Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.301 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Nu uitati ciminalii (SUA 1994) Mister,Thriller / 90 min
1.883 vizite - 0 comentarii
adaugat de kili
 
  Blonda si Cetatea de Aur (SUA 1984) Western 96 min HD
1.316 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Dublura (SUA 1984) Thriller cu Melanie Griffith 109 min
1.959 vizite - 0 comentarii
adaugat de silvia1
 
  The Birthday Party (UK 1968) Comedie,Mister 118 min
1.974 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Fratia hotilor (SUA 2018) Thriller / 140 minute
1.074 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Surorile mortii (SUA 1976 ) Mister Thriller 87 min
573 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fratia trandafirului II (SUA 1989) Thriller 88 min
3.825 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fratia trandafirului 1 (SUA 1989) Thriller 89 min
1.122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Fratia armelor (SUA 1984) Mister,Thriller / 89 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 14.09.2022  Adauga la favorite 152 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
Flashpoint (1984)


Nota IMDB: 6.4

Regia:William Tannen



Agentii Politiei de Frontiera Bobby Logan si Ernie Wyatt planteaza senzori de miscare intr-o zona indepartata a desertului Texas , cand dau peste ceea ce pare a fi un Jeep vechi de zeci de ani ingropat in nisip. La excavarea vehiculului, ei gasesc un schelet intact pe scaunul soferului, o cutie de instrumente care contine 800.000 de dolari in bancnote neutilizate de 10 si 20 de dolari si o cutie de vanatoare care contine o pusca de lunetist cu luneta cu munitie potrivita. Scheletul este insotit de un portofel, care contine permisul de conducere al unui Michael J. Curtis din San Antonio ., si o bucata de hartie cu doua numere de telefon pe ea. Logan speculeaza ca banii provin dintr-un furt bancar la inceputul anilor 1960 si sugereaza ca el si Wyatt sa ia banii pentru ei insisi. In timp ce Wyatt este reticent; amandoi sunt de acord in cele din urma sa transmita informatiile despre placuta de inmatriculare a jeep-ului departamentului serifului si sa le ceara prietenelor operatorului de telefonie sa verifice cele doua numere de telefon.

Dupa ce au reingropat jeep-ul si continutul acestuia, cei doi iau doua dintre facturi pentru a fi analizate si afla ca acestea au fost distribuite direct de la Rezerva Federala din Dallas si sunt toate datate intre 1962 si 1963. La verificarea inregistrarilor ziarelor din oras biblioteca, Logan nu poate gasi nimic legat de jafurile bancilor din 1962/63. Cu toate acestea, se opreste pentru a citi titlurile din 22 noiembrie 1963, ziua asasinarii lui John F. Kennedy .

Cand cei doi se intorc la statie, descopera agenti federali, in frunte cu autoproclamatul „reparator" Carson, care au sosit, aparent pentru a prelua controlul asupra operatiunii de supraveghere planificata si a posibilului bust al unui traficant de droguri in coordonare cu seriful local Wells. Lui Logan nu-i place si nu are incredere in Carson, care pare sa fie intim familiarizat cu serviciul lui Logan in armata SUA . Logan a fost un ofiter de infanterie decorat, care a servit in fortele speciale ale armatei Statelor Unite si a luptat in Vietnam. Mai tarziu a parasit Armata si a plecat intr-un exil autoimpus din activitatile guvernamentale superioare. Carson pare sa arunce in mod deliberat acoperirea lui Logan si Wyatt atunci cand se muta pentru a aresta un traficant de droguri, aproape ucidendu-l pe Wyatt. Ei afla apoi ca Carson a preluat functia de sef al postului dupa promovarea brusca a fostului lor supervizor.

Un prospector local descopera inmormantarea Jeep-ului si site-ul si il reexapa, atragand atentia lui Carson si a armatei SUA care izoleaza zona. Prietenele lui Logan si Wyatt le spun ca numerele de telefon sunt un numar din Washington, DC si un numar vechi, nefolosit, pentru Departamentul de Politie din Dallas.. De asemenea, ei le mai spun ca informatiile au fost transmise celor doi agenti ai Politiei de Frontiera, Roget si Lambassino. Cand conduc pana la casa prospectorului, il gasesc ucis si cladirea arsa din temelii. Urmand urmele de anvelope care duc departe de casa, ei urmaresc unul dintre jeep-urile statiei lor pana la o ferma pustie si gasesc cadavrele lui Roget si Lambassino. Carson si echipa sa sosesc ulterior la fata locului, dand de inteles unui Logan si Wyatt socati ca incidentul va fi acoperit.

Dezgustat de insensibilitatea lui Carson, Logan este gata sa paraseasca orasul definitiv, dar mai intai il trimite intr-o misiune solo pe Muntele Soledad pentru a investiga un vehicul suspect, in timp ce il trimite pe Wyatt intr-o locatie in care sustine ca imigrantii ilegali sunt introdusi ilegal peste granita. Logan isi da seama ca misiunea este o configuratie, iar Carson incearca sa elimine pe oricine stie despre jeep. Se grabeste spre ultima locatie cunoscuta a lui Wyatt, dar ajunge prea tarziu, gasindu-l injunghiat cu cutitul de vanatoare al lui Logan.

Indurerat pentru prietenul sau si hotarat sa se razbune, Logan se indreapta spre locatia in care el si Wyatt ascunsesera banii si pusca. Pe masura ce se apropie, este impuscat in umar de Carson si oamenii sai. Logan reuseste sa scape de linia lor de vedere, flancand in spatele lor si ucigand oamenii lui Carson si impuscandu-l in picior. Carson schiopateaza spre Jeep-ul lui Logan pentru a incerca sa scape, doar pentru a descoperi ca cheile nu sunt in contact. Logan isi goleste revolverul in Carson, ucigandu-l.

Examinand pusca din caz, Logan este abordat de seriful Wells tinand un pistol la cap, reprosandu-l pentru ca a descoperit Jeep-ul si a trezit din nou un cosmar de douazeci de ani. El dezvaluie adevarul despre Jeep si continutul acestuia, ca Michael J. Curtis a facut parte dintr-o conspiratie guvernamentala pentru asasinarea lui John F. Kennedy.si a fost el insusi adevaratul asasin. Wells recunoaste complicitate la conspiratie, oferind asasinului jeep-ul, pistolul si banii. Curtis trebuia sa ia aceste lucruri si sa conduca spre sud, spre Mexic, dar in schimb si-a prabusit accidental jeep-ul in desert in timpul unei furtuni, sinucidandu-se si lasandu-si masina la intemperii. Wells ii spune lui Logan sa ia banii si sa mearga in Mexic; refuza si isi declara intentia de a se intoarce la sectie si de a raporta totul. Wells ii spune ca nu poate, ca a fost inscenat nu numai pentru uciderea lui Wyatt, ci si pentru uciderea lui Roget si Lambassino. Wells ii spune lui Logan ca ii va castiga timp de la oamenii lui Carson. Cu o oarecare reticenta, Logan se urca in jeep si ii spune lui Wells sa le spuna ca se va intoarce intr-o zi. El pleaca cu masina spre granita, lasandu-l pe Wells cu privirea peste desert.

Distributie
Kris Kristofferson ca Bobby Logan
Trateaza-l pe Williams ca pe Ernie Wyatt
Rip Torn in rolul seriful Wells
Kurtwood Smith ca Carson
Jean Smart ca Doris
Tess Harper ca Ellen
Kevin Conway in rolul lui Brook
Miguel Ferrer in rolul lui Roget
Guy Boyd ca Bobby Joe Lambasino
Roberts Blossom ca Amarillo
Mark Slade ca Hawthorne
Terry Alexander ca Peterson
William Frankfather ca Lacy
Joaquin Martinez ca Pedroza
Dick O'Neill ca Hinshaw


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.