Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Rotiti cheia usor (SUA 1953)Drama 81 min
527 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rasuciti incet cheia (UK 1953) Drama,Crima / 77 minute
1.424 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Stanley Kubrick - Frica si Dorinta (1953) Drama / 58 min
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Beretele rosii (SUA 1953) Drama,Razboi / 84 min
538 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gara Termini (Italia 1953) Drama,romantic / 73 min
593 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Salbaticul (SUA 1953) Drama,Marlon Brando / 79 min
1.144 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Sub reciful de 12 mile (SUA 1953) Aventuri,Drama 100 min
781 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Traversare periculoasa (SUA 1953) Drama,Mister / 75 min
1.375 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Lucretia Borgia (Italia 1953) Drama / 92 minute
2.510 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihail
 
  Captain Scarlett (1953) Aventuri,.Drama / 88 min
1.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Rotiti cheia incet (Anglia 1953) Drama 81 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.09.2022  Adauga la favorite 94 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.9
   
 
Turn the key softly
Regia Jack Lee
IMDb 6.9



Trei femei sunt eliberate din inchisoarea Holloway din Londra. Monica Marsden este o tanara bine crescuta, condusa la crima de iubitul ei, care vorbeste lin, David; Monica a acceptat o crima pe care a conceput-o el. Stella Jarvis este o frumoasa prostituata din West End . Doamna Quilliam este o vaduva in varsta, care a trait in saracie si a fost inchisa pentru infractiuni repetate de furt din magazine. Monica propune ca cei trei sa se intalneasca mai tarziu pentru o cina eleganta, pentru care ea va plati, pentru a discuta cum a decurs prima lor zi de libertate.

Monica merge sa stea la apartamentul prietenei ei si isi petrece dimineata vanand un loc de munca. Obtinand o slujba de birou in ciuda cazierului ei, se intoarce in apartament si il gaseste pe David asteapta-o acolo. Desi ea este initial suparata ca nu a contactat-o ​​o data in timpul incarcerarii, el o convinge ca cei doi pot lua un nou inceput acum ca este angajat cu remuneratie ca vanzator de masini. El o invita la teatru mai tarziu in acea noapte.

Stella este logodita cu Bob, un conducator de autobuz cinstit care a asteptat cu rabdare sa iasa din inchisoare pentru a se putea casatori. Ea se hotaraste sa-si schimbe felurile si sa-l faca o sotie buna. El ii spune ca se pot casatori saptamana urmatoare cand el isi poate lua concediu de la munca. El ii da trei lire sterline pentru a inchiria o camera in Canonbury (din moment ce proprietara lui nu o va lasa pe Stella sa stea cu el) si pentru a-si cumpara mancare. El ii spune sa se intalneasca cu el in acea seara dupa ce i se incheie tura. Ea ia doar pentru a inchiria camera, dar traseul ei o duce prin Leicester Square , unde isi viziteaza prietenii prostituate si iroseste cele trei lire sterline pe o pereche de cercei.

Doamna Quilliam se intoarce in fosta ei camera din cartierul sarac din Shepherd's Bush la prietenul ei special, Johnny. Johnny se dovedeste a fi cainele ei iubit, un Wire Fox Terrier , de care vecinii ei l-au ingrijit. Doamna Quilliam are foarte putini bani. Ea si Johnny merg sa-si viziteze fiica, Lila, care acum locuieste intr-o casa draguta suburbana impreuna cu sotul si fiica ei. Lila, jenata de saracia si cazierul judiciar al mamei sale, nu se bucura sa o vada si o trimite cu raceala.

Cele trei femei, impreuna cu Johnny, iau masa la Monte Christi, un restaurant elegant. Ulterior, Stella ii permite unui om de afaceri, George Jenkins, sa o ia de pe strada. Se duc sa bea impreuna, el se imbata si Stella isi da seama ca va intarzia sa se intalneasca cu Bob. Chiar inainte ca George sa adoarma langa o cladire, el ii spune Stella ca nu ii plac noii ei cercei si ii ofera bani sa cumpere o pereche „decenta". Ea ia trei lire sterline, ii intoarce portofelul lui George, apoi isi pune cerceii in buzunar si se grabeste sa-l intalneasca pe Bob la Piccadilly Circus . Ea ii spune lui Bob ca nu a mers la Canonbury, dar ca nu a facut nimic rau, aratandu-i ca mai are cele trei lire sterline. Cei doi pleaca fericiti impreuna.

Doamna Quilliam se opreste la un pub, unde Johnny scapa din greseala pe usa intr-o zona necunoscuta. Ea il vaneaza frenetic pe Johnny si, cand il vede, se grabeste in strada fara sa se uite. Este lovita de o masina si ucisa.

Monica merge cu David la teatru, doar pentru a afla ca planuieste sa jefuiasca un seif dintr-o cladire de peste drum si vrea ca ea sa-l ajute, dupa care vor fugi din tara cu banii furati. Ea nu vrea sa fie implicata, dar el o forteaza pe acoperis si incuie usa, facand-o sa-l astepte in timp ce el coboara pe o scara de franghie si intra pe o fereastra din apropiere pentru a jefui seiful. In timp ce asteapta, reuseste sa gaseasca cheia, sa descuie usa si sa se strecoare inapoi in teatru, lasandu-l pe David sa fie descoperit de securitate si retinut de politie. Monica se duce cu tristete spre casa cand o vede pe doamna Quilliam moarta intinsa intr-o ambulanta si afla ce s-a intamplat. Apoi il vede pe Johnny scancind in apropiere si il duce acasa pentru a incepe noua lor viata impreuna.

Distributie
Yvonne Mitchell ca Monica Marsden
Terence Morgan in rolul lui David
Joan Collins ca Stella Jarvis
Kathleen Harrison ca doamna Quilliam
Thora Hird ca doamna Rowan
Dorothy Alison ca Joan
Glyn Houston ca Bob
Geoffrey Keen in rolul domnului Gregory
Russell Waters ca George Jenkins
Clive Morton ca Walters
Richard Massingham ca spectator
Hilda Fenemore ca fiica doamnei Quilliam
Fred Griffiths ca vanzator de ziare
Simone Silva ca Marie
Toke Townley ca ofiter de inchisoare
Vi Stevens ca Barmaid
Edward Evans ca comisar


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.