Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Verisoara mea Rachel (BBC 1983) Mister 55 min ep 1
407 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Verisoara mea Rachel (BBC 1983) Mister 44 min ep 2
395 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Verisoara mea Rachel (BBC 1983) Mister 33 min ep 4
387 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Verisoara mea Rachel (BBC 1983) Mister 48 min ep 3
358 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Verisoara mea Rachel (UK 1983) Mister,Drama / Episod 3
1.683 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Verisoara mea Rachel (UK 1983) Mister,Drama / Episod 2
1.067 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Verisoara mea Rachel (UK 1983) Mister,Drama / Episod 1
976 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Cautari disperate (SUA 1998) Drama 96 min
570 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Planeta rosie Marte (SUA 1952) Drama SF 87 min
647 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  A vazut-o cineva pe fata mea? (SUA 1952) / 85 min
1.511 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

.Verisoara mea Rachel (SUA 1952) Romantic 98 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.10.2022  Adauga la favorite 179 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.2
   
 
My Cousin Rachel (1952)
IMDB: 7.2
Regia
Henry Koster

Pe coasta Cornwall , baiatul Philip Ashley este crescut de varul sau mai mare si bogat, Ambrose, pe o proprietate mare. Cand vremea din Cornwall ameninta sanatatea lui Ambrose, acesta paraseste mosia pentru un climat mai cald, mergand spre Florenta si lasandu-l pe Philip in urma cu nasul sau, Nick Kendall. In Florenta, Ambrose decide sa se casatoreasca cu verisoara lui Rachel. Cu toate acestea, inapoi in Cornwall, Philip primeste scrisori tulburatoare de la Ambrose, plangandu-se de tratamentul lui Rachel, precum si de cel al medicilor care il ingrijesc. Domnul Kendall il crede pe Ambrose nesanatos, ridicand posibilitatea ca el sa fi mostenit tumora pe creier a tatalui sau decedat.. Cand Philip calatoreste personal la Florenta, intalneste un barbat pe nume Guido Rainaldi, care ii spune ca Ambrose a murit de o tumoare pe creier, dand un certificat de deces drept dovada si ca testamentul sau i-a lasat mosia Cornwall la implinirea a 25 de ani. Rachel, care a parasit Florenta cu o zi inainte de sosirea lui Filip, nu a mostenit nimic si nu a facut nicio pretentie asupra proprietatii. Neconvins, Philip o suspecteaza pe Rachel de crima si jura sa se razbune.


Philip ii da lui Rachel proprietatea Ashley.
Luni mai tarziu, dupa ce sa intors in Cornwall, Philip este informat de catre domnul Kendall ca Rachel a sosit in Cornwall pentru o vizita. El o invita in casa si descopera ca este diferita de ceea ce si-a imaginat el – este frumoasa, doamna si buna. La sfarsitul weekendului, cand ea intentioneaza sa plece, el ii arata scrisorile lui Ambrose si recunoaste ca planuia sa o acuze de fapte gresite; dar din moment ce nu o mai banuieste, arunca scrisorile in semineu pentru a-si demonstra credinta in ea. Mai tarziu, el ii cere executorului sau, domnul Kendall, sa ii acorde lui Rachel o indemnizatie extraordinar de generoasa de 5.000 de lire sterline pe an, sugerand ca banii sunt oricum ai ei. Rachel raspunde cu recunostinta si caldura si ramane la mosie pentru o perioada lunga de timp, in ciuda barfelor. Totusi, cand domnul Kendall ii spune lui Philip ca Rachel si-a depasit conturile, si ca, in Florenta, era renumita pentru viata „lejera", Philip respinge avertismentele lui Nick si, in schimb, ii preda Rachel intreaga proprietate la implinirea a 25 de ani. Cand vine ziua, el ii solicita o vaga promisiune romantica, pe care ea o face, iar ei se saruta cu pasiune. Cu toate acestea, a doua zi, cand Philip isi anunta prietenii ca el si Rachel sunt logoditi pentru a se casatori, Rachel respinge anuntul ca nebunie. Mai tarziu, Rachel ii spune lui Filip ca promisiunea ei nu a insemnat casatorie, ca nu se va casatori niciodata cu el si i-a aratat dragoste doar cu o seara inainte, datorita bogatiei pe care i-a dat-o. si se saruta cu pasiune. Cu toate acestea, a doua zi, cand Philip isi anunta prietenii ca el si Rachel sunt logoditi pentru a se casatori, Rachel respinge anuntul ca nebunie. Mai tarziu, Rachel ii spune lui Filip ca promisiunea ei nu a insemnat casatorie, ca nu se va casatori niciodata cu el si i-a aratat dragoste doar cu o seara inainte, datorita bogatiei pe care i-a dat-o. si se saruta cu pasiune. Cu toate acestea, a doua zi, cand Philip isi anunta prietenii ca el si Rachel sunt logoditi pentru a se casatori, Rachel respinge anuntul ca nebunie. Mai tarziu, Rachel ii spune lui Filip ca promisiunea ei nu a insemnat casatorie, ca nu se va casatori niciodata cu el si i-a aratat dragoste doar cu o seara inainte, datorita bogatiei pe care i-a dat-o.

Distrus din punct de vedere emotional, Philip cedeaza in fata unor crize de febra si delir, dar Rachel il alapteaza inapoi la sanatate. In febra, Philip isi imagineaza o nunta cu Rachel si se trezeste trei saptamani mai tarziu convins ca sunt casatoriti si surprins sa auda de la servitori ca intentioneaza sa se mute inapoi la Florenta. Inainte de a pleca, Philip devine convins ca Rachel incearca sa-l otraveasca si ca ea l-a ucis intr-adevar pe Ambrose. Atat de mare este furia lui fata de Rachel, incat neglijeaza sa o avertizeze despre un pod pietonal care are nevoie de reparatii la marginea proprietatii. In schimb, Philip si prietena lui Louise scotoceste in secret prin camera lui Rachel dupa o scrisoare de la Rainaldi, presupunand ca o va incrimina pe Rachel. In schimb, dupa ce au descoperit si citit scrisoarea, ei afla ca Rainaldi a discutat doar despre Rachel. afectiunile lui pentru Philip si ii sugereaza sa-l ia pe Philip cu el cand viziteaza Florenta. Intre timp, Philip descopera ca Rachel a suferit intr-adevar un accident mortal in timp ce traversa podul nereparat. Cu ultimele ei cuvinte, ea il intreaba pe Philip de ce nu a avertizat-o despre pericol. Apoi moare, lasandu-l pe Philip sa se intrebe pentru tot restul vietii despre propria sa vinovatie implicita cu privire la moartea inocentei Rachel.

Distributie

Olivia de Havilland si Richard Burton ca Rachel si Philip in trailer .
Olivia de Havilland ca Rachel Sangalletti Ashley
Richard Burton ca Philip Ashley
Audrey Dalton ca Louise Kendall
Ronald Squire ca Nicholas „Nick" Kendall
George Dolenz ca Guido Rainaldi
John Sutton ca Ambrose Ashley
Tudor Owen ca Seecombe
JM Kerrigan ca reverendul Pascoe
Margaret Brewster in rolul doamnei Pascoe
Alma Lawton ca Mary Pascoe
Ola Lorraine ca fiica Pascoe
Kathleen Mason ca fiica Pascoe
Earl Robie ca Philip la varsta de 5 ani
Argentina Brunetti ca signora
Mario Siletti ca ingrijitor


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.