Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te rog ucide-ma (SUA 1956) Politist / 78 minute
1.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
636 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  El a ras ultimul (SUA 1956) Comedie,Crima / 77 minute
329 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acuzat de crima (SUA 1956) Politist 74 min
145 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hollywood sau nimic (SUA 1956) cu Jerry Lewis 94 min
2.059 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Strigatul de lupta in Pacific (SUA 1956) Razboi 109 min
2.060 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Marele Combo (SUA 1956) Politist 84 min
353 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  S-au intalnit intr-un taxi (SUA 1936) Actiune 70 min
130 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Orar (SUA 1956) Politist 80 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 28.10.2022  Adauga la favorite 129 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
Time Table (1956)
Regia
Mark Stevens
IMDB 6.6


Paul Bruckner, un chirurg caruia i-a fost retras licenta pentru alcoolism, se da drept „Dr. Sloane" la bordul unui tren care trece prin Arizona . Prezenta sa acolo face parte dintr-o capera care implica un pacient fictiv, in numele caruia are acces la geanta medicului sau din vagonul cu bagaje. Acolo arunca in aer seiful si fura un stat de plata in numerar de 500.000 de dolari. Bruckner si „pacientul", presupus infectat cu poliomielita , sunt lasati sa plece intr-un orasel indepartat cu un spital, care este departe de orice statie de tren programata si evadeaza cu banii intr-o ambulanta. Oficialii cailor ferate nu descopera jaful pana cand trenul ajunge la Phoenix , multe ore mai tarziu.

Ca raspuns, compania de asigurari il pune pe un investigator de daune, Charlie Norman, fortandu-l sa-si amane vacanta in Mexic cu sotia sa Ruth a doua zi. Joe Armstrong, un politist feroviar veteran care investigheaza si crima, lucreaza cu el. Treptat, incep sa apara dovezi ca hotii au furat ambulanta chiar inainte de jaf, apoi au abandonat-o in desert, scapand cu un elicopter furat. Schema a fost astfel elaborata, aratand ca talharia fusese efectuata dupa un calendar strict.

Dar a existat un pas gresit care o impiedica sa fie crima perfecta. In timpul evadarii, „pacientul", Lombard, s-a impuscat accidental, fortandu-l pe Bruckner – si banii – sa ramana cu el in loc sa evadeze in Mexic, eliminand programul. Atribuirea lui Charlie in caz, o miscare neanticipata a companiei de asigurari in timpul planificarii crimei, perturba si mai mult calendarul. Publicul afla ca Charlie este mintea secreta. Charlie a planificat cu atentie crima dupa ce l-a intalnit pe Bruckner, care a depus o reclamatie falsa pentru accident. Charlie planuieste sa dispara in Mexic impreuna cu sotia lui Bruckner, Linda, care se preface a fi sotia lui Lombard, si sa foloseasca banii pentru a-si finanta noua viata. Bruckner, disperat dupa bani, s-a alaturat crimei strict pentru bani.

Charlie decide ca ar trebui sa astepte cu totii ca ancheta sa se raceasca inainte de a incerca sa continue spre Mexic. Totusi, Joe, investigand metodic fiecare aspect al crimei, gaseste un complice, care conduce la altul, Wolfe, proprietarul elicopterului „furat". Charlie isi da seama ca Bruckner si Wolfe l-au pacalit, l-au ucis pe Lombard si au planuit sa pastreze banii pentru ei. Charlie il ucide pe Wolfe pentru a-l reduce la tacere si il face sa para a fi o sinucidere. Bruckner, care incearca sa evadeze in Mexic cu Linda si partea lui din prada, intra in panica in timpul unui control vamal de rutina si incearca sa treaca cu forta sa treaca granita, dar este ucis de politie. Linda scapa, iar Joe aranjeaza sa mearga cu Charlie in Mexic pentru a o gasi, crezand ca are restul prada.

Charlie vede o oportunitate de a scapa si isi ascunde banii intr-o servieta pentru a intra ilegal in Mexic. El banuieste ca Bruckner a aranjat deja sa paraseasca Mexicul in alta tara cu Linda. Charlie descopera, de asemenea, ca o Ruth nebanuitoare a incercat sa-i traga o gluma practica, inlocuind uneltele de pescuit cu rapoartele de lucru din servieta. Ea a descoperit banii furati si i-a returnat anonim companiei de asigurari. In timp ce o urmareste pe Linda pentru a-i lua locul lui Bruckner in planul de dublu cruce, Charlie atrage suspiciunea lui Joe si a politiei mexicane, care se apropie. Fortati sa abandoneze planul lui Bruckner, Charlie si Linda sunt incoltiti si ucisi intr-un schimb de focuri.

Distributie


Mark Stevens ca Charlie Norman
Regele Calder ca Joe Armstrong
Felicia Farr ca Linda Bruckner
Marianne Stewart ca Ruth Norman
Wesley Addy ca Dr. Paul Bruckner
Alan Reed ca Al Wolfe
Rodolfo Hoyos Jr. in rolul Lt. Castro
Jack Klugman ca Frankie Page
John Marley ca Bobik


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.