Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Big Money Hustlas (SUA 2000) / Comedie 97 minute
3.346 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Baietii din St Vincent (SUA 1992) Comedie / 90 minute
2.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de hanul
 
  Charlie Chaplin - Emigrantul (SUA 1916 ) 22 minute HD
149 vizite - 0 comentarii
adaugat de micle
 
  Familia Addams (SUA 1991) Comedie / 91 minute
8.277 vizite - 0 comentarii
adaugat de coana
 
  The Week That Girl Died (1998) / Comedie 76 minute
3.517 vizite - 0 comentarii
adaugat de fane
 
  Aleea de cosmar (SUA 1947) Drama,Mister / 111 minute
860 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  The Best Of Dick Emery (1963) / Comedie / 81 minute
2.829 vizite - 0 comentarii
adaugat de anda
 
  Hansel si Gretel (SUA 1987) Fantastic,Muzical 85 minute
2.367 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Adevaratul Vest (1984) John Malkovich,Comedie 111 min
600 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Al patrulea stol (1978) - Film romanesc | 94 minute
2.578 vizite - 0 comentarii
adaugat de sybylac
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Joc inselator (SUA 1978) Comedie / 111 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.10.2022  Adauga la favorite 141 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Foul Play
IMDB: 6.8
Regizor: Colin Higgins
Un arhiepiscop catolic se intoarce acasa, intra intr-o camera si pune un record. Isi deschide dulapul si vede reflexia unui barbat cu aspect asemanator care se uita la el. Se intoarce repede si este ucis de un cutit aruncat in piept.

In timp ce participa la o petrecere cu vedere la podul Golden Gate , proaspat divortata din San Francisco si bibliotecara timida Gloria Mundy vede la bar un tanar chipes, Tony, care distruge momentul impiedicandu-se si varsand toate bauturile acolo. Gloria sta cu o prietena si este incurajata sa se deschida catre noi experiente. Conducand acasa, Gloria ia un barbat atragator pe nume Bob „Scotty" Scott ( Bruce Solomon) cand il intalneste langa masina lui daramata pe strazile Powell si Market. Ea accepta impulsiv invitatia lui Scotty de a se alatura lui la filme in acea seara si, inainte de a se desparti, el ii cere sa-si ia pachetul de tigari pentru a-l ajuta sa-si reduca fumatul. Necunoscut pentru ea, Scotty a secretat o rola de film nedezvoltat in pachetul de tigari. In acea seara, un Scotty grav ranit o intalneste pe Gloria in cinematograf si o intreaba despre film. El sangereaza in floricele ei si o avertizeaza sa „ai grija de pitic" inainte de a muri. Cand corpul lui dispare in mod misterios, in timp ce Gloria cauta ajutor de la managerul teatrului, ea nu poate convinge pe nimeni de ceea ce s-a intamplat. Acasa ii spune vecinului/proprietarului ei in varsta, domnul Hennessey ( Burgess Meredith ), despre evenimente.

La sfarsitul zilei urmatoare, Gloria este atacata in biblioteca ei de albinos Whitey Jackson ( William Frankfather ), care incearca sa foloseasca eter asupra ei. Ea fuge si se ascunde intr-un bar pentru single unde ii cere unui strain, Stanley Tibbets ( Dudley Moore ), sa o ia acasa, dar Stanley, un aspirant afemeiat britanic, care presupune ca il ia pentru a face sex, amesteca un cocktail dantelat. cu Spanish Fly si pune pe Bee Gees .

Socata de neintelegerea lui, ea fuge si se intoarce in apartamentul ei, unde este atacata de un barbat cu o cicatrice care cere pachetul de tigari pe care i l-a dat Scotty. Cand incearca sa o sugrume cu o esarfa, Gloria il injunghie in stomac cu o pereche de ace de tricotat si cheama politia pentru ajutor. Cand atacatorul incearca sa o opreasca, el este ucis de un cutit aruncat de Whitey prin fereastra bucatariei, iar Gloria lesina in stare de soc. Cand se trezeste, toate urmele a ceea ce s-a intamplat au disparut si nu poate convinge doi ofiteri de politie din San Francisco, Lt. Tony Carlson ( Chevy Chase ) si partenerul sau, inspectorul „Fergie" Ferguson ( Brian Dennehy ), sau chiar proprietarul ei. Domnule Hennessy ca a fost atacata.

Gloria este rapita de Turk Farnum (Ion Tedorescu), soferul unei limuzine in care mai devreme il vazuse pe Whitey calarind, dar reuseste sa-l supune cu buzdugan si degetelor de alama oferite de prietena ei si colega angajata a bibliotecii, Stella (Marilyn). Sokol). In urma investigatiilor ulterioare, Tony descopera ca Scotty, un inspector sub acoperire SFPD care primise un pont ca un asasinat major ar avea loc in oras intr-o anumita noapte, il investiga pe ucigasul cu contract Rupert Stiltskin (alias „Piticul"). Acum insarcinat sa o protejeze pe Gloria de potentialii ei ucigasi, Tony o duce mai tarziu la casa lui, unde cei doi se indragostesc.

Cand Tony si Fergie descopera ca limuzina este inregistrata la arhiepiscopul San Francisco, viziteaza biroul arhiepiscopului Thorncrest ( Eugene Roche ), fara sa stie ca intervievatul lor este de fapt fratele geaman al arhiepiscopului, Charlie, care este implicat intr-un complot de asasinare a Papei. Pius XIII (interpretat de proeminentul om de afaceri din San Francisco Cyril Magnin ) in timpul vizitei sale viitoare la San Francisco si si-a ucis geamanul pentru a-l uzura. A doua zi, Rupert o rapeste pe Fergie si il foloseste pentru a o atrage pe Gloria intr-o capcana. Ea reuseste sa se ascunda intr-un salon de masaj, unde il intalneste din nou pe Stanley, dar Whitey si Stiltskin o gasesc si o rapesc.

La cererea Gloriei, Stella a cercetat o organizatie cunoscuta sub numele de Tax the Churches League si a descoperit ca liga este un grup marginal radical fondat de Delia Darrow si sotul ei. Pentru familia Darrow, religia organizata este o falsa corupta si lacoma, care implica corporatii puternice de miliarde de dolari. Stella ii da rezultatele descoperirilor sale lui Tony, care se intoarce la resedinta arhiepiscopala cu domnul Hennessy. Furisandu-se in pivnita, Tony il descopera pe Fergie intemnitata, care il informeaza ca familia Darrow l-a angajat pe Stiltskin sa-l asasineze pe Papa in timpul unui spectacol de Mikado la Opera din San Francisco in acea seara. Tony este atacat de Rupert si il ucide in autoaparare, rasturnand rafturile cu vin asupra lui, dar falsul asistent al arhiepiscopului Gerda Caswell (Rachel Roberts ), care este cu adevarat Delia Darrow, ii tine pe el si pe Gloria sub amenintarea armei.

Darrow detaliaza apoi „planul ei de urgenta" pentru a-l elimina pe papa: daca papa nu este mort la sfarsitul actului I, Whitey Jackson va deschide focul dintr-unul dintre cele doua compartimente pentru orga ale auditoriului („El va deschide focul, de asemenea, daca papa va fi pe neasteptat). parasiti locul, sau daca politia ajunge in sala", explica Darrow). Domnul Hennessy il elimina pe Charlie si o invinge pe Delia intr-un duel de arte martiale, dupa care Tony si Gloria conduc la opera, avand cateva probleme neobisnuite pe parcurs (cum ar fi sa se prabuseasca intr-un restaurant italian si sa se ocupe de o limuzina de aeroport care transporta o pereche). a turistilor japonezi). Dupa ce ajunge in culise, Gloria este prinsa de Jackson, care il ucide pe unul dintre cei mai multi paznici care s-au alaturat urmaririi. O Gloria furioasa incearca sa-l atace pe Jackson, care pur si simplu o impinge la podea. Acest lucru ii ofera lui Tony incaperea de care are nevoie pentru a-l impusca pe albinos, zadarnicind astfel planul de a-l ucide pe papa. La sfarsitul spectacolului, Gloria si Tony sunt dezvaluiti pe scena impreuna cu cadavrele acum moarte ale lui Jackson si ale garzii, dar papa, care pare sa nu fi observat nimic neobisnuit, conduce publicul in aplauze pentru distributie, orchestra si dirijorul — Stanley Tibbets.

Distributie
Goldie Hawn ca Gloria Mundy
Chevy Chase in rolul locotenentului Tony Carlson
Burgess Meredith in rolul domnului Hennessey
Brian Dennehy ca inspectorul „Fergie" Ferguson
Dudley Moore ca Stanley Tibbets
Rachel Roberts ca Gerda Casswell/Delia Darrow
Eugene Roche in rolul Arhiepiscopului Thorncrest/Charlie Thorncrest
William Frankfather ca Whitey Jackson
Marc Lawrence ca Rupert Stiltskin, „Piticul"
Marilyn Sokol ca Stella
Billy Barty ca JJ MacKuen
Bruce Solomon ca Bob „Scotty" Scott
Don Calfa ca Scarface
Cyril Magnin in rolul Papei Pius al XIII-lea
Chuck McCann ca manager al teatrului Nuart
Thomas Jamerson ca Pish-Tush


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.