Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Sarada (SUA 1963 ) Comedie 93 min
569 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Best Of Dick Emery (1963) / Comedie / 81 minute
2.829 vizite - 0 comentarii
adaugat de anda
 
  O femeie face cariera (SUA 1988 ) Comedie 113 min
2.506 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ora pranzului (UK 1963) Comedie,Romantic / 59 min HD
679 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
417 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un suras in plina vara (Romania 1963) Comedie 95 min
2.664 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Crinii campului (SUA 1963) Comedie
1.379 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kotch (SUA 1971) Comedie 113 min
136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Crinii campului(SUA 1963) Comedie 94 min
1.526 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Sarada (SUA 1963) Comedie 113 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.09.2022  Adauga la favorite 143 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.9
   
 
Charade (1963)

Regia Stanley Donen

IMDB 7.9


In timpul vacantei in Alpii francezi , Regina „Reggie" Lampert, o americanca expatriata care lucreaza ca interpret simultan , ii spune prietenei Sylvie ca divorteaza de sotul ei, Charles. Ea il intalneste si pe Peter Joshua, un american fermecator.

La intoarcerea la Paris , isi gaseste apartamentul gol. Un inspector de politie spune ca Charles si-a vandut lucrurile, apoi a fost ucis in timp ce parasea Parisul. Lipsesc si banii lor. Reggie primeste geanta mica de calatorie a sotului ei, care contine o scrisoare adresata ei, un bilet de vapor spre Venezuela , patru pasapoarte cu mai multe nume si nationalitati si alte obiecte personale diverse. La inmormantarea lui Charles, la care a participat putin, trei barbati apar pentru a vedea cadavrul. Unul baga un ac in cadavru pentru a confirma ca Charles este cu adevarat mort.

Reggie este chemat sa se intalneasca cu administratorul CIA , Hamilton Bartholomew, la Ambasada Americana . Ea afla ca cei trei barbati sunt Herman Scobie, Leopold W. Gideon si Tex Panthollow. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial , ei, Charles si Carson Dyle au fost desemnati de OSS sa livreze 250.000 de dolari (3,8 milioane de dolari in termeni actuali de dolari) in aur rezistentei franceze , dar l-au furat. Carson a fost ranit mortal intr-o ambuscada germana, iar Charles i-a dublat pe ceilalti, luand tot aurul. Cei trei supravietuitori sunt dupa banii disparuti, la fel ca si guvernul SUA. Hamilton insista ca Reggie o are, chiar daca nu stie ce sau unde este - si ca este in mare pericol.

Peter il localizeaza pe Reggie si o ajuta sa se mute intr-un hotel. Cei trei criminali o ameninta separat, fiecare convins ca stie unde sunt banii. Apoi Herman o socheaza, sustinand ca Peter este in legatura cu ei, dupa care Peter marturiseste ca este fratele lui Carson Dyle, Alexander, si incearca sa-i aduca pe ceilalti in fata justitiei, crezand ca l-au ucis pe Carson.

Pe masura ce vanatoarea de bani continua, Herman si Leopold sunt ucisi. Hamilton ii spune lui Reggie ca Carson Dyle nu avea frate. Cand ea il confrunta pe Peter, el pretinde ca este Adam Canfield, un hot profesionist. Desi frustrat de necinstea lui, Reggie inca are incredere in el.

Reggie si Adam merg la o piata in aer liber unde a fost ultima intalnire cunoscuta a lui Charles. Vazand pe Tex, Adam il urmareste. La cabinele de vanzare de timbre, Adam si Tex realizeaza fiecare ca Charles a cumparat niste timbre extrem de valoroase si le-a aplicat pe plicul gasit in geanta lui de voiaj. Ambii barbati alerga inapoi in camera de hotel a lui Reggie, doar pentru a descoperi stampilele care lipsesc din plic. Reggie, care i-a dat timbrele fiului mic al lui Sylvie, Jean-Louis, isi da brusc seama de semnificatia lor. Ea si Sylvie il localizeaza pe Jean-Louis, dar el a facut deja schimb de timbre unui dealer. Il gasesc pe dealer, care spune ca timbrele rare valoreaza in total 250.000 de dolari. El ii intoarce lui Reggie.

Reggie se intoarce la hotel si gaseste cadavrul lui Tex cu numele „Dyle" mazgalit langa el. Convins ca Adam este ucigasul, un Reggie speriat ii telefoneaza lui Hamilton, care ii spune sa ne intalnim cu el la Colonnade de la Palais-Royal . Adam o vede si o urmareste. La Colonnade, Reggie este prins in aer liber intre cei doi barbati. Adam sustine ca Hamilton este intr-adevar Carson Dyle: supravietuind ambuscadei germane, a devenit obsedat de razbunare si de a revendica comoara. Reggie intra intr-un teatru gol si se ascunde in cutia de prompturi . Carson este pe cale sa o impuste, dar Adam activeaza o trapa sub el, iar Carson cade la moarte.

A doua zi, Reggie si Adam merg la ambasada pentru a preda timbrele, desi Adam refuza sa intre. Inauntru, Reggie descopera ca Adam este cu adevarat Brian Cruikshank, un agent al Trezoreriei SUA responsabil de recuperarea proprietatilor guvernamentale furate. Cu adevarata sa identitate dezvaluita acum, el ii propune in casatorie cu Reggie.

Filmul se termina cu o grila cu ecran impartit care arata imagini flashback ale celor patru identitati ale lui Cruikshank; Reggie spune ca spera ca au multi baieti, asa ca ii pot numi pe toti dupa el.

Distributie
Cary Grant ca Brian Cruikshank (alias Peter Joshua, Alexander Dyle si Adam Canfield)
Audrey Hepburn ca Regina „Reggie" Lampert
Walter Matthau ca Carson Dyle (alias Hamilton Bartholomew)
James Coburn ca Tex Panthollow
George Kennedy ca Herman Scobie
Dominique Minot ca Sylvie Gaudel
Ned Glass ca Leopold W. Gideon
Jacques Marin ca inspectorul Edouard Grandpierre
Paul Bonifas ca domnul Felix, comerciantul de timbre
Thomas Chelimsky ca Jean-Louis Gaudel


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.