca se va gandi la asta. Un Bud abatut se intoarce in biroul sau. Cu toate acestea, Gekko plaseaza o comanda pentru stocul Bluestar si devine unul dintre clientii lui Bud.

Dupa ce a castigat o suma considerabila de bani din bacsisul Bluestar, Gekko ii ofera lui Bud ceva capital de administrat, dar celelalte actiuni pe care Bud le selecteaza prin cercetari oneste si sfaturi de la respectatul broker senior Lou Mannheim pierd bani. Gekko ii ofera lui Bud inca o sansa si ii spune sa-l spioneze pe investitorul britanic Sir Lawrence Wildman. Ei deduc ca Wildman face o oferta pentru Anacott Steel. Gekko cumpara un mare bloc de actiuni la Anacott, pe care Wildman este obligat sa-l cumpere la un pret mare, pentru a finaliza preluarea.

Bud devine bogat, bucurandu-se de avantajele promise de Gekko, inclusiv de un penthouse in East Side din Manhattan. De asemenea, isi castiga o iubita, consultantul de arta al lui Gekko si fostul Darien, un decorator de interior . Bud este promovat ca urmare a marilor comisioane pe care le aduce si i se ofera un birou cu vedere. El continua sa maximizeze informatiile din interior si sa foloseasca prietenii ca cumparatori de paie pentru a oferi mai multe venituri pentru el si Gekko. Necunoscut lui Bud, mai multe dintre tranzactiile sale atrag atentia SEC .

Bud ii propune lui Gekko o noua idee: sa cumpere Bluestar Airlines si sa extinda compania, cu Bud presedinte, folosind economiile obtinute prin concesiunile sindicatelor si pensia suprafinantata. Chiar daca Bud nu reuseste sa-l convinga pe tatal sau sa-l sprijine pe el si pe Gekko, el reuseste sa convinga sindicatele sa faca forta pentru intelegere. Curand dupa aceea, Bud afla ca Gekko planuieste sa dizolve compania si sa vanda activele Bluestar pentru a avea acces la numerar in planul de pensii al companiei, lasand pe Carl si intregul personal Bluestar someri. Desi acest lucru l-ar lasa pe Bud un om foarte bogat, el este infuriat de inselaciunea lui Gekko si napadit de vinovatia de a fi un accesoriu la distrugerea iminenta a Bluestar, mai ales dupa ce tatal sau sufera un atac de cord. Bud se hotaraste sa perturbe planurile lui Gekko si se desparte de Darien cand refuza sa mearga impotriva lui Gekko.

Bud elaboreaza apoi un plan pentru a divulga stiri despre preluarea lui Gekko pentru a creste pretul. Acest lucru il obliga pe Gekko sa cumpere actiunile la un pret mai mare, in timp ce incearca sa-si asigure un interes de control. Bud convinge apoi sindicatele sa-si retraga sprijinul, punand capat oricarei perspective ca Gekko sa finalizeze preluarea si provocand scaderea pretului. Acest lucru il obliga pe Gekko sa-si descarce stocul cu o pierdere considerabila. Bud si presedintii de sindicat se intalnesc apoi in secret cu Wildman si aranjeaza ca acesta sa cumpere actiunile si o participatie de control in Bluestar, cu o reducere semnificativa, cu conditia sa salveze compania. Cand Gekko afla la stirile de seara ca Wildman cumpara Bluestar, isi da seama ca Bud a conceput intreaga schema. Bud se intoarce triumfator la munca la Jackson Steinem a doua zi, doar pentru a fi arestat pentrutranzactii privilegiate ; prezumtia fiind ca Gekko il predase.

Ceva mai tarziu, Bud se confrunta cu Gekko in Central Park . Gekko il loveste pe Bud de mai multe ori, reprosandu-l pentru rolul sau cu Bluestar si il acuza de ingratitudine pentru mai multe dintre tranzactiile lor ilicite. Mai tarziu, se dezvaluie ca Bud purta o sarma pentru a-si inregistra intalnirea cu Gekko pentru autoritati, care sugereaza ca ar putea primi o sentinta mai usoara in schimbul furnizarii de dovezi impotriva lui Gekko. Mai tarziu, parintii lui Bud il conduc pe FDR Drive catre Tribunalul din judetul New York , spunandu-i lui Bud ca „a facut ceea ce trebuie", cooperand cu guvernul si platindu-si castigurile ilicite si il indeamna sa accepte oferta lui Wildman de un loc de munca la Bluestar, odata ce si-a incheiat pedeapsa cu inchisoarea.

Distributie
Michael Douglas ca Gordon Gekko
Charlie Sheen in rolul lui Bud Fox
Daryl Hannah ca Darien Taylor
Martin Sheen ca Carl Fox
John C. McGinley ca Marvin
Terence Stamp ca Sir Larry Wildman
James Karen ca Harry Lynch
Hal Holbrook ca Lou Mannheim
Sean Young ca Kate Gekko
James Spader ca Roger Barnes
Saul Rubinek ca Harold Salt
Franklin Cover ca Dan
Sylvia Miles in rolul Dolores agentul imobiliar
Millie Perkins in rolul doamnei Fox
Josh Mostel ca Ollie
Paul Guilfoyle ca Stone Livingstone


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.