Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.301 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Teroare in L.A. (SUA 1974) Thriller 123 min
532 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.468 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.360 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Cutremur (SUA 1974)Actiune /Thriller 123 min
570 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Deceptii (SUA 1985) Drama ,Thriller 88 min / Partea 1
10.261 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prizonier in Orientul Mijlociu (SUA 1974 Aventuri 87 min
1.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Ingerul pazitor (SUA 1994) Actiune,Drama,Thriller 91 min
13.271 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Justitie oarba (SUA 1998) Thriller 92 min
57 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Justitie oarba (SUA 1998) Thriller 92 min
52 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Este viu (SUA 1974) Thriller 91 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.07.2022  Adauga la favorite 153 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
It's Alive
Regia
Larry Cohen
IMDB 5.8



In Los Angeles, Frank Davis si sotia sa Lenore asteapta al doilea copil. Frank este un consultant de succes in relatii publice, iar sotia sa este o mama acasa pentru primul lor copil, Chris. Cuplul a evitat sa aiba un copil timp de cativa ani, in timp ce Lenore a luat pilule contraceptive. Cand copilul lor este gata sa se nasca, il lasa pe Chris cu un prieten de familie, Charley, si merg la spital. Al doilea copil al lor, un baietel, se naste monstruos deformat, cu colti si gheare. Imediat dupa nastere ucide doctorii si asistentele din sala de nastere si fuge printr-un luminator. Lenore este lasata in viata, tipand dupa copilul ei, cand un Frank ingrozit descopera macelul.

Frank si Lenore au voie sa paraseasca spitalul in timp ce politia, inclusiv Lt. Perkins, investigheaza crimele. Frank si Lenore primesc atentie din partea presei, ceea ce duce la concedierea lui Frank de la o companie de relatii publice . Intre timp, copilul lui Davis pandeste in aer liber, ucigand mai multe persoane, inclusiv un laptar . Pe masura ce crimele continua, presa si politia ii urmaresc pe Frank si Lenore. Frank se intalneste cu cercetatori medicali care il convin sa semneze documente care le permit sa experimenteze pe corpul copilului odata ce acesta a fost gasit si ucis. Frank neaga ca copilul este fiul sau si se alatura vanatorii pentru copilul ucigas.

Medicul care i-a prescris pastilele contraceptive lui Lenore este contactat de un director al unei companii farmaceutice. Executivul recunoaste ca mutatia copilului lui Davis ar fi putut fi cauzata de medicamente. El ii spune medicului ca copilul trebuie distrus pentru a preveni descoperirea raspunderii companiei. Intre timp, copilul se indreapta spre o scoala. Frank afla de locatia copilului si ajunge la scoala, unde sunt prezenti ofiteri de politie. Frank il informeaza pe Lt. Dixon ca Chris merge la scoala. Copilul ataca si ucide un ofiter intr-o sala de clasa inainte de a scapa printr-o fereastra in noapte.

Mai tarziu, Frank descopera ca Lenore ascunde copilul in subsolul casei lor. Chris fuge de casa lui Charley pentru a se intoarce acasa, iar Charley conduce dupa el. Lenore il implora pe Frank si ii promite ca copilul nu le va rani familia. Frank, inarmat cu o arma, intra in subsol, unde il gaseste pe Chris vorbind cu copilul si promitandu-l ca il va proteja. Frank trage in copil, ranindu-l. Copilul fuge din subsol si il ataca pe Charley, muscandu-l de gat si ucigandu-l.

Politia urmareste copilul in canalizare, unde Frank il vaneaza cu o pusca. Cand gaseste copilul, isi da seama ca este speriat. Ii cere scuze copilului si il ridica. Invelind copilul in haina, Frank incearca sa scape de politie, dar o multime de politisti inarmati il confrunta cand iese din canalizare. El le implora sa studieze copilul, dar sa nu-i faca rau. Un doctor de fertilitate striga la politie sa-l omoare. Copilul sare brusc din bratele lui Frank si il ataca pe doctor in timp ce politistii deschid focul, ucigand atat copilul, cat si doctorul. In timp ce sotii Davis sunt insotiti de politie, Lt. Perkins primeste vestea ca un alt copil deformat s-a nascut in Seattle.

Distributie
John P. Ryan ca Frank Davis
Andrew Duggan ca profesor
Sharon Farrell ca Lenore Davis
Guy Stockwell ca Bob Clayton
James Dixon ca locotenentul Perkins
Michael Ansara in rolul Capitanului
William Wellman Jr. in rolul lui Charley
Robert Emhardt Executivul
Shamus Locke ca Doctor
Daniel Holzman ca Chris Davis


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.