Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Vagabondul (India 1951) cu Raj Kapoor / 153 minute
3.233 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Oamenii vor vorbi (SUA 1951) Comedie Cary Grant 110 min
2.185 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Comporta-te bine ! (SUA 1951) Comedie /Crima / 79 min
666 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oamenii murmura (SUA 1951)Comedie romantica 90 min
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Micul dividend al tatei SUA 1951 comedie romantica 82min
253 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Raul (SUA 1951) Drama /Romantica 99 min
1.372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jumatate de inger (SUA 1951) Comedie,Romantic 76 min
569 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Valentino ( SUA 1951 ) Biografie,drama 102min
441 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Love Nest (SUA 1951) Comedie Marilyn Monroe / 81 min
2.344 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Modelul si Petitoarea (SUA 1951) Comedie / 109 min
1.261 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Doamna spune nu (SUA 1951) Comedie 1951

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.10.2022  Adauga la favorite 117 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.3
   
 
The Lady Says No
Regia Frank Ross
IMDb 5.3

Bill Shelby (David Niven) este un autor si fotograf care se desfasoara pe glob si este insarcinat de la revista Life pentru a realiza o poveste foto despre Dorinda Hatch (Joan Caulfield), autoarea de bestseller-uri a cartii de titlu, „The Lady Says ‘No’". Mai degraba decat sa gaseasca o femeie dura, asa cum se asteapta el, ea este o tanara blonda pe care o considera atragatoare. Interactiunile ei cu el o determina sa-si puna la indoiala convingerile feministe, cum ar fi faptul ca este nepotrivit ca o femeie sa se indragosteasca ilogic de cineva pe care si ea o detesta. Gandurile si impulsurile nedorite ii invadeaza chiar subconstientul intr-o secventa de vis.

Este o batalie intre sexe si id -ul si ego -ul , cand cei doi se ciocnesc. Bill incearca sa-i arate ca cartea ei este „tot putregai"; Dorinda incearca sa-si demonstreze teoriile ca dragostea este doar o functie autonoma si nu merita cu adevarat. Ei constata ca toti au multe de invatat si ierta. Se pare ca uneori raspunsul este „nu", iar alteori „da".

Urmeaza Mayhem, cand unchiul ei ratacit se intoarce si ei sunt atrasi in viata personajelor locale colorate. Urmeaza o cearta in bar cand Bill respinge incercarile lui Dorinda de a-l seduce si ea continua sa-i farmece pe toti barbatii singuri de acolo. Unul dintre acesti barbati este un barbat casatorit pe nume Potsie. Goldie, sotia lui, se confrunta cu Dorinda in toaleta. Vorbind despre cum sa iasa din lupta, Dorinda o intreaba pe Goldie daca i-ar fi mai bine fara Potsie, iar ea spune ca da, pentru ca crede ca este un prost.

Exista un timeskip si Dorinda afla ca Goldie l-a parasit pe Potsie, care a plecat sa locuiasca cu Bill in rulota lui Bill. Dorinda il aduna pe Goldie, care practic a memorat cartea Dorindei, si merge sa-i gaseasca pe barbati. Cand nu vor iesi din remorca, Dorinda ii fura masina lui Bill si taraste remorca in baza militara, ceea ce duce la o urmarire de mare viteza a politiei. Totusi, Potsie nu va iesi. O neintelegere face ca generalul sa fie anuntat cu privire la un raport de farfurie zburatoare si sa vina la locul remorcii. Ii ordona lui Potsie sa iasa si sa vorbeasca cu sotia sa, cu care se impaca dupa ce Dorinda ii spune lui Goldie ca cartea ei este proasta si ca ii pare rau ca a scris-o vreodata pentru ca Potsie si Goldie se iubesc si apartin impreuna in ciuda luptei.

Dorinda isi face bagajele si se muta din casa matusii sale, in timp ce matusa si unchiul ei se impaca. Ea pleaca in masina sa-l gaseasca pe Bill si sa-si marturiseasca sentimentele. Bill explica nebunia parerilor ei feministe si a cartii sale ca pe o obsesie a represiunii sexuale care face apel la cei reprimati sexual. Dorinda arunca copia lui Goldie a cartii ei in ocean si se hotaraste sa scrie o carte intitulata 27 de moduri de a spune da .


David Niven si Joan Caulfield in secventa de vis


Distributie
Joan Caulfield ca Dorinda Hatch
David Niven ca Bill Shelby
James Robertson Justice ca Matthew Hatch
Lenore Lonergan ca Goldie
Frances Bavier ca matusa Alice Hatch
Peggy Maley ca Midge
Henry Jones ca Potsy
Jeff York ca Goose
George Davis ca Warf Rat Barman
Robert Williams in rolul generalului Schofield
Mary Lawrence ca Mary


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.