Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Confidential in Kansas City (SUA 1952) Crima 89 minute
527 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  L.A. Confidential (SUA 1997) Mister /
1.537 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kansas Pacific (SUA 1953) Western 73 min
521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kansas City Confidential (SUA 1952) Mister,Drama 99 min
91 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Planeta rosie Marte (SUA 1952) Drama SF 87 min
648 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fata cu cariera (SUA 1944) Muzical 69 min
211 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce pret are gloria(SUA 1952) Comedie-muzicala 109 min
1.521 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ringul (SUA 1952) Drama / 79 minute
595 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Indragostitii blestemati (Franta 1952 ) Politist 97 min
172 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Kansas City Confidential (SUA 1952) Politist 99 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.11.2022  Adauga la favorite 173 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.3
   
 
Kansas City Confidential (1952)
Regia Phil Karlson

IMDB 7.3


Nemilosul Mr. Big programeaza sosirea unei masini blindate care ridica bani de la o banca si un camion de livrare de flori. Planuieste sa jefuiasca masina blindata cu trei barbati: Peter Harris (un jucator de noroc cautat pentru crima); Boyd Kane (un ucigas de politist); si Tony Romano (un sofer de evadare afemeiat). Cand ii intervieveaza, poarta o masca, astfel incat ei sa nu-l identifice. Ei au fost selectati pentru ca fiecare are un motiv pentru a fugi din SUA.

Planul include utilizarea unui camion de livrare de flori duplicat. Jaful si urmarirea decurg conform planului, fiecare escroc purtand o masca, astfel incat nimeni sa nu se poata identifica unul pe celalalt. Banda ajunge in camioneta cu flori asemanatoare, in timp ce Rolfe, fara sa stie, pleaca. Gasca ii supune pe paznicii masinilor blindate, apuca banii si fuge. Mr. Big da fiecarui membru al bandei o carte de joc King rupta. El le spune sa se agate de carti si ca, in cazul in care ceva nu merge bine si domnul Big nu poate reusi, cartile vor servi pentru a le identifica oricui ii trimite. Ceilalti membri asteapta plata in Mexic.

Politia il aresteaza pe Rolfe si incearca sa-i scape o marturisire in timp ce el isi mentine nevinovatia. El este eliberat cand alibiul sau este verificat si adevaratul vehicul de jaf este gasit. Rolfe isi pierde slujba si decide sa-i gaseasca pe criminali si sa-i curete numele. El afla ca Harris a fugit din oras. Crezand in mod corect ca trebuie sa fie unul dintre talhari, Rolfe il urmareste pana la Tijuana.

Rolfe il gaseste si il bate pe Harris sa dezvaluie locul de intalnire al bandei. La aeroport, politia il recunoaste pe Harris si il ucide. Rolfe isi da seama ca se poate uzura pe Harris. In bagajul lui Harris, acesta gaseste masca si cartea de joc rupta.

In Borados, Rolfe ii intalneste pe Kane si Romano. Necunoscut lui Rolfe, domnul Big este si el acolo. El este Tim Foster, un ofiter de politie cu rang inalt din Kansas City , care a fost fortat sa se pensioneze cand numele sau a fost legat de un scandal. Conversatia sa cu anchetatorul de asigurari al jafului din Kansas City, Scott, pe care Foster il chemase la Barados, dezvaluie planul sau: Foster nu a intentionat niciodata ca cei trei baieti sa imparta banii si sa scape. El va arunca o capcana asupra lor, va pretinde ca a rezolvat jaful, va primi recompensa de 25% pentru ca a facut acest lucru si, eventual, isi va recupera slujba la politia din Kansas City.

Planul lui Foster este renuntat cand soseste fiica sa Helen, studenta la drept. Ea ii spune tatalui ei ca a vorbit cu primarul orasului Kansas City, care a acceptat sa cerceteze scandalul care l-a costat slujba. Foster ii spune lui Helen ca nu vrea sa se intoarca. Ea ii spune ca l-a cunoscut pe Rolfe si ca-l place. In acea noapte, Rolfe foloseste un joc de poker ca pretext pentru a le arata membrilor bandei cartea rupta. Kane si Romano reactioneaza, dar Foster nu. Stie ca Rolfe nu este Harris. La scurt timp dupa, Rolfe il surprinde pe Romano cautandu-i camera si il bate. Romano se depune si ei sunt de acord sa coopereze pana cand banii vor fi impartiti. Revenind in camera lui a doua zi, Rolfe este batut de Romano si Kane, care au facut echipa. Kane stie ca Rolfe este un impostor pentru ca a fost in inchisoare cu Harris. Helen bate la usa si o gandire rapida a lui Rolfe ii obliga pe Romano si Kane sa-i lase in pace.

Foster, ca domnul Big, scrie note individuale lui Rolfe, Kane si Romano pentru a-l intalni pe barca lui. Inainte sa se intample, Kane si Romano incearca sa-i tina o ambuscada lui Rolfe, care primeste mana pe ei. El admite ca este Rolfe, nu Harris si le spune ca insista sa obtina partea lui Harris.

Kane si Romano il pun pe Rolfe si descopera ca se duce la barca. Toti trei sunt condusi acolo de Foster, prefacandu-se ca ies la pescuit. Ei inca nu stiu ca el este Mr. Big. La bord, Rolfe scapa si da peste banii pe care Foster ii facuse usor de observat. Romano, cu pistolul in mana, il confrunta. Pentru a castiga timp, Rolfe ii arata banii. Romano, planuind sa pastreze totul, il ucide pe Kane. Foster ajunge la fata locului, dar spune prea multe. Rolfe deduce ca este Mr. Big si spune asta cu voce tare. In lupta care urmeaza, Foster il ucide pe Romano, dar nu inainte ca Romano sa-l impuste mortal. Pe masura ce Foster este pe moarte, el ii spune lui Rolfe ca singura dorinta a lui este ca Helen sa nu-si descopere duplicitatea. Pe moarte, el ii spune anchetatorului de asigurari ca Rolfe a fost sursa lui si ca merita recompensa de 300.000 de dolari pentru ca a ajutat la recuperarea banilor furati din jaf.

Distributie
John Payne ca Joe Rolfe
Coleen Gray ca Helen Foster
Preston Foster ca Tim Foster
Neville Brand ca Boyd Kane
Lee Van Cleef ca Tony Romano
Jack Elam ca Pete Harris
Dona Drake ca Teresa
Mario Siletti ca Tomaso
Howard Negley ca Andrews
Carleton Young ca Martin
Don Orlando ca Diaz
Ted Ryan in rolul lui Morelli


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.