Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Reintoarcerea lui Topper (SUA 1941)Mister/Comedie 86 min
743 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Topper face o excursie (SUA 1938 ) Comedie 80 min
224 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Drumul tutunului (SUA 1941) Comedie 84 min
645 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran - Marile tunuri (SUA 1941) Comedie 70 min
3.838 vizite - 0 comentarii
adaugat de jenis
 
  Stan si Bran - Great Guns (SUA 1941) Comedie 70 min
2.296 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Maiorul Barbara (SUA 1941) Comedie Rex Harrison 119 min
1.320 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Serenada in Valea Soarelui (SUA 1941) Comedie 86 min
5.515 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Faceti cunostinta cu John Doe (SUA 1941) Comedie 101 min
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Umbre pe scari (SUA 1941) Drama,Mister,Romantic 50 min
1.028 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vechea gasca (SUA 2003) Comedie 88 min
1.581 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Topper se intoarce (SUA 1941) Comedie 88 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.09.2022  Adauga la favorite 115 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Topper Returns
Regie Roy Del Ruth
IMDB 6.8
anara mostenitoare bogata Ann Carrington si cea mai buna prietena a ei, Gail Richards, merg intr-un taxi cu viteza condus de Bob, de-a lungul coastei. O silueta imbracata toata in negru, cu fata acoperita si palarie, tinteste o pusca cu obiectivul telescopic focalizat de la distanta asupra cabinei si impusca pneul din spate. Taxiul se rastoarna pe o parte chiar la marginea unei stanci, la cativa centimetri de a cazut in valurile oceanului care se prabusesc dedesubt. Bob, soferul de taxi, isi extrage pasagerii din vehicul si ii lasa pe marginea drumului pentru a se putea intoarce la un garaj pe care l-au trecut pe drum pentru a cauta ajutor.

Ann si Gail incearca sa faca autostopul si trec pe langa prima masina. Gail ii ridica fusta lui Ann pentru a-si expune piciorul atunci cand trece oa doua masina, iar soferul ajunge sa paraseasca drumul si sa se izbeasca de un copac. In continuare, ei blocheaza drumul stand pe valize in mijlocul drumului, astfel incat urmatoarea masina este fortata sa opreasca. In masina sport se afla bancherul Cosmo Topper si soferul sau, Eddie. Cele doua fete isi incarca cu nebunie bagajele si se urca in masina. Ei insista sa fie condusi la destinatia lui Ann, conacul Carrington. Scaunul din spate al masinii este incarcat cu bagaje si Ann, asa ca Gail se ofera voluntar sa calareasca stand in poala lui Cosmo, ignorand protestele sale.

In timp ce trec pe langa casa lui Topper, doamna Clara Topper este in fata cu servitoarea ei si face semn catre masina care se apropie. Ea este surprinsa sa-si vada sotul trecand pe langa o tanara blonda stand in poala si concluzioneaza, tulburata, ca are o aventura. Fetele sunt lasate la conacul impunator de pe stanca de langa resedinta lui Topper, unde sunt primite de trei membri ai personalului infiorator, majordomul Rama, menajera Lillian si un alt membru al personalului fara nume.

Ann este directionata catre birou pentru a-si vedea tatal de catre menajera, dar prietena ei Gail trebuie sa ramana in urma. Ann este apoi interceptata de infiorator Dr. Jeris. Dr. Jeris o avertizeaza pe Ann ca tatal ei, Henry Carrington, are o sanatate precara si o duce la intalnirea cu tatal ei, care sta pe un scaun cu o patura peste picioare. In conversatie aflam ca Ann a fost crescuta in Est la cererea mamei ei. Ann nu are amintiri despre tatal ei, deoarece au fost despartiti de cand mama ei si partenerul de afaceri al lui Carrington au murit intr-o pestera in timp ce inspectau o mina a companiei. Tatal lui Ann dezvaluie, de asemenea, ca a doua zi va fi aniversarea a douazeci si unu de ani a lui Ann si, conform vointei mamei sale, ea urmeaza sa devina controlul total asupra averii familiei.

Dupa ce si-au parasit tatal, Ann si Gail vor fi duse la etaj in camerele lor. Gail asteapta pe scari si, in timp ce Ann traverseaza holul principal, un candelabru urias se desprinde din tavan. Ann scapa de rau, deoarece Gail tipa la timp pentru ca Ann sa se opreasca si abia sa fie ratata de candelabru. Fetele continua spre camerele lor. Prima camera este a lui Gail si este decorata intr-un motiv oriental. Gail nu este impresionata, deoarece tocmai s-au intors din locuinta in Est. Ann este apoi dusa in dormitorul ei, care este decorat spectaculos. Gail descopera ca camerele sunt alaturate si face atat de tam-tam despre cat de frumoasa este camera, incat Ann insista sa faca schimb, asa ca Gail doarme in ceea ce trebuia sa fie camera lui Ann.

In miezul noptii, un panou secret se deschide in dormitor si figura mascata imbracata toata in negru intra in dormitor si deschide ferestrele. Gail este injunghiata in timp ce se ridica sa inchida fereastra, fiind confundata cu Ann.

Fantoma lui Gail se separa de corpul ei. Ghost-Gail iese pe fereastra si merge pe drumul catre casa lui Topper pentru a gasi pe cineva care poate ajuta la rezolvarea crimei ei. Ea il gaseste pe Topper si il convinge sa vina la conacul Carrington amenintandu-l ca va crea un scandal cu sotia lui suspicioasa daca nu o face. Topper il cheama pe Eddie soferul sa pregateasca masina. Eddie mormaie si protesteaza, dar il conduce pe Topper inapoi la conac. Eddie nu este constient de fantoma si se confrunta cu o serie de puzzle-uri in timp ce usile se deschid si se inchid, pernele se apasa, se aud voci, urme de pasi apar pe aleile inzapezite si asa mai departe. In cele din urma, se sperie atat de mult incat fuge si se intoarce la casa Toppers si incepe sa-si faca bagajele pentru a pleca. Doamna Topper il gaseste si il intreaba unde este Cosmo, apoi cere sa fie condusa la casa de alaturi pentru a-l gasi.

Intre timp, Topper, sub indrumarea lui Ghost-Gail, gaseste cadavrul lui Gail si coboara sa sune la politie, dar telefonul nu functioneaza. Dr. Jeris, inarmat cu un pistol, si cei trei membri ai personalului il descopera, il inconjoara si il tin inchis. El insista sa urce in dormitor pentru a le arata cadavrul, dar cand ajung, corpul lui Gail a disparut. Doctorul si domnul Carrington il trateaza ca pe un nebun. Cand Ann intra in camera, Topper incearca sa explice, dar menajera gaseste un bilet pe care se pare ca Gail a scris-o, spunand ca a plecat.

In acest moment, doamna Topper, servitoarea ei Emily si Eddie sosesc si insista ca Topper este in casa, iar ei se imping sa-l caute. La aceasta ora este aproape ziua si Bob, soferul de taxi apare la casa pentru a-si ridica tariful neplatit. Ann, care se intreaba ce s-a intamplat cu Gail, se sperie si ii cere lui Bob sa ramana si sa o escorteze pana in camera ei pentru a obtine tariful. Ei urca in dormitor, unde Bob se ofera voluntar sa astepte in afara camerei. In timp ce Ann se afla in camera, apare asasinul imbracat in negru, dar Ann il vede in oglinda, tipa si Bob raspunde la timp pentru a vedea figura neagra scapand prin fereastra.

In urmatoarele secvente, exista multe intrari si plecari cu oameni care dispar si reapar prin intermediul scarilor si holurilor ascunse, accesibile prin miscarea sau rotirea panourilor de perete. Doamna Topper foloseste telefonul si suna la politie pentru a-si raporta sotul disparut si mentioneaza nevinovat ca a avut loc si o crima. In curand, detectivul de politie Roberts, cu o echipa de politisti, intra si incepe sa puna intrebari. Devine confuz de raspunsurile contradictorii si de trucurile pe care Ghost-Gail le joaca din cand in cand.

Ghost-Gail il are pe Topper sa se ascunda in frigiderul din bucatarie. In cele din urma, Topper este gasit de sotia sa si cea mai mare parte a personajelor ajung in bucatarie. Ghost-Gail fura un pistol din buzunarul detectivului de politie Roberts. Ghost-Gail il forteaza pe Topper si il manipuleaza pentru a-i aduce pe toti ceilalti in frigider si a-i incuia. Ghost-Gail si Topper continua apoi sa-i caute cadavrul pentru a dovedi crima. In cele din urma, Bob sparge fereastra de la usa si ii scoate pe toti din frigider. Ann este rapita de silueta in negru si in cele din urma este salvata de Bob, cu ajutorul lui Ghost-Gail.

Lillian, menajera, se dovedeste in cele din urma a fi scriitorul notei lui Gail. Ea decide sa inceapa sa vorbeasca pentru a spune ca a fost implicata in unele dintre inselatorii, dar nu a avut nimic de-a face cu crima. Luminile se sting brusc si Lillian dispare. Se pare ca exista un lant secret in semineu care, atunci cand este tras, face ca scaunul din centrul camerei sa se incline inapoi si sa-l arunce pe ocupant pe un put vertical intr-o pestera plina cu apa de sub conac.

In cele din urma, firele se unesc. Topper si Ghost-Gail reusesc sa-si recupereze corpul de pe o nava mica, aflata la mica distanta in larg de pestera de apa. Cadavrul este returnat la conac si, in ciuda confuziei totale comice a detectivului, Topper afirma ca ucigasul trebuie sa fi fost persoana care statea cel mai aproape de semineu cand Lillian era pe cale sa vorbeasca, iar acea persoana nu era alta decat . . . Domnule Carrington!

Domnul Carrington scapa, se urca intr-o masina si pleaca. Ghost-Gail urca in masina sport a lui Topper si pleaca in urmarire. Eddie este pe bancheta din spate, ingrozit ca masina se conduce cu viteza maxima pe drumuri intortocheate cu un sofer invizibil. Domnul Carrington, urmarit in fuga, pierde in cele din urma controlul, iar masina lui paraseste drumul si se izbeste de un copac. El moare si devine el insusi o fantoma. Inainte sa soseasca oricine altcineva, Ghost-Gail il invinge pe Ghost-Carrington sa-i scrie o scrisoare lui Ann, marturisindu-i ca el nu este tatal ei, ci partenerul de afaceri al tatalui ei. Tatal ei a murit in mina impreuna cu mama lui Ann, iar el si-a dat identitatea lui Carrington pentru a o ucide pe Ann si a pastra averea pentru el.

Ghost-Gail ii da scrisoarea lui Topper cand celelalte personaje ajung la locul accidentului, iar Topper i-o da lui Ann. Clara Topper vede ca Cosmo spunea in mare parte adevarul despre aventurile lui cu cele doua domnisoare, iar Bob si Ann se mangaie reciproc. Eddie renunta, iar Clara o convinge pe servitoarea Emily sa-i conduca pe Toppers acasa. Ghost-Gail ii multumeste lui Eddie pentru ajutor, apoi Ghost-Carrington isi cere scuze ca l-a aruncat in apa. Acest lucru il sperie pe Eddie, care alearga atat de repede incat trece pe langa masina lui Toppers.

Distributie
Joan Blondell ca Gail Richards
Roland Young ca Cosmo Topper ("Toppy")
Carole Landis ca Ann Carrington
Billie Burke ca Clara Topper
Dennis O'Keefe in rolul lui Bob soferul de taxi
Patsy Kelly ca Emily
HB Warner ca Henry Carrington
Eddie „Rochester" Anderson ca Eddie
George Zucco ca Dr. Jeris
Donald McBride in rolul sergentului de politie Roberts
Rafaela Ottiano ca Lillian
Trevor Bardette ca Rama
William O'Brian ca al doilea majordom nenumit.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.