Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Un weekend de iarna (SUA 2018) Drama romantica 84 min
1.203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tripfall (SUA 2000) Thriller 91 min
89 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dovezi insangerate (SUA 1995) Thriller,Crima 175 min
1.993 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Nisip moale (SUA 1950) Crima/Drama 79 min
617 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fuga dupa aur (SUA 1969) Comedie,Crima,Drama 106 min
717 vizite - 0 comentarii
adaugat de charly
 
  Cosa nostra (SUA 2003) Crima,Drama / 95 minute
986 vizite - 0 comentarii
adaugat de charly
 
  Vanatorul de rechini (Italia 1979) Franco Nero / 92 min
1.756 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Zbor in Tanger (SUA 1953) Actiune 90 min
388 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In spatele luminii verzi (SUA 1946) Drama,Crima 61 min
2.257 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  O crima perfecta(SUA 1998) Dragoste 107 min
3.258 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Weekend de milioane de dolari (SUA 72) Crima 72 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 02.09.2022  Adauga la favorite 91 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.1
   
 
Million Dollar Weekend (1948)
Regia Gene Raymond
IMDB 6.1

Agentul de bursa Nicholas Lawrence ( Gene Raymond ) s-a saturat de viata sa plictisitoare din Los Angeles si decide intr-o zi sa evadeze, furand numerar si titluri de valoare de la compania sa in valoare de aproximativ un milion de dolari. Cumpara un bilet de avion spre Shanghai prin Honolulu.

Cynthia Strong ( Osa Massen , creditata drept Stephanie Paull) tocmai a asistat la slujba de inmormantare a sotului ei. Dupa ceremonie, ea merge direct la aeroport si cumpara un bilet.

In timp ce Cynthia se lasa pe spate in scaunul ei, este surprinsa cand un barbat pe care il cunoaste pe nume Alan Marker ( Francis Lederer ) vine la ea si sustine ca a vazut-o ucigandu-si sotul. Marker vrea jumatate din banii asigurarilor de viata pentru a-si tine gura, dar Cynthia neaga acuzatia Lui. Marker ii spune ca are pana la o ora dupa ce avionul aterizeaza in Honolulu pentru a decide daca ii va da banii.

Cynthia il roaga pe Nicholas, care sta aproape de ea, sa-l ajute, spunand ca barbatul cu care tocmai a vorbit a amenintat-o. Nicholas este de acord sa ajute si se preface ca este o cunostinta a lui Cynthia cand Marker se intoarce.

La sosirea lor in Honolulu, se dovedeste ca toti stau la acelasi hotel. Cynthia si Nicholas se intalnesc din nou pe terasa hotelului, in timp ce Marker se strecoara in camera lui Nicholas si ii fura servieta.

Cynthia si Nick vorbesc despre incercarile lor de a fugi din viata lor. Curand, sunt atrasi unul de celalalt. Cynthia il invita pe Nick sa ia cina cu ea a doua zi. Nick trebuie sa-si prinda zborul si trebuie sa refuze. Cand Nick se intoarce in camera lui, descopera ca cineva i-a furat servieta. El o suspecteaza imediat pe Cynthia si o banuieste ca lucra cu Marker.

Cynthia neaga acuzatia si il ajuta pe Nick sa-l caute pe Marker, care este disparut de la hotel. In cele din urma, l-au urmarit pana la aeroport si, de asemenea, se imbarca pe zborul sau, care este in drum spre San Francisco.

In avion, Marker le arata celorlalti doi ca are o arma si marturiseste ca a furat servieta. In timp ce ajung in San Francisco si se pregatesc sa debareze, Marker se asigura ca Nick este prins de ofiterii vamali, care banuiesc ca poarta vegetatie ilegala. In timpul tumultului, Marker poate parasi avionul inaintea lui Nick si Cynthia.

Nick si Cynthia ies curand din aeroport si incep sa-l caute pe Marker in hotelurile orasului. Nick ii spune lui Cynthia despre banii din servieta lui, iar ea ii spune despre banii de asigurare pe care i-a primit cand a murit sotul ei. Ea a suferit multi ani de abuzuri din partea sotului ei, iar intr-o seara dupa ce cei doi au luat cina cu Marker, sotul ei a incercat sa o violeze si cand ea l-a impins, a cazut din greseala de pe terasa lor.

Cynthia dezvaluie ca Marker a incercat sa o santajeze si Nick crede fiecare cuvant pe care il spune. Pretinde ca se simte vinovat ca a luat toti banii clientilor sai. Ei decid sa se intoarca in Los Angeles si sa incerce sa indrepte lucrurile. Ei sunt de acord ca, daca reusesc sa faca acest lucru, se vor intalni o luna mai tarziu la Honolulu.

In timp ce Nick sta singur in restaurant, o tanara vine sa cumpere o sticla dintr-un anumit coniac Napoleon, care se intampla sa fie exact marca preferata a lui Marker. Nick stie asta si o duce pe fata inapoi la o pensiune, unde il gaseste pe Marker. Urmeaza o lupta intre Nick si Marker, dar Nick castiga si isi primeste servieta inapoi. Se intoarce la Los Angeles. Luni dimineata, el poate returna banii in seiful companiei inainte de a fi ratati.

O luna mai tarziu, Nick si Cynthia se intalnesc din nou la Honolulu, asa cum sa convenit.

Distributie
Gene Raymond ca Nicholas Lawrence
Osa Massen ca Cynthia Strong
Francis Lederer ca Alan Marker
Robert Warwick ca Dave Dietrich
Patricia Shay ca Sally
James Craven ca Dr. George Strong
Ken Christy ca inspector vamal
Serenadele regale din Hawaii ca ei insisi


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.