Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Micul dividend al tatei SUA 1951 comedie romantica 82min
252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Micul dividend al tatalui (SUA 1953) Drama 82
413 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oamenii vor vorbi (SUA 1951) Comedie Cary Grant 110 min
2.185 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Micile economii ale tatei (1951) Elizabeth Taylor 80 min
1.101 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Comporta-te bine ! (SUA 1951) Comedie /Crima / 79 min
664 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oamenii murmura (SUA 1951)Comedie romantica 90 min
614 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jumatate de inger (SUA 1951) Comedie,Romantic 76 min
569 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Lassie si cautatorii de aur (SUA 1951) Western / 68 min
2.212 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Love Nest (SUA 1951) Comedie Marilyn Monroe / 81 min
2.344 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Raul (SUA 1951) Drama /Romantica 99 min
1.372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Micul dividend al tatalui (SUA 1951) Comedie 88 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.10.2022  Adauga la favorite 146 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
Father's Little Dividend
Regie Vncente Minnelli
IMDB 6.5



Familistul din clasa de mijloc, Stanley Banks, isi aminteste despre evenimentele din ultimul an: intr-o dupa-amiaza, intorcandu-se de la birou simtindu-se fericit si plin de energie, rutina lui Stanley este intrerupta cand sotia lui Ellie ( Joan Bennett ) ii spune ca iau cina cu fiica lor Kay. si sotul ei, Buckley Dunstan ( Don Taylor ), sa auda cateva stiri importante. Desi Stanley este sigur ca se refera la afacerile lui Buckley, tinerii casatoriti dezvaluie ca Kay asteapta un copil. Parintii lui Buckley, Doris ( Billie Burke ) si Herbert ( Moroni Olsen), sunt incantati, la fel ca si Ellie, dar Stanley gandeste ca este prea tanar si plin de viata pentru a fi bunic. Curand, Ellie, plina de emotie, ii da lui Kay un baby shower, ceva ce Stanley crede ca este un jaf de autostrada care nu se pedepseste prin lege. Mai tarziu, Ellie le sugereaza sa-si remodeleze casa pentru a le permite lui Kay, Buckley si copilul sa se mute cu ei, dar Stanley pune piciorul jos. Ellie este aproape de lacrimi cand bogatii Dunstan anunta ca planuiesc sa adauge o aripa casei lor pentru cuplu, dar este nespus de bucuroasa cand Kay si Buckley dezvaluie ca tocmai si-au cumparat propria casuta, permitandu-i lui Ellie sa aiba frau liber sa o ajute pe Kay. decora.

Dupa ce s-a instalat in noua lor casa, Kay, care este foarte apropiata de tatal ei, isi exprima ingrijorarea ca copilul va face o diferenta in relatia ei cu Buckley. Stanley o consoleaza spunandu-i cat de mult a iubit-o cand era copil. In curand, Banks si Dunstan incearca sa se depaseasca unul pe altul cumparand cadouri si facand planuri pentru copil, pana la inscrierea lui la facultate. Intr-o noapte, in timp ce ii asculta pe Ellie, Doris si Herbert care se cearta despre cum ar trebui sa i se numeasca copilul, Kay se strica si fuge in camera ei. Numai Stanley, despre care Kay simte ca este singurul parinte care o intelege, este capabil sa o consoleze. A doua zi dupa ce i-a promis lui Kay ca se va asigura ca niciunul dintre socrii nu va mai interveni, Stanley o taraste pe Ellie la medicul lui Kay, dr. Andrew Nordell, ingrijorat de „modern"

In urmatoarea luna, lucrurile raman calme, pana cand Stanley este trezit de un apel tarziu de la Buckley, care spune ca Kay l-a parasit „pentru totdeauna". Dupa ce s-a strecurat la Buckley si Kay, Stanley afla de la un sofer de taxi ca Kay a luat un taxi pana la casa lui. Cei doi barbati se intorc apoi la casa Banks, unde cuplul se reface dupa ce gelozia lui Kay se dezvaluie a fi o neintelegere care decurge din noptile tarzii ale lui Buckley de lucru la birou. Kay, ca si Stanley, isi dau seama de devotamentul lui Buckley fata de familia sa.

Pe masura ce se apropie nasterea bebelusului, nervii in randul parintilor si bunicilor devin ravasiti. Eventuala nastere a unui baietel ii incanta pe toata lumea, cu exceptia lui Stanley, un observator indepartat si precaut al bebelusului inca nenumit, care incepe sa planga ori de cate ori Stanley se apropie de el.

Cand copilul implineste sase luni, Kay se alatura lui Buckley intr-o scurta calatorie de afaceri si il lasa pe copil cu parintii ei, in speranta ca ii va oferi lui Stanley timp sa se apropie de nepotul sau. Intr-o dupa-amiaza, in timp ce Kay este inca plecata, Stanley ia copilul la plimbare in parc. Cand copilul adoarme in sfarsit in trasura lui, Stanley se alatura unor baieti prietenosi din cartier intr-un joc de fotbal si pierde notiunea timpului. Dupa joc, cand Stanley nu gaseste trasura, isi intoarce frenetic pasii inapoi spre casa. Vazand prin fereastra ca Kay s-a intors devreme, intra in panica si ia un taxi pana la sectia de politie locala. Acolo, un Stanley incurcat ii marturiseste sergentului de politie cu fata sumbra ca a pierdut copilul. Temandu-se de mania echipajului de politie, care a gasit copilul dulce si s-a indragostit de el, Stanley se roaga in secret ca nepotul sau sa nu inceapa sa tipe cand il va ridica. Spre usurarea lui Stanley, bebelusul este incantat sa-l vada si, din acel moment, cei doi sunt devotati unul celuilalt. Un timp mai tarziu, la botezul bebelusului, Stanley radia de mandrie cand nepotul sau este in sfarsit numit „Stanley Banks Dunstan".[2]

Distributie
Spencer Tracy in rolul lui Stanley T. Banks
Joan Bennett ca Ellie Banks
Elizabeth Taylor ca Kay Dunstan
Don Taylor ca Buckley Dunstan
Billie Burke ca Doris Dunstan
Moroni Olsen ca Herbert Dunstan
Richard Rober ca sergent de politie
Marietta Canty ca Delilah
Russ Tamblyn ca Tommy Banks (creditat ca Rusty Tamblyn)
Tom Irish ca Ben Banks
Hayden Rorke ca Dr. Andrew Nordell
Paul Harvey ca reverendul Galsworthy
Brent si Brian Tobin in rolul copilului Stanley Banks Dunstan


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.