Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Si copilul face trei (SUA 1949) Comedie 84 min
165 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calea stramba (SUA 1949) Actiune,Crima 86 min
1.267 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nedorit (SUA 1949) Drama 91 min
213 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nedorit (SUA 1949 ) Drama 91 min
181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eram sot pe timp de razboi (SUA 1949) Comedie / 105 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prea tarziu pentru lacrimi (SUA 1949) Crime,Drama 99 min
734 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Maltratatul (SUA 1949) Crima,Drama,Film-Noir / 96 min
1.259 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  Portul New York-ului (SUA 1949) cu Yul Brynner 81 min
6.448 vizite - 0 comentarii
adaugat de calul
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Epoca romantica (Anglia 1949) Comedie 80 min
256 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Momentul nesabuit (SUA 1949) Politist 82 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.07.2022  Adauga la favorite 143 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.1
   
 
The Reckless Moment
Regia Max Ophuls

IMDB 7.1

In timp ce sotul ei este plecat pentru afaceri, Lucia se confrunta cu Darby, un criminal din Los Angeles, si ii cere sa nu mai vada fiica ei de 17 ani, Bea. El este de acord, dar cu avertismentul pe care il plateste Lucia. Ea ii raspunde spunandu-i ca a simplificat situatia, ca atunci cand ii spune Beei „cat de profund simti pentru ea", fata va fi bucuroasa sa se desparta de el.

Cand Lucia se intoarce acasa, se confrunta cu Bea - Darby telefonase pentru a-i spune despre vizita mamei ei. Ea refuza sa creada ca Darby ar mentiona bani in modul in care mama ei sugereaza ca s-a intamplat.

Lucia ii interzice fiicei ei sa-l revada pe Darby, dar, in acea seara, Bea se strecoara in casa de barci a familiei sa-l intalneasca. Ea il asigura ca nu accepta versiunea mamei sale asupra lucrurilor, dar el indica ca s-ar descurca cu niste bani si ca asta nu inseamna ca cei doi nu ar putea continua sa fie impreuna. Bea este respinsa de acest lucru si, in timpul unei lupte care a urmat, il loveste si el coboara in genunchi. Necunoscut pentru ea, el incearca sa o urmeze, dar accidental cade si ulterior moare.

Dupa ce a descoperit-o pe Bea disparuta, Lucia o cauta. Cand da peste fata tulburata, care tocmai a intrat in casa dupa incercarea ei si i-o dezvaluie mamei ei, Lucia se duce la barca; nu este nimic in neregula si ea nu-l vede pe Darby. In dimineata urmatoare, insa, ea il gaseste mort pe un debarcader. Ea foloseste o barca cu motor si arunca cadavrul intr-o mlastina; este gasit si incepe o ancheta pentru crima.

Un alt criminal din LA, Donnelly frumos si armonios, partenerul lui Nagel, un rechin brutal, apare in posesia scrisorilor pe care Bea le-a scris lui Darby. Nagel i-a infruntat banii omului acum decedat si a pastrat scrierile drept garantie. Lucia trebuie acum sa vina cu 5.000 de dolari pentru a impiedica relatia Beei sa devina cunoscuta.

In timp ce Lucia se lupta sa-si asigure aceste fonduri, Donnelly se indragosteste de ea. Incearca sa-i lase mai mult timp, ii spune ca a refuzat „taierile" lui si ca, daca ea poate obtine jumatate din bani, s-ar putea sa-l linisteasca pe Nagel. Daca ar putea, spune el, l-ar plati singur pe santajist.

Dupa ce si-a amanetat cu disperare o mare parte din bijuterii, Lucia are doar 800 de dolari. Cand se intalneste cu Donnelly pentru a preda asta, el anunta ca ea este in clar, un barbat a fost arestat in legatura cu uciderea lui Darby. Lucia este lovita de vinovatie pentru ca stie ca Darby nu a fost de fapt ucis; ea incearca sa-l convinga pe Donnelly ca ea este ucigasul. El nu va accepta povestea ei si spune ca, desi barbatul aflat in custodie ar putea fi nevinovat de acest lucru, el este „vinovat de alte o suta de lucruri" si nu conteaza, ea trebuie sa se gandeasca la familia ei.

Mai tarziu, Donnelly afla ca suspectul a fost eliberat. Cand Lucia ajunge acasa, menajera ei spune ca Nagel asteapta in caminul pentru barci. El ii anunta ca suspectul a fost „aruncat" si ca trebuie sa plateasca imediat suma totala de 5.000 de dolari. Donnelly soseste si isi ataca partenerul; in timpul luptei, Donnelly este ranit, dar reuseste sa-l sugrume pe Nagel pana la moarte.

Dupa aceea, Donnelly vorbeste despre sentimentele sale calde pentru Lucia; ea spune ca va chema politia si va indrepta totul, nu-i poate permite sa-si petreaca restul vietii cautat pentru crima. El ii cere de baut si, in timp ce ea este plecata, Donnelly pleaca cu Nagel in masina. Lucia urmeaza in vehiculul ei. In timp ce conduce, Donnelly pune mana in buzunarul lui Nagel pentru a prelua scrisorile Beei; isi pierde controlul, se zdrobeste printr-un gard si intr-un copac, rasturnand masina si prinzandu-se sub ea.

Cand Lucia il gaseste, ii spune sa nu-l ajute, va fi mai bine daca autoritatile il gasesc asa. El ii da scrisorile. Acasa, in timp ce Lucia incearca sa se linisteasca, cei doi copii ai sai se intorc dintr-o seara. Fiul ei vorbeste despre „a vazut un accident teribil". Bea ii spune Luciei cum politia a mentionat ca, chiar inainte de a muri, barbatul prins sub vehicul a recunoscut ca l-a ucis pe Darby.

Distributie
James Mason ca Martin Donnelly
Joan Bennett ca Lucia Harper
Geraldine Brooks ca Bea Harper
Henry O'Neill ca Tom Harper
Shepperd Strudwick ca Ted Darby
David Bair ca David Harper
Roy Roberts ca Nagel
Frances E. Williams ca Sybil (necreditat)
William Schallert ca locotenent de politie (necreditat)
Kathryn Card ca procesator de imprumuturi (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.