Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.018 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Eram sot pe timp de razboi (SUA 1949) Comedie / 105 min
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cel mai iubit amant din lume (SUA 1977) Comedie 89 min
729 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Doi natarai in Africa (SUA 1949) Aventuri,Comedie 79 min
2.946 vizite - 0 comentarii
adaugat de kafka
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.334 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Si copilul face trei (SUA 1949) Comedie 84 min
165 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Epoca romantica (Anglia 1949) Comedie 80 min
256 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Calea stramba (SUA 1949) Actiune,Crima 86 min
1.271 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prietena mea Irma (SUA 1959) Comedie Jerry Lewis 104 min
2.157 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Marele iubit (SUA 1949 ) Comedie 80 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.06.2022  Adauga la favorite 139 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.5
   
 
The Great Lover
Regia Sala Alexandru
IMDb 6,5


Filmul incepe intr-un hotel din Paris , unde doi americani beau sampanie pentru a-si celebra castigurile la jocuri de noroc. In timp ce tanarul se lauda, batranul il sugruma din spate.

Ucigasul este identificat aproape instantaneu din cauza nodului de servetel care se gaseste in jurul gatului victimei - semnatura celebrului criminal care joaca carti CJ Dabney. Politia stie ca urmatoarea sa victima se va potrivi modelului: un tanar american.

In ciuda identificarii, detectivul american Higgins implora politiei franceze sa nu incerce sa-l retina pe faptuitor, pentru ca doreste sa-l prinda pe Dabney in flagrant, daca este posibil. Asa cum presupune Higgins, Dabney gaseste in curand o noua victima, un ziar din Ohio, Freddie Hunter. Freddie se afla la Paris escortand opt tineri cercetasi - Boy Foresters, dar intentioneaza sa ramana mai mult timp in Franta, pierzand in mod deliberat calatoria cu barca acasa in SUA. El cauta dragoste.

In timp ce Freddie paraseste nava, el se loveste literalmente de frumoasa tanara ducesa Alexandria si nu mai este atat de dornic sa plece. Gaseste un pat cu baietii, care sunt condusi de cel mai inalt baiat, Stanley. Ducesa calatoreste cu tatal ei, Marele Duce Maximilian, iar speranta lor secreta este sa inceapa o noua viata in Statele Unite , deoarece familia este falimentara. Dabney, care se afla si el pe nava, se ofera sa-l prezinte ducesei pe nestiutorul Freddie. Cand Freddie o intalneste pe Alexandria, el se preface a fi un barbat foarte bogat si se indragosteste imediat de ea. Ea bea mai multe pahare de sampanie decat s-a dorit si ii raspunde sentimentele. Freddie se angajeaza intr-un joc de carti cu Marele Duce.

In timp ce cercetasul canta „ Taps ", Freddie trebuie sa fuga de la compania de adulti pentru a ajunge la patul lui la timp pentru stingerea luminilor. Dimineata este trezit de Reveille .

Fara sa stie ca Dabney este un ascutit de carti, Freddie isi mentine ipostaza de milionar si intra intr-un joc de carti cu el si Maximilian. Dabney ii impartaseste continuu lui Freddie o mana castigatoare, apoi schimba cu indemanare o carte pentru a crea o mana pierzatoare dupa ce Freddie a pariat. Freddie nu poate fuma, deoarece a mai fost prins fumand de liderul trupei. Cercetasii il prind fumand pe nava si ameninta ca il vor dezvalui si il vor pune pe Freddie in necazuri. Ei ii spun sa marturiseasca Alexandriei ca este sarac.

Freddie afla ca Alexandria nu are nici un ban pe numele ei si rade cand marturiseste ca avea de gand sa-i ceara sa-i imprumute 1000 de dolari. Cand castiga in mod neasteptat jocul de carti, el descopera ca Dabney a orchestrat castigul si il confrunta cu asta. Dabney este pe cale sa -l puna pe Freddie cand Higgins, care se afla si el pe nava, il intrerupe, fara sa-si dezvaluie identitatea de detectiv. Mai tarziu, Dabney il ucide pe Higgins si inlatura toate dovezile impotriva sa, dar nu inainte ca acesta din urma sa-l avertizeze pe Freddie sa se fereasca de Dabney. Dabney aduce autoritatile navei in cabina lui Higgin si pretinde ca descopera crima si il incadreaza pe Freddie.

Cand Alexandria afla de la Dabney ca Freddie este o inselatorie, il prosteste in fata tuturor cercetasilor. Freddie evadeaza din camera crimei si se ascunde intr-o barca de salvare. Cercetasii au o ceremonie, iar clarisorul joaca ultimul post deoarece cred ca Freddie a sarit peste bord. Micul Tommy il gaseste pe Freddie ascuns in cotele navei si merge sa o ia pe Alexandria. Ea il crede pe Freddie cand spune adevarul despre Dabney si pleaca in cautarea dovezilor - un jurnal pe care l-a scris Higgins. Dabney o prinde in cabina lui Higgin si incearca sa o omoare. Intre timp, Freddie este coborat pe franghia ancorei si aproape mancat de un rechin. Cand se intoarce la bord, el intervine si o salveaza de la Dabney, devenind eroul ei al zilei. Se saruta in fata baietilor. [2]

Distributie
Bob Hope ca Freddie Hunter
Rhonda Fleming ca ducesa Alexandria
Roland Young ca CJ Dabney
Roland Culver ca Marele Duce Maximillian
Richard Lyon ca Stanley Wilson
Gary Gray ca Tommy O'Connor
Jerry Hunter ca Herbie
Jackie Jackson in rolul lui Joe
Wright Esser ca Steve
Orley Lindgren ca Bill
Curtis Loys Jackson, Jr. in rolul lui Humphrey
George Reeves ca Williams
Jim Backus ca Higgens
Jack Benny ca el insusi (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.