Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ai tai, ai mei si ai nostri (SUA 1968) Comedie 89 min
966 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  The Birthday Party (UK 1968) Comedie,Mister 118 min
1.974 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Ingerul (SUA 1937 Comedie,Drama, Marlene Dietrich 87 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Salbatici pe Strazi (SUA 1968) Comedie,Drama / 96 minute
1.311 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.102 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  K.O. (Romania 1968) Comedie cu Toma Caragiu / 84 min
4.260 vizite - 0 comentarii
adaugat de livia
 
  Doctorul Haywood (SUA 1968) Comedie,Western / 85 min
725 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Benjamin (Franta 1968) Comedie romantica 142 min
561 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vecinii (SUA 1994) Comedie,Drama / James Woods 91 min
2.600 vizite - 0 comentarii
adaugat de buster
 
  Sigurii punkeri din oras (SUA 1998) Comedie,Drama 97 min
1.703 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Salbatic pe strazi (SUA 1968) Drama -comedie 97 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.08.2022  Adauga la favorite 137 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Wild in the streets 1968



Popularul cantaret rock si aspirant revolutionar Max Frost ( Christopher Jones ) s-a nascut Max Jacob Flatow Jr. Primul sau act de violenta public a fost sa arunce in aer noua masina a familiei sale. Trupa lui Frost, The Troopers, locuieste impreuna cu el, femeile lor si altii, intr-un conac intins din Beverly Hills. Trupa include avocatul sau de geniu Billy Cage (Kevin Coughlin) in varsta de 15 ani la chitara principala, fostul actor si prietena Sally LeRoy ( Diane Varsi ) la clape, Abraham Salteen ( Larry Bishop ) la chitara bas si la trompeta. si antropologul Stanley X ( Richard Pryor ) la tobe. Trupa lui Max interpreteaza un cantec mentionand ca 52% din populatie are 25 de ani sau mai putin, ceea ce face ca tinerii sa fie majoritatea in tara.

Cand lui Max i se cere sa cante la un miting politic televizat de catre candidatul Kennedy la Senat Johnny Fergus ( Hal Holbrook ), care candideaza pe o platforma pentru a reduce varsta de vot de la 21 la 18 ani , el si Troopers apar - dar Max ii uimeste pe toata lumea sunand in schimb, varsta de vot sa devina 14 ani, apoi incheie spectacolul cu un cantec improvizat, „Fourteen or Fight!", si un apel la o demonstratie. Fanii lui Max – si alti tineri, cu mii – trec la actiune, iar in 24 de ore au inceput protestele in orasele din jurul Statelor Unite. Consilierii lui Fergus vor ca el sa-l denunteze pe Max, dar in schimb el este de acord sa sustina demonstratiile si sa-si schimbe campania – daca Max si grupul lui vor face compromisuri, accepta in schimb varsta de 15 ani, respecta legea si face apel la demonstranti sa mearga. acasa linistit. Max este de acord, iar cei doi apar impreuna la televizor – si in persoana a doua zi, folosind mantra mai putin ofensiva „Fifteen and Ready".

Majoritatea statelor sunt de acord sa scada varsta de vot in cateva zile, in urma demonstratiilor, iar Max Frost si Troopers fac campanie pentru Johnny Fergus pana la alegeri, pe care le castiga cu o alunecare de teren. Luandu-si locul in Senat, Fergus isi doreste ca Frost si oamenii sai sa plece, dar in schimb se implica in politica de la Washington. Cand un congresman din districtul natal al lui Sally LeRoy moare brusc, trupa o intra in alegerile speciale care urmeaza, iar Sally – cea mai in varsta din grup si singura majora de varsta care candideaza pentru o functie – este votata in Congres de catre noul membru. bloc adolescent.

Primul proiect de lege introdus de Sally este un amendament constitutional pentru a reduce cerintele de varsta pentru functia politica nationala la 14 ani si „Paisprezece sau Lupta!" intra intr-o noua faza. Este convocata o sesiune comuna a Congresului, iar Troopers – acum alaturi de fiul lui Fergus, Jimmy ( Michael Margotta ) – schimba votul prin alimentarea cu apa din Washington, DC cu LSD si oferind tuturor senatorilor si reprezentantilor escorte pentru adolescenti. .

Pe masura ce adolescentii fie preiau, fie ameninta fraiele guvernului, „vechea garda" (cei de peste 40 de ani) se indreapta catre Max pentru a candida la presedintie si a-si afirma controlul (lor) asupra valului in schimbare. Max este din nou de acord, alergand ca republican spre supararea sa, dar odata ajuns in functie, el intoarce valul asupra sustinatorilor sai mai in varsta. Treizeci de ani devine o varsta obligatorie de pensionare, in timp ce cei peste 35 de ani sunt adunati, trimisi in „tabere de reeducare", si dozati permanent cu LSD. Fergus incearca fara succes sa-l descurajeze pe Max contactand parintii sai instrainati ( Bert Freed si Shelley Winters ), apoi incearca sa-l asasineze. Daca nu reuseste, fuge din Washington, DC impreuna cu familia lui ramasa, dar ei sunt in curand arestati.

Cu tineretul controlat acum asupra Statelor Unite, atat din punct de vedere politic cat si economic, revolutii similare izbucnesc in toate tarile majore ale lumii. Max retrage armata din intreaga lume (transformandu-i in schimb in „politie de varsta") de facto , pune computere si minunati sa se ocupe de produsul national brut , trimite surplusul de cereale gratuit natiunilor din Lumea a Treia , desfiinteaza FBI si Serviciul Secret, si devine liderul „societatii cele mai cu adevarat hedoniste pe care a cunoscut-o lumea vreodata".

Cu toate acestea, in cele din urma, Max si cohortele lui s-ar putea confrunta cu un viitor razboi intergenerational dintr-o sursa neasteptata: copiii preadolescenti. Cand o fata tanara afla varsta lui Max (care acum are 24 de ani), ea batjocoreste: „Asta e batran!" Mai tarziu, dupa ce Max ucide un tata care a fost un animal de companie pentru mai multi copii mici, apoi isi batjocoreste tineretea si neputinta, unul dintre copii decide: „O sa-i scoatem pe toti cei peste 10 din afaceri".

Distributie
Shelley Winters ca doamna Max Flatow (Frost)
Christopher Jones ca Max Jacob Flatow Jr., alias Max Frost
Diane Varsi ca Sally LeRoy
Hal Holbrook ca senatorul Fergus
Millie Perkins in rolul doamnei Fergus
Richard Pryor ca Stanley X
Bert Freed ca Max Jacob Flatow Sr.
Kevin Coughlin ca Billy Cage
Larry Bishop in rolul Hook
Michael Margotta ca Jimmy Fergus
Ed Begley ca senatorul Allbright
May Ishihara ca Fuji Elly
Salli Sachse ca mama hippie
Kellie Flanagan ca tanara Mary Fergus
Don Wyndham ca Joseph Fergus


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.