Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Vanatorul de cerbi (SUA 1957) Western, Aventuri / 78 min
1.626 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
  Inamicul din adancuri (SUA 1957) Razboi / 95 min
7.479 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Sapte valuri distanta (SUA 1957) Aventuri,Drama / 96 min
1.512 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Legenda ratacitilor (SUA 1957) Sophia Loren / 108 min
2.586 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Norman Wisdom - Just My Luck (UK 1957) Comedie 82 min
2.189 vizite - 0 comentarii
adaugat de lavinia
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.303 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Dusmanul din adancuri (SUA 1957 / Drama,Razboi,97 min
540 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mortal Kombat (SUA 2013) Aventuri,Fantastic / 118 min HD
4.969 vizite - 0 comentarii
adaugat de alina
 
  Loving You (SUA 1957) Muzical cu Elvis Presley 97 min
1.492 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Charles Chaplin - Recreerea (SUA 1914) Comedie 12 min
2.494 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Istambul (SUA 1957) Aventuri 64 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.07.2022  Adauga la favorite 165 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.1
   
 
Istanbul ( SUA 1957) Aventuri 84 min
Regia
Joseph Pevney
IMDB 6.1


Pentru prima data in cinci ani, pilotul Jim Brennan (Errol Flynn) zboara la Istanbul , Turcia , dar este imediat adus la biroul inspectorului vamal RP Nural ( John Bentley ), care il suspecteaza de contrabanda cu diamante. Jim merge la hotelul in care a stat anterior, dar vechea lui camera are cuplul american Charlie ( Leif Erickson ) si Marge Boyle ( Peggy Knudsen ).

La cafenea, Jim sta la masa lui obisnuita si isi aminteste ultima data cand a fost acolo, impartind o bautura cu turistul german Stephanie Bauer ( Cornell Borchers ), o frumusete de care se indragosteste. Ea stie ca trebuie sa zboare pentru a-si castiga existenta si il incurajeaza sa accepte o slujba rapida de a zbura oameni de afaceri la Cairo . La intoarcere, un vechi prieten, comerciantul Aziz Rakim ( Vladimir Sokoloff ) ii ofera lui Jim o bratara pe care sa o dea Stephaniei, dar un compartiment ascuns contine diamante, pe care Jim le ascunde in ventilatorul sau de tavan.

Cand o cere in casatorie pe Stephanie, ii da si bratara. Ea accepta propunerea lui, dar inapoi in camera lui, cuplul il intalneste pe Paul Renkov ( Werner Klemperer ) care cauta diamantele. In noaptea urmatoare, Paul il urmareste pe Jim si, impreuna cu mai multi acoliti, il batut. Domnul Darius ( Martin Benson ), liderul lor, cere diamantele. Politia il gaseste pe Jim, iar la sediu, Nural ii spune ca Aziz a fost ucis probabil din cauza rolului sau intr-un transport de diamante furate introduse ilegal intr-o bratara. Jim neaga implicarea in furt si mai tarziu ii cere lui Stephanie sa vina cu el in acea noapte la Paris.

In camera ei de hotel, barbatii lui Darius o apropie de Stephanie si ii fura bratara. Jim il gaseste pe Nural in camera lui si dezvaluie ca si-a confiscat aeronava si intentioneaza sa-l tina in custodie pana cand Jim paraseste tara. Stiind ca nu poate recupera diamantele, Jim si Nural merg la hotelul lui Stephanie, dar cladirea este in flacari. Jim incearca sa-si salveze logodnica, dar focul il obliga sa se retraga.

Ani mai tarziu, Renkov il gaseste pe Jim si ii spune ca Darius vrea sa-si ia diamantele. Jim stie ca cuplul casatorit din vechea lui camera este in pericol si se duce la hotel, dar este uimit sa o vada pe Stephanie acolo. Pretinzand ca este Karen Fielding, pleaca impreuna cu sotul ei, Douglas Fielding ( Torin Thatcher ), barbatul care o salvase cu cinci ani in urma, cand hotelul ei luase foc. Ea si-a pierdut toate amintirile anterioare si nu-l recunoaste pe Jim.

Jim incearca sa o preseze pe Stephanie cu privire la trecutul ei, dar sotul ei ii cere sa-i lase in pace. Mai tarziu, tinand in brate bratara pe care i-a dat-o Jim, ea il viziteaza in secret la cafenea, incercand sa-si aminteasca ce a insemnat pentru ea candva. Jim incearca sa recupereze diamantele, dar este aproape prins de inspector. Le strecoara intr-una dintre valizele lui Boyle. Iesind din camera, se lasa capturat de Renkov si dus intr-un depozit abandonat unde Darius a rapit-o deja pe Stephanie. Convingandu-l pe Darius ca ea este hotul adevarat, Jim da foc depozitului.

O apuca pe Stephanie, care a intrat in stare de soc, o duce inapoi la sotul ei, dar a doua zi dimineata, cand se pregateste sa zboare din Istanbul, Stephanie se trezeste brusc si striga numele lui Jim. Se grabesc la aeroport, vad ca Jim este prins cu diamantele, desi Nural decide sa-l lase sa paraseasca tara. Pe masura ce aeronava decoleaza, sotul ei vede reactia lui Stephanie si, cu ajutorul inspectorului, lui Jim i se ordona sa se intoarca la Istanbul, deoarece cineva doreste sa se reintalneasca cu el.

Distributie
Errol Flynn ca James Brennan
Cornell Borchers ca Stephanie Bauer / Karen Fielding
John Bentley ca inspectorul Nural
Torin Thatcher ca Douglas Fielding
Leif Erickson ca Charlie Boyle
Peggy Knudsen ca Marge Boyle
Martin Benson in rolul domnului Darius
Nat „King" Cole in rolul lui Danny Rice
Werner Klemperer ca Paul Renkov
Vladimir Sokoloff ca Aziz Rakim
Jan Arvan ca Kazim


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.