Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sfarsitul drumului (SUA 2019) Drama 77 min
798 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Omul care ne trebuie (Romania 1979) Drama 88 min
1.000 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un cantec din inima (Canada 1999) Drama/ 90 min
2.320 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 1
2.504 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 3
2.073 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 4
1.995 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 2
1.948 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 6
1.899 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 5
1.846 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Scopul si mijloacele (Romania 1983) Drama 71 min
1.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Intra in josul drumului (Canada 1970) Drama 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.10.2022  Adauga la favorite 184 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.3
   
 
Goin' Down The Road
Regia Donald Shebib
IMDb 7.3


Pete si Joey conduc Chevrolet Impala din 1960 de la casa lor de pe insula Cape Breton din Nova Scotia la Toronto, cu speranta de a se intalni cu rudele lor din oras, care ar putea sa-i ajute sa-si gaseasca locuri de munca; dar rudele lor se ascund de ceea ce ei vad ca fiind comportamentul nepoliticos al perechii si cei doi sunt pusi in deriva in oras. Barbatii isi gasesc locuri de munca la un imbutelier local de bere cu ghimbir pentru 80 de dolari pe saptamana, un loc de munca cu conditii de munca grele care nu plateste mult mai bine decat ar fi putut avea acasa. Ei isi umplu zilele fumand, beau bere si lovindu-se pe tinere de-a lungul aglomeratei fasii Yonge Street din Toronto.

Curand isi transforma norocul intr-un rezident intr-un mic apartament, pe care il decoreaza cu pliuri centrale din reviste pentru barbati si postere de filme. Ambii barbati incep romane; Joey decide sa se casatoreasca atunci cand prietena lui, Betty (Jayne Eastwood), ramane insarcinata. El urmareste un stil de viata bazat pe credit, pe care nu l-a visat acasa, impreuna cu sotia sa, cumparand un nou televizor color, sistem stereo si mobilier in rate.

Dezastrul loveste atunci cand Pete si Joey sunt disponibilizati la sfarsitul verii, iar trioul sunt nevoiti sa se mute intr-un apartament mai mic, mai putin confortabil. Pete si Joey isi gasesc noi locuri de munca spaland masini si resetand ace intr-o pista de bowling, dar la salarii mult mai mici decat cele primite la fabrica de imbuteliere. Tensiunile cresc din cauza situatiei de viata aglomerate si lipsa banilor incepe sa se uite pe ei, iar Betty ii spune lui Joey ca va trebui sa nu mai lucreze la slujba ei de chelnerita din cauza sarcinii. Pete il acuza pe Joey ca nu a facut suficienti bani pentru a-si suporta partea din costuri, iar Betty il supara pe Pete pentru ca a facut acuzatia.

Incapabili sa gaseasca un loc de munca stabil si cu facturi de platit si copilul lui Joey si Betty pe drum, ei recurg la furtul de mancare dintr-un supermarket local. Caperul are ca rezultat atacul unui functionar de la bacanie de pereche cand incearca sa previna jaful. Pete si Joey se intorc la apartamentul lor dimineata pentru a o gasi pe Betty plecata si bunurile lor pe strada, dupa ce politia a venit in cautarea lor, iar proprietarul lor i-a evacuat ca facatori de probleme.

Rupti, fara adapost, cautati de politie pentru furt si agresiune, iar Betty ramanand cu matusa si unchiul ei, perechea decid sa amaneteze televizorul color inchiriat pentru bani pentru a putea ajunge in vestul Canadei . Pete il convinge pe Joey ca sotii isi parasesc sotiile „tot timpul", iar Joey accepta sa lase pe Betty si copilul ei nenascut in Toronto, deoarece ea ii va incetini. Filmul se incheie asa cum a inceput, cu Pete si Joey mergand spre vest in cautarea pasunilor mai verzi.

Distributie
Doug McGrath ca Peter McGraw
Paul Bradley ca Joey Mayle
Jayne Eastwood ca Betty
Cayle Chernin ca Selina
Nicole Morin ca Nicole
Pierre La Roche ca „Frenchie" La Roche
Don Steinhouse ca coleg de fabrica
Ted Sugar ca coleg al plantei
Ron Martin ca coleg de fabrica


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.