Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Aventura e sigura! (SUA 1985) Aventuri,Comedie / 94 min
2.184 vizite - 0 comentarii
adaugat de alga
 
  Oliver Twist (SUA 1997) Aventuri, Comedie / 87 minute
415 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Big Money Hustlas (SUA 2000) / Comedie 97 minute
3.346 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Barbarii (SUA 1987) Aventuri / Subtitrat RO / 88 minute
7.606 vizite - 0 comentarii
adaugat de aurel
 
  Casatorie cu repetitie | 1985 | Comedie | 71 minute HD
3.724 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  La fel ca si Flint (1967) Aventuri,Comedie / 114 minute
1.412 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Baietii din St Vincent (SUA 1992) Comedie / 90 minute
2.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de hanul
 
  Doi natarai in Africa (SUA 1949) Aventuri,Comedie 79 min
2.946 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Charles Chaplin - Recreerea (SUA 1914) Comedie 12 min
2.494 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Goana dupa fuste 3 (SUA 1985) Comedie / 92 minute
1.868 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Proiectul (SUA 1985) / Aventuri,Comedie,SF / 94 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 18.07.2022  Adauga la favorite 213 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
My Science Project (1985)

Nota IMDB: 5.6

Regia:Jonathan R. Betuel

In 1957, armata Statelor Unite a asigurat un OZN prabusit intr-un hangar. Presedintele Dwight D. Eisenhower (Robert Beer) intra pentru a vedea ambarcatiunea si pur si simplu le ordona oamenilor sai „sa scape de ea".

In 1985, un absolvent de liceu pe nume Michael Harlan ( John Stockwell ), al carui singur interes sunt masinile musculare , cauta fara tragere de inima ceva de oferit pentru finalul proiectului sau de stiinta. In timp ce prietena lui Ellie Sawyer ( Danielle von Zerneck ) crede ca este o intalnire, Michael patrunde intr-o gramada de avioane guvernamentale si da peste un adapost ascuns . Acolo, el gaseste un echipament stiintific, asemanator unui glob de plasma stralucitor, si il apuca exact cand un gardian militar se apropie si il alunga.

A doua zi, Michael curata dispozitivul la cursul magazinului auto si il activeaza fara sa vrea, facandu-l sa elimine puterea de la o boombox din apropiere . Prietenul sau, Vince Latello ( Fisher Stevens ), incearca sa-l convinga sa nu ataseze dispozitivul la o baterie de masina, dupa care dispozitivul emite un vartej de energie colorata care se manifesta intr-o vaza din Grecia antica pe masura ce bateria se topeste. Cei doi parasesc magazinul auto pentru urmatoarea lor clasa, dar in curand isi dau seama ca au pierdut in mod inexplicabil doua ore de timp si au ratat examenul final de stiinta.

Dupa mai multe intamplari ciudate cu masina, Michael duce dispozitivul, denumit „gizmo", fostului sau profesor de stiinte, Dr. Roberts ( Dennis Hopper ). Crezand ca este un portal catre alta dimensiune, il conecteaza la o priza electrica. In timp ce se scalda in energia cosmica a gadgetului si contempla minunile universului, Roberts dispare brusc, lasand in urma medalionul sau simbol al pacii . Michael nu poate deconecta masina de la priza si decide ca singura lui solutie este sa distruga liniile electrice care duc in oras.

Michael si Vince obtin dinamita din spatele unui magazin de hardware detinut de tatal lui Michael ( Barry Corbin ) si se intrec pentru a depasi un val de energie care calatoreste de-a lungul liniilor inainte de a ajunge la centrala electrica locala. Ei arunca in aer un turn, oprind valul si provocand o intrerupere de curent, dar la intoarcerea in oras sunt arestati pentru disparitia doctorului Roberts. Michael o suna pe Ellie si ii cere sa mearga la scoala pentru a recupera gadgetul, sperand sa-si demonstreze nevinovatia aratandu-l politiei. La scoala, se intalneste cu Sherman ( Raphael Sbarge), un tocilar detestabil, care conecteaza din nou dispozitivul la priza, creand o deformare masiva a timpului peste scoala si provocand o intrerupere in oras, permitand lui Vince si Michael sa scape de politie. Intorcandu-se la scoala, ei gasesc intreaga cladire consumata intr-un vartej de spatiu/timp pe masura ce obiecte si oameni din trecut si viitor se manifesta in jurul lor si un Sherman nebun, care se teme ca lumea se va sfarsi si le spune ca Ellie este in pericol.

Tragandu-l pe Sherman, Mike si Vince iau arme dintr-un pluton de soldati cazuti in razboiul din Vietnam si se indreapta spre laboratorul de stiinta, luptandu-se cu un T-rex in gimnaziu si cu o multime de mutanti post-apocalips pe drum. Ei ajung la Ellie si dezactiveaza cu succes dispozitivul, facand ca timpul sa revina la normal exact cand apar echipajele de urgenta si politia. Cateva clipe mai tarziu, dr. Roberts reapare, bucurandu-se de o calatorie neasteptata la Woodstock si ii da cu mandrie lui Michael o nota „A" la proiectul sau stiintific, cu conditia sa scape de masina, spunand ca nu este ceva pentru care omenirea este pregatita. Roberts este apoi arestat de seriful local ( Richard Masur), care crede ca a aruncat in aer liniile electrice - deoarece Michael lasase accidental medalionul pacii lui Robert la magazinul de hardware.

Dupa cum a promis, Michael intoarce dispozitivul inapoi la depozitul de vechituri unde l-a gasit. La intoarcere, masina ramane fara benzina si el si Ellie o parasesc pe marginea drumului; spre deosebire de devotamentul sau anterioara, el spune „Este doar o masina".



Distributie:


John Stockwell ... Michael Harlan
Danielle von Zerneck ... Ellie Sawyer
Fisher Stevens ... Vince Latello Raphael Sbarge ... Sherman
Richard Masur ... Detective Isadore Nulty
Barry Corbin ... Lew Harlan
Ann Wedgeworth ... Dolores
Dennis Hopper ... r


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.