Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Insula Paradis (SUA 1930 ) Actiune 68 min
578 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fetita de oras (SUA 1930) Drama,Romantic / 88 min HD
1.167 vizite - 0 comentarii
adaugat de paris
 
  Menajera (SUA 2000) Drama / 98 minute
2.912 vizite - 0 comentarii
adaugat de balas
 
  Stan si Bran - Fantomele noptii (SUA 1930) 29 minute
9.133 vizite - 0 comentarii
adaugat de cosmin
 
  Stompin 'at the Savoy (SUA 1992) Drama 95 min
477 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ingerul pazitor (SUA 1994) Actiune,Drama,Thriller 91 min
13.271 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  O femeie buna (SUA 2004) Drama romantica 99 min
492 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Craciun (SUA 1994) Drama 86 min
157 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Copiii de ieri (SUA 2000) Drama 96 min
19 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Stan si Bran (SUA 1930) O comedie dezastru / 18 min
1.464 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Pentru aparare (SUA 1930 ) Drama politista

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.05.2022  Adauga la favorite 155 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.4
   
 
For The Defense (AKA He Did It For Love)
IMDb 6.4
Regia John Cromwell



In New York City, William Foster ( William Powell ) este un avocat criminalist atat de de succes incat procurorii il considera o amenintare. El se mentine la standarde etice inalte, dar este dispus sa induca in eroare fara sa minta efectiv.

Foster apara un barbat care a planuit o crima folosind explozibili. Procurorul districtual Stone ( William B. Davidson ) afiseaza o fiola si spune ca testele chimice au aratat ca lichidul din ea este nitroglicerina sensibila . Foster adulmeca lichidul, il intreaba pentru a verifica lantul de custodie si apoi sparge dramatic flaconul pe podea. Cand ordinea este restabilita, el ii explica judecatorului ca stia ca este sigur, deoarece nitro are un miros distinctiv, iar Stone spune ca a indepartat nitro-ul propriu-zis pentru siguranta dupa testul chimic. Dar Foster subliniaza ca doar lichidul aflat acum in sticla a fost introdus in evidenta si isi castiga cauza.

Foster este indragostita de actrita Irene Manners ( Kay Francis ), iar ea il iubeste, dar vrea sa fie casatorita, iar el nu. Cand un alt pretendent, Jack Defoe ( Scott Kolk ), o cere in casatorie, ea spune ca trebuie sa-i spuna lui Foster despre el inainte de a putea accepta; dar constata ca nu poate face asta. Ea sta afara destul de tarziu noaptea cu Defoe pentru a lasa o singura implicatie a ceea ce faceau si, in timp ce il conduce acasa, este de acord sa se casatoreasca cu el. El o imbratiseaza brusc si ea pierde controlul masinii, ucigand un trecator.

Pentru a proteja reputatia Irenei, Defoe o indeamna sa paraseasca scena, mintind ca victima nu este ranita grav. Se presupune ca a condus in stare de ebrietate, el este acuzat de omor din culpa. Ambii ii ascund inca implicarea, dar ea il roaga pe Foster sa-l apere. El o intreaba de ce ii pasa suficient de Defoe pentru a insista; ea spune ca ea si Defoe sunt doar prieteni, dar ea ii promisese deja in numele lui Foster, presupunand ca Foster ar fi dispus. Foster este de acord, dar constata ca Defoe nu poate spune o poveste credibila la proces.

Apoi Foster afla ca Irene a fost la locul accidentului si, prin urmare, trebuie sa fie mult mai mult decat „doar prieteni" cu Defoe. Foster este zdrobit, dar ea inca il roaga sa-l achite pe Defoe, in timp ce Defoe se teme ca Foster va arunca cazul si Irene va fi acuzata si condamnata de asemenea. Foster pune in cele din urma dragostea lui pentru Irene pe primul loc si, pentru prima data in viata, mita un jurat pentru a vota nevinovat, spanzurand juriul .

Foster este rapid aflat si arestat si se apara in cadrul procesului. Deoarece nu o va vedea pe Irene, ea merge la Stone, recunoaste ce sa intamplat cu adevarat la accident si spune ca Foster incerca doar sa o protejeze. Daca Stone nu este de acord sa recomande mila, spune Irene, isi va spune povestea in instanta. Stone spune ca se va gandi la asta.

Desi apararea lui merge bine, Foster se ofera apoi sa pledeze vinovat (si astfel sa fie exclus din barier , facand fara indoiala viata mai usoara procurorilor in viitor) daca numai Stone va fi de acord sa nu rejudeze Defoe; dar Stone spune ca nu face intelegeri. Inapoi in instanta, Irene ii trimite lui Foster o nota prin care o roaga sa o lase sa depuna marturie si sa spuna adevarul. Pentru a o proteja, Foster isi schimba imediat pledoaria in vinovat. Stone ii spune apoi lui Foster ca nici Defoe, nici Irene nu vor fi urmarite penal.

Cand Foster ajunge la Sing Sing pentru a-si ispasi pedeapsa, Irene este acolo si spune ca il va astepta cand va iesi. El spune ca daca o face, atunci se va casatori cu ea.

Distributie
William Powell ca William Foster
Kay Francis ca Irene Manners
Scott Kolk ca Jack Defoe
William B. Davidson ca procurorul districtual Stone
John Elliott ca McGann
Thomas E. Jackson ca Daly
Harry Walker in rolul lui Miller
James Finlayson ca Parrott
Charles West in rolul lui Joe
Bertram Marburgh in rolul judecatorului Evans
George 'Gabby' Hayes ca Ben - Chelner
John Cromwell ca al doilea reporter la proces (necreditat)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.