Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Jos palaria (SUA 1936) Comedie muzicala 66 min
535 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Norocul irlandezilor (SUA 1948) Comedie,Romantic 99 min
739 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Trei oameni pentru Texas (SUA 1940) Western / 72 min
214 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Norocul irlandezilor (SUA 1948) Comedie 99 min
299 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rapida si Sexy (Italia 1958) / Comedie 74 minute
2.324 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Un tipat de fercire (SUA 1948) Comedie / 81 minute
1.336 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Viceversa (SUA 1991) Comedie 103 min
1.889 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Milioanele Domnisoarei Tatlock (SUA 1948 Comedie 101 min
1.048 vizite - 0 comentarii
adaugat de porta
 
  Necrutatorul (SUA 1948) Western / 118 min
545 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Draga mea secretara (SUA 1948) Comedie 94 min
535 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Texas, Brooklyn si Rai (SUA 1948) Comedie 76 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.05.2022  Adauga la favorite 163 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.
   
 
Texas, Brooklyn & Heaven
Regia
Castelul William
IMDB 6.0

Mike, un barman la barul Texas Golden Horse din Brooklyn , povesteste povestea lui Eddie Tayloe unui nou client. Eddie lucra ca reporter desemnat la Ft. Merita biroul unui Dallasziar. Intrucat cele doua orase invecinate se certau, el nu are ce face. Viseaza sa devina dramaturg in New York City, iar o mica mostenire de la bunicul sau ii ofera sansa lui. Renuntand la slujba, incepe drumul lung spre New York. Cand masina i se strica, il intalneste pe Perry Dunklin, care face autostopul cu valizele ei. Ea il ajuta sa repare masina, dupa ce a dobandit abilitatile de a lucra cu fratele ei intr-o benzinarie, si i se alatura pentru calatoria la New York. La inceput, Eddie se teme de ea, dar cu cat petrec mai mult timp impreuna, cu atat devine mai interesat de ea. Perry il avertizeaza, totusi, sa nu se indragosteasca de ea.

Perry isi ia ramas bun in Brooklyn si pleaca sa-si realizeze visul de a trai cu cai, dar Eddie nu o poate uita. Isi termina de scris piesa si o arata agentilor, dar nimeni nu o vrea. Intre timp, Perry calatoreste cu un tren cand Mandy, o femeie in varsta cu dosar penal pentru furt , incearca sa-si ciupeasca portofelul. Perry o prinde in capcana si Mandy lesina. Cand soseste politia, Perry ii pare rau pentru Mandy si pretinde ca este mama ei. Cei doi se muta impreuna intr-un grajd gol din spatele casei Cheever din Flatbush , detinuta de trei necajite nebunesti. Perry le spune surorilor Cheever ca si Mandy este mama lui Eddie.

Cand Perry isi gaseste un loc de munca lucrand pentru o emisiune pentru fete din Coney Island , Mandy il duce pe Eddie sa vada ce face si el este suparat de felul in care barbatii o uiteaza. El ii confera necazurile lui Mike pentru cateva injectii din amestecul alcoolic original al lui Mike. Dupa aceea, Mike isi trateaza mahmureala cu putin aer proaspat in Prospect Park si o excursie la o baie turceasca, iar apoi il prezinta pe Eddie domnului Gaboolian, proprietarul unei „academii de calarie" de animale mecanice, inclusiv doi cai, o camila si un elefant, care are doar doi clienti obisnuiti. Cunoscand dragostea lui Perry pentru cai, Eddie il plateste pe domnul Gaboolian sa-l angajeze pe Perry, dar desi incearca sa-si aplice abilitatile de afaceri pentru a imbunatati locul, afacerile raman proaste. Eddie cumpara afacerea cu ultimii sai 800 de dolari, asa ca Perry va avea in continuare un loc de munca sa o conduca. In Ajunul Craciunului, un grup de Mos Craciun converg catre academie la miezul noptii pentru a evita sa mearga acasa, iar Eddie vede o oportunitate de publicitate. Suna la toate ziarele, care trimit fotografi. Vin si Mandy si surorile Cheever si in curand toti beau bauturi alcoolice si calaresc pe cai. Dintr-o data, electricitatea se strecoara si toate animalele mecanice accelereaza si se destrama. Cu toate acestea, surorile Cheever se distreaza minunat si se ofera sa cumpere locul. Eddie si Perry se intorc in Texas si cumpara o ferma de cai, unde traiesc fericiti pentru totdeauna.

Distributie
Guy Madison ca Eddie Tayloe
Diana Lynn ca Perry Dunklin
James Dunn ca Mike
Michael Cehov ca domnul Gaboolian
Florence Bates ca Mandy
Lionel Stander ca Bellhop
William Frawley ca agent
Roscoe Karns ca Carmody
Margaret Hamilton ca Ruby Cheever
Irene Ryan ca Opal Cheever
Colin Campbell ca MacWirther
Clem Bevans in rolul capitanului Bjorn
Moyna Macgill ca Pearl Cheever
Audie Murphy in rolul Copy Boy


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.