Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Marele jaf al Bancii din Saint Louis (SUA 1959) 88 min
1.795 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Marele jaf de banca din St. Louis (SUA 1958) Crima 89 m
247 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pacatul original (SUA 1089) Thriller
432 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povestea gangsterului (SUA 1959) Crima -Drama 68 min
505 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultimul duel (SUA 1945) Actiune-Drama 95 min
181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Louis de Funes - La bande a papa (Franta 1956) / 88 min
1.668 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Marele jaf al trenului (UK 2013) Drama, / 1/2 87 min
815 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Marele jaf al trenului (UK 2013) Drama,p2 89 min
630 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Marea tacere (Italia 1968) Western Klaus Kinski
1.970 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Povestea unui Gangster (SUA 1959) / 68 minute
1.947 vizite - 0 comentarii
adaugat de felix
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Marele jaf de banca din St. Louis (SUA 1959) Thriller

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.10.2022  Adauga la favorite 178 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
The St. Louis Bank Robbery
Regia Charles Guggenheim si John Stix
IMDB 5.8




John Egan, creierul criminal in varsta, decide sa jefuiasca Southwest Bank din St. Louis, apoi sa foloseasca prada pentru a se retrage in Mexic impreuna cu slujitorul sau de mult timp Willy. Complicele lor, Gino, este un fost condamnat ingrozit sa se intoarca la inchisoare si vrea bani pentru a-si plati apararea intr-un viitor proces penal. Banda are nevoie de un sofer pentru masina de evadare. Gino il recruteaza pe vechiul iubit al surorii sale Ann, George Fowler, un fost star de fotbal colegial fara antecedente penale. Egan ii place George, spre nemultumirea lui Willy.

Banda aduna meticulos informatii despre banca pentru a-l ajuta pe Egan sa-si elaboreze planurile. Pentru a plati o camera de hotel, Gino il convinge pe George sa imprumute bani de la Ann. Tranzactia este prima intalnire dintre tanarul cuplu de cand o actiune neprecizata a lui George i-a facut pe amandoi expulzati din facultate. George si Gino tin incidentul ascuns lui Egan, care refuza sa aiba femei chiar si tangential implicate in munca lui; el ii marturiseste beat lui George ca misoginia lui provine din experientele cu mama lui abuziva, pe care a ucis-o in cele din urma impingand-o pe scari.

Ann ii vede pe George si Gino urmarind banca si deduce ca planuiesc un jaf. Ea se confrunta cu George, care sustine ca va folosi banii pentru a se intoarce la scoala si a-si indrepta viata. Ann inca simte prea multa afectiune pentru George pentru a anunta politia, dar se duce noaptea la Southwest Bank si scrie un avertisment despre jaf iminent pe geamul acesteia. Willy i-a vazut pe George si Ann impreuna, permitandu-i lui Egan sa urmareasca sursa mesajului. Banda invadeaza apartamentul lui Ann, Egan cerandu-i sa paraseasca orasul pana la finalizarea furtului. Atat Gino, cat si George nu reusesc sa o sustina pe Ann, lasand-o pe Egan si Willy sa o ia. In timp ce cei trei parasesc blocul, Egan are un flashback la uciderea mamei sale si o arunca pe Ann la moartea ei de pe scara de incendiu.

Simtindu-se tradat personal de George, Egan ii ordona sa participe direct la jaf, in timp ce Willy conduce masina. Ei au neglijat sa aduca un scaner de frecventa al politiei si nu stiu ca banca a mutat un tablou de distributie din hol, elemente care dejucaueaza aspecte cheie ale planului lor. Un angajat declanseaza alarma silentioasa, iar politia roieste exteriorul bancii. Willy fuge in masina, lasandu-i pe ceilalti hoti blocati. In timp ce gasca incearca sa isi rezolve urmatoarea miscare, Egan dezvaluie din neatentie ca a ucis-o pe Ann. El isi forteaza sa iasa din banca, folosind un casier ca scut uman , dar este doborat de politie. Gino se sinucide in seiful de la subsol.

George ia o tanara ostatica. Sotul ei incearca sa intervina, iar femeia il avertizeaza ca George este un criminal rautacios care nu le va arata mila. Deja zguduit de moartea lui Ann, George se strica si incepe sa protesteze ca nu este cu adevarat un criminal. O elibereaza pe femeie si se lasa prins de politie. Alungat intr-o caruta, vede lumea retragandu-se in spatele gratiilor metalice.

Distributie
Steve McQueen ca George Fowler
Crahan Denton in rolul lui John Egan, seful bandei
David Clarke ca Gino, fratele lui Ann
James Dukas in rolul lui Willy, soferul
Molly McCarthy in rolul lui Ann, fosta iubita a lui George si sora lui Gino
Martha Gable ca sotia lui Eddie
Larry Gerst in rolul lui Eddie


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.