Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tarzan si Zeita Verde (SUA 1938) Aventuri / 67 minute
1.419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tarzan si comoara piratilor (USA 1992) Aventuri / 22 min
2.555 vizite - 0 comentarii
adaugat de silvia1
 
  Razbunarea lui Tarzan (SUA 1938) Comedie,Aventuri 70 min
1.246 vizite - 0 comentarii
adaugat de gadea
 
  Aventurile lui Tarzan (India 1985) Aventuri / 134 minute
4.283 vizite - 0 comentarii
adaugat de gura
 
  Tarzan si orasul disparut (SUA 1998) Aventuri / 87 min
2.332 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Tarzan si vanatorii (SUA 1958) Aventuri,Actiune / 69 min
2.210 vizite - 0 comentarii
adaugat de farul
 
  Iubire in Jungla (India 1985) Actiune,Aventuri / 129 min
1.224 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Tarzan si orasul pierdut (SUA 1998) / 77 mie
1.523 vizite - 0 comentarii
adaugat de polux
 
  Sub reciful de 12 mile (SUA 1953) Aventuri,Drama 100 min
781 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Aventurile lui Tarzan ( India 1985) Comedie 135 m.
727 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Tarzan si zeita verdeSUA 1953) Aventuri 62 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 29.09.2022  Adauga la favorite 152 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Tarzan and the Green Goddess 4.5

Regizat de catre Edward Kull
IMDB
Versiunea originala a complotului propunea implicarea unor alergatori de munitie si agenti guvernamentali, concentrandu-se mai mult pe formula super-exploziva ascunsa in idol. Acesta a fost rescris in timpul productiei, dar au ramas unele elemente, cum ar fi numele final al capitolului, altfel absurd, „Operatorul nr. 17" si utilizarea periodica inexplicabila de catre Ula Vale a deghizarilor in primele cateva capitole. (Ula Vale a fost scrisa initial ca agent guvernamental folosind „Operatorul nr. 17" ca nume de cod ; acest element al intrigii a fost eliminat din scenariul revizuit, dar numai dupa ce unele scene din scenariul filmarii anterioare au fost filmate, impreuna cu principalul carduri de titlu.)

Mai multe elemente ale intrigii reunesc personajele in cautarea (si urmarirea) idolului guatemalean cunoscut sub numele de Zeita Verde: prietenul lui Tarzan, D'Arnot, a aterizat in regiune si se afla in mainile unui trib pierdut de nativi din jungla; Maiorul Martling conduce o expeditie pentru a gasi artefactul legendar pentru o formula puternica de explozibili ascunsa in el; Logodnicul lui Ula Vale a murit intr-o expeditie anterioara pentru a salva artefactul in beneficiul sau arheologic, asa ca ea incepe unul al ei in onoarea lui; iar Raglan a fost trimis de Hiram Powers, avocatul lui Ula, sa fure pentru el insusi pretiosul idol. Pe langa faptul ca contine formula explozivilor, idolul detine si o avere in bijuterii.

Tarzan, Ula si maiorul Martling localizeaza orasul pierdut care contine idolul si il salveaza pe D'Arnot de bastinasii care il venereaza in primul episod de 70 de minute. Cu toate acestea, Raglan evadeaza impreuna cu Zeita Verde si se indreapta prin jungla spre coasta. Tarzan si ceilalti il urmaresc prin jungla, intampinand multe pericole, inclusiv recucerirea de catre nativii carora le apartinea idolul. Aventurile se termina pe mare, unde, in timpul unui uragan, reusesc sa securizeze permanent idolul in timp ce Raglan este ucis de un alt agenti ai lui Powers din cauza esecurilor sale. Criminalul piere cand nava se scufunda.

Intorcandu-se la Greystoke Manor, in Anglia, impreuna cu Tarzan, Ula trimite formula explozivilor sa traga in episodul final, unde ea si Tarzan povestesc, de asemenea, mai multe aventuri din prima parte a serialului la o petrecere adunata de prieteni si colegi.

Distributie

Herman Brix in rolul lui Tarzan
Herman Brix in rolul lui Tarzan sau Lordul Greystoke, care calatoreste din Africa in Guatemala pentru a-si salva prietenul, Lt. francez d'Arnot, care a coborat din avion chiar inainte ca acesta sa se prabuseasca, in urma unui fulger, in junglele neexplorate din Guatemala si se crede ca este detinut de un trib de bastinasi pierduti. Douglas Fairbanks Jr. i-a sugerat lui Herman Brix MGM sa il interpreteze pe Tarzan. Cu toate acestea, Brix si-a rupt umarul filmand Touchdown pentru Paramount si, pentru ca perioada sa de recuperare era incerta, MGM l-a ales pe Johnny Weissmuller in Tarzan the Ape Man . [1] [2] [3]Sursele nu sunt de acord cu privire la implicarea lui Burroughs in castingul lui Brix. Unii au declarat ca Brix a fost ales manual pentru acest serial de Burroughs, in timp ce altii afirma ca Dearholt a fost cel care l-a distribuit pe Brix si ca Brix l-a intalnit pe Burroughs doar pentru scurt timp dupa aceea pentru o strangere de mana si cateva fotografiiBrix nu a fost niciodata platit pentru munca sa la acest film [6] si dupa razboi si-a schimbat numele in „ Bruce Bennett " pentru a scapa de tipare si a lucra din nou in proiecte de calitate.
Ula Holt in rolul Ula Vale , in propria expeditie pentru a gasi Zeita Verde in memoria logodnicului ei, care a murit in avionul prabusit al lui d'Arnot care zbura in Guatemala pentru a o gasi pe Zeita. Acesta nu a fost singurul rol de film cunoscut al lui Holt. A fost descoperita de producatorul Ashton Dearholt si s-a casatorit in curand. In versiunea originala, personajul urma sa fie dezvaluit ca agent guvernamental Operator 17 , dar acest lucru a fost schimbat in timpul productiei.
Ashton Dearholt in rolul lui PB Raglan , un raufacator mercenar trimis de unul dintre Hiram Powers pentru a fura valoroasa Zeita Verde. Dearholt este si producatorul acestui serial. Potrivit publicatiei de presa, el a trebuit sa preia rolul in ultimul moment dupa ce actorul original, Don Castello, s-a imbolnavit. [7] [8] In realitate, „Don Castello" a fost doar un pseudonim ales de Dearholt, care a jucat anterior el insusi in mai multe filme mut realizate de el si a planuit tot timpul sa faca acest lucru aici. [5]
Frank Baker in rolul maiorului Francis Martling , arheolog lider al unei alte expeditii pentru gasirea Zeitei Verde, cu care Tarzan si Ula Vale isi unesc fortele.
Lewis Sargent in rolul lui George , usurare comica nebunoasa; Asistentul maiorului Martling.
Jiggs ca Nkima , cimpanzeul lui Tarzan. Nkima, mai degraba decat Ghepard , este numele animalului de companie al lui Tarzan in cartile lui Burroughs, desi in carti el este mai degraba o maimuta decat un cimpanzeu. Jiggs a castigat 2.000 de dolari pentru acest rol.
Dale Walsh in rolul Alice Martling , fiica maiorului, care il insoteste in expeditia sa.
Harry Ernest in rolul lui Gordon Hamilton , logodnicul lui Alice si, de asemenea, parte a expeditiei lui Martling. Povestea initiala in schita cerea ca Gordon si Alice sa fie separati de expeditie si vanati si arestati de autoritatile guatemalene ca fugaritori de arme. Cu toate acestea, aceasta subplot captivanta a fost abandonata, iar Gordon si Alice se intorc in America in cel de-al treilea episod, impreuna cu d'Arnot, si nu sunt revazuti, cu exceptia unor fotografii incidentale din episodul final.
Jackie Gentry in rolul reginei Maya , liderul nativilor din Orasul Pierdut, care, in primul capitol, ii ofera lui Tarzan sansa de a deveni „consoarta" ei, in loc sa fie executata impreuna cu prietenii sai capturati, doar pentru a fi respinsa cu severitate, si care lipseste in mod inexplicabil din Orasul Pierdut in timpul scenelor plasate acolo intr-un episod ulterior. In viata reala, doamna Gentry a fost sotia lui Tony Gentry , antrenorul si antrenorul lui Nkima.
Jack Mower in rolul Capitanului Blade , in al unsprezecelea capitol, un partener de goelete-maestru asociat al lui Raglan, care in cele din urma se intoarce impotriva acelui raufacator inainte de a-si intalni propria moarte intr-un uragan de naufragiu.
Merrill McCormick in rolul lui Bouchart , in primul capitol, care vine in Africa pentru a-l alerta pe Tarzan despre disparitia lui d'Arnot; si, de asemenea, ca „Pedro", un asociat din Guatemala al Ula Vale.
Jucatori neidentificati care includ actorii care il interpreteaza pe D'Arnot (desi, probabil, actorul a fost Jean DeBriac), prietenul lui Tarzan; Hiram Powers , seful lui Raglan inapoi in Africa; Padre Muller , preotul de contact al lui Martling din Chichicastenango; si cativa acoliti proeminenti, inclusiv doi care il stapanesc pe Tarzan aruncandu-l de pe un balcon, apoi il leaga strans de un trunchi masiv de copac.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.