Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Reintoacere pe Insula comorii (SUA 1996) Aventuri 89 min
1.614 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Aventura in Manhattan (SUA 1936) Comedie,aventura 73 min
756 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lovitura mortala (SUA 1954) Drama, Film-Noir / 99 min
915 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  Suddenly (SUA 1954) Drama 75 min
608 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Faceti cunostinta cu John Doe (SUA 1941) Comedie 101 min
619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mahon (SUA 1975) Drama romantica 106 min
881 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul fantoma (SUA 1977) cu Chuck Norris / 84 min
8.078 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sinuhe Egipteanul (SUA 1954) Drama,Istoric / 102 min
11.177 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Comoara din insula (SUA 2012) Donald Sutherland 180 min
3.476 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Sugartime (SUA 1995) Drama cu John Turturro 106 min
1.581 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Long John Silver (SUA 1954) Aventura 106 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 21.07.2022  Adauga la favorite 129 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.7
   
 
Long John Silver
Regia Byron Haskin

Nota IMDB: 5.7


Filmul este plasat la ceva timp dupa evenimentele din Treasure Island . Long John Silver si echipajul sunt raniti in jurul Portobello (un port fictiv din Indiile de Vest Britanice). Long John are o harta catre un al doilea cache de comori de pe Insula Comorii; dar are nevoie de un medalion special pentru a-l decoda. Piratul Mendoza a rapit-o pe fiica guvernatorului Strong, Elizabeth, si ii tine rascumpararea. De asemenea, capturat este si Jim Hawkins, care a fost presat pentru a servi ca baietel. Hawkins l-a ajutat in secret pe Dod Perch sa scape si l-a trimis sa-l gaseasca pe Long John Silver pentru ajutor. Perch reuseste sa-l gaseasca pe Long John, dar este batut pana la pumn si ucis de doi dintre oamenii lui Mendoza. Bibanul este capabil sa mentioneze Mendoza, Strong si Hawkins inainte de a muri. Long John il viziteaza pe guvernatorul Strong si pe sotia sa si propune sa livreze rascumpararea inainte ca acestia sa-l urmareasca pe Mendoza.

In timpul ridicarii rascumpararii, Long John merge cu Billy Bowlegs la nava lui Mendoza si il santajeaza pe Mendoza pentru planul lor de a strange banii pentru rascumparare. Long John ii sugereaza lui Mendoza sa o lase pe Elizabeth pe tarm si sa ademeneasca navele de razboi ale guvernatorului pentru a jefui depozitele regelui. In timp ce Mendoza indeplineste planul, Long John descopera ca Jim detine medalionul pirat care indica locatia celei de-a doua comori. Mendoza incepe sa-l incruciseze pe Long John, dar Long John isi pune oamenii sa-si tina ambuscada si sa-l captureze pe Mendoza impreuna cu averea depozitului, in timp ce Jim si Elizabeth evadeaza.

Intors la casa guvernatorului, lui Jim i se ofera sansa de a se intoarce in Anglia, dar Long John are de gand sa-l ia cu el pe Jim in a doua calatorie catre Insula Comorii. Dupa ce echipajul sau a fost capturat impreuna cu prada din depozit, Long John profita de o oportunitate de a echipa nava capitanului MacDougall, aceeasi nava de sclavi care il transporta pe Hawkins inapoi la Bristol . Long John porneste, evitand sa se logodeasca cu Purity Pinker si abia scapa de santinelele locale alerte.

Long John planuieste o revolta pe nava capitanului MacDougall. Hawkins descopera planul lui Long John si ii spune puritanului MacDougall, care hotaraste sa-l invete pe Long John si oamenii sai pe o insula care este ascunzatoarea secreta a Mendozei. Jim da foc depozitului lui Mendoza, astfel incat Long John si echipajul sau sa poata captura nava lui Mendoza. In timp ce Long John navigheaza spre Treasure Island, Mendoza isi asteapta urmatoarea nava.

Odata pe Treasure Island, Long John si oamenii sai se adapostesc in pastrada din Israel Hands, care supravietuise impuscaturii lui Jim cu ceva timp in urma, dar este orb. Israel il tine in capcana pe Long John si pe oamenii lui, ucigandu-i cativa pe rand. In curand, oamenii lui Mendoza sosesc, iar Israelul se ofera sa se alature lui Long John in schimbul unei treceri catre Cornwall si al razbunarii impotriva lui Jim. Dupa ce fug, Mendoza arde pastrada.

Long John urmeaza urmele hartii pana la pesterile in care este ingropata comoara. Israelul incearca sa-l omoare pe Jim, dar Jim il conduce pe coasta, unde Israel se cufunda spre moarte. In timp ce Jim se intoarce in pesteri, este luat de Mendoza, care il va folosi ca momeala pentru a-l obtine pe Long John, dar Long John se preda lui Mendoza, dandu-le oamenilor sai posibilitatea de a ataca, reducand fortele lui Mendoza si plecand. restul parasit. Long John se intoarce la Portobello ca cetatean bogat si ia masa cu guvernatorul, dar el si Jim pleaca inainte ca Purity Pinker sa poata face o nunta cu pusca.

Distributie
Robert Newton ca Long John Silver
Connie Gilchrist in rolul Purity Pinker
Lloyd Berrell in rolul capitanului Mendoza, „El Toro"
Grant Taylor in rolul lui Patch
Rodney Taylor ca Israel Hands
Harvey Adams in rolul guvernatorului Sir Henry Strong
Muriel Steinbeck ca Lady Strong
Henry Gilbert ca Billy Bowlegs
John Brunskill ca Old Stringley
Eric Reiman in rolul piratului Laky Trip Fenner
Harry Hambleton ca Big Eric
Syd Chambers ca Ned Shill
George Simpson Little in rolul capitanului Asa MacDougal
Tony Arpino ca pirat din Mendoza
Al Thomas ca pirat din Mendoza
Vladislaus Leonaitis
Thora Smith ca Elizabeth Strong


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.