Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Crinii campului(SUA 1963) Comedie 94 min
1.526 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cu totii au sarutat mireasa (SUA 1942) Romantic85 min
747 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pe raspunderea mea (Romania 1956) Comedie / 84 min
3.389 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Cazul ciudat al doctorului Rx (SUA 1942) Mister 65 min
476 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Crinii campului de Craciun (SUA 1979) Drama100 min
274 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pasiunea mea (SUA 1936) Comedie Marlene Dietrich 89 min
1.876 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Crinii campului (SUA 1963) Comedie
1.379 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O noapte de neuitat (SUA 1942) Comedie,Mister / 88 min
607 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Prietena mea Irma (SUA 1959) Comedie Jerry Lewis 104 min
2.157 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Pomul de Craciun (SUA 1996) Aventuri 93 min
117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Sora mea, Eileen (SUA 1942) Comedie / 108 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.09.2022  Adauga la favorite 129 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
My Sister Eileen (1942)
Regizor:Alexander Hall
IMDB 7.1


Nerabdatoare sa ajute la impulsionarea carierei surorii ei care aspira la actrita Eileen, reporterul Ruth Sherwood de la Columbus Courier scrie o recenzie incantatoare despre interpretarea ei intr-o piesa locala inainte de deschidere. Cand Eileen este inlocuita in seara de deschidere si ziarul ruleaza din greseala recenzia inexacta, Ruth este concediata.

Bunica Sherwood o indeamna pe Ruth sa se mute in New York, iar Eileen decide sa mearga cu ea. Bazandu-se doar pe 100 de dolari care le-a dat tatal lor Walter pentru sprijin financiar, fetele sunt fortate sa inchirieze o garsoniera la subsol murdar intr-o cladire din Greenwich Village detinuta de domnul Appopolous. Prima lor zi acolo este deranjata de muncitorii care explodeaza pentru a construi un tunel de metrou, trecand pe langa betivi care ii hartuiesc prin ferestre si de ofiterul Lonigan, care ii avertizeaza sa nu mai provoace tulburari.

A doua zi, Eileen se intalneste cu reporterul Chic Clark la biroul Wallace Theatrical Production, in timp ce Ruth cauta un loc de munca la Manhatter , unde se cearta cu proprietarul revistei Ralph Craven si pleaca ingrozita. Editorul Robert Baker gaseste manuscrisul pe care l-a lasat accidental in urma intr-un plic care poarta adresa ei de acasa si decide sa i-l livreze.

Intre timp, Ruth ajunge acasa si descopera ca Eileen l-a invitat la cina pe functionarul de la farmacie Frank Lippincott. Cand un barbat in stare de ebrietate care il cauta pe fostul chirias Effie Shelton incepe sa creeze probleme, Eileen ii cere vecinului lor, fotbalistul Wreck Loomis, sa-l dea afara. Wreck intreaba daca poate ramane cu fetele in timp ce soacra lui, doamna Wade, o viziteaza, deoarece inca nu stie ca fiica ei Helen este casatorita.

Frank soseste la cina, urmat in succesiune rapida de Chic, Wreck, un barbat care poarta Effie inconstienta si Robert, care ii spune lui Ruth ca vrea sa discute manuscrisul ei. Ei merg la un restaurant din apropiere, unde el o incurajeaza sa scrie despre viata ei excentrica. El este incantat de povestea prezentata de ea, dar Ralph o respinge, determinandu-l pe Robert sa anunte ca renunta.

Inapoi la apartamentul Sherwood, Effie dezvaluie din neatentie ca Helen si Wreck sunt casatoriti cu doamna Wade, care este suparata de vesti. Ruth primeste un telefon de la redactorul lui Chic, care ii cere sa mearga la Brooklyn pentru a acoperi sosirea flotei marinei comerciale portugheze si, incantata de sarcina, pleaca in graba. Fara sa stie ea, de fapt Chic a fost cel care a sunat, in speranta ca viclenia lui ii va permite sa petreaca timp cu Eileen singur. Robert soseste, o salveaza pe Eileen de avansurile nedorite ale lui Chic si o invita pe ea si pe Ruth la cina pentru a sarbatori renuntarea lui.

Robert pleaca, iar Ruth soseste cu marinii comerciali portughezi in urmarire. Surorile formeaza o linie Conga pentru a atrage marinarii afara, rezultand o petrecere salbatica pe strada, iar Eileen este arestata pentru tulburarea linistii. In dimineata urmatoare, bunica si Walter Sherwood ajung pe neasteptate la apartament. In timp ce Ruth incearca sa le ascunda situatia dificila a lui Eileen, Wreck si Helen anunta ca s-au recasatorit pentru a o linisti pe doamna Wade, Helen mentioneaza in mod casual ca Wreck locuieste cu fetele, Eileen si Marinei Comerciali sosesc, iar comandantul lor ii da o medalie pentru petrecand noaptea in inchisoare. Ingrozit de aceasta parada aparent nesfarsita de personaje ciudate, domnul Sherwood insista ca surorile sa se intoarca acasa imediat.

In timp ce Ruth isi face bagajele, Robert soseste cu un cec de 250 de dolari drept plata pentru povestea ei, care a fost publicata in ultimul numar al revistei Manhatter . Incantata, Ruth semneaza un contract de inchiriere pe sase luni si ii spune tatalui ei ca vrea sa ramana la New York. Ralph ii ofera lui Ruth un contract pentru povestile ei, iar ea este de acord cu conditia sa o prezinte pe Eileen cativa producatori de teatru . In timp ce parasesc apartamentul pentru a sarbatori, un trio de muncitori in constructii ( The Three Stooges intr-o aparitie cameo ) foreaza podeaua din noul tunel de metrou de mai jos. Filmul se termina cu Curly spunand: "Hei, Moe. Cred ca ai gresit!"

Distributie
Rosalind Russell ca Ruth Sherwood
Brian Aherne ca Robert Baker
Janet Blair ca Eileen Sherwood
George Tobias ca Appopolous
Allyn Joslyn ca Chic Clark
Grant Mitchell ca Walter Sherwood
Gordon Jones ca Wreck Loomis
Elizabeth Patterson ca bunica Sherwood
Richard Quine ca Frank Lippincott
June Havoc ca Effie Shelton
Donald MacBride ca ofiter Lonigan
Clyde Fillmore ca Ralph Craven
[Domnisoara] Jeff Donnell ca Helen Loomis
The Three Stooges :
Moe Howard ca Moe (necreditat)
Larry Fine ca Larry (necreditat)
Curly Howard ca Curly (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.