Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Casa terorii (SUA 1973 ) Politist 93 min
219 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In bratele unui ucigas (SUA 1992) Politist 120 min
669 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cadou cu dragoste (SUA 1958) Drama 105 min
630 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frica in noapte (SUA 1947) Politist 72 min
138 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frica in noapte (SUA 1947) Politist 72 min
125 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ultima dragoste (SUA 1999) Drama 93 min
408 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un oaspete in casa (SUA 1944) Politist 120 min
181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Oaspeti in casa (SUA 1944) Politist 120 min
244 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trei pasi in intuneric (SUA 1953) Politist 61 min
385 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Peste linie (SUA 2000) Politist 99 min
309 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Casa care nu ar muri (SUA 1970) Politist 74 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.05.2022  Adauga la favorite 164 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
The House That Would Not Die
Regia John Llewellyn Moxey
IMDB 5.6


Ruth Bennett a mostenit o casa veche in Gettysburg, Pennsylvania, in tara Amish, si si-a lasat in urma cariera de secretara la Departamentul Agriculturii al SUA . Se muta in casa impreuna cu nepoata ei, o tanara pe nume Sara Dunning. Casa a fost construita in epoca revolutionara si se spune ca este bantuita de spiritele locuitorilor sai initiali care nu sunt inclinati catre ospitalitate, printre care generalul de razboi Douglas Campbell, care era suspectat ca ar fi implicat cu inamicii britanici, si fiica sa Amanda ". Ammie", care a disparut dupa ce a fugit cu iubitul ei Anthony.

Ruth si Sara il intalnesc curand pe Pat McDougal, un profesor local care locuieste alaturi. In timp ce Ruth si Sara distreaza o mica adunare, inclusiv Pat si unul dintre elevii sai, Stan, unul dintre invitati le propune sa tina o sedinta de spiritism in casa. Mai tarziu in acea noapte, Ruth are un cosmar bizar in care Sara se apropie de ea in gradina, doar ca sa devina inexplicabil de inspaimantata si sa fuga in cealalta directie. Cand Ruth se trezeste, ea gaseste o Sara speriata la parter, dupa ce a gasit un portret istoric al generalului Campbell pus in teapa pe un firepoker in fata semineului.

Pat si cativa invitati, inclusiv medium Sylvia Wall, sosesc acasa pentru sedinta. In bucatarie, Pat se forteaza agresiv pe Ruth, ceea ce o sperie. In timpul sedintei, Sara incepe sa tipe, iar pictura generalului Campbell cade de pe manta. In acea noapte, Ruth este trezita de Sara intr-o alta stare isterica, timp in care ea ataca si incearca sa o sugrume. Cand Ruth o consulta pe Pat despre comportamentul Sarei, el banuieste ca aceasta sufera de schizofrenie. Sara se intoarce in mijlocul conversatiei lor si pare initial normala, dar devine rapid blocata in fata semineului si incepe sa tipe dupa ajutor inainte de a-si pierde brusc cunostinta. Pat ii sugereaza ca Sara sa fie dusa la un spital de psihiatrie, dar Stan se opune si dezvaluie ca, in timpul sedintei de spirit cu o zi inainte, el a asistat la chipul unei alte femei pe corpul Sarei.

Stan suspecteaza ca Sara are experienta in posesia spiritelor , ceea ce poate explica si comportamentul neobisnuit al lui Pat fata de Ruth in bucatarie. Mai tarziu, in afara casei, Ruth, Pat si Stan aud un barbat strigand in mod repetat: "Ammie! Vino acasa!" Inauntru, o gasesc pe Sara din nou intr-o stare de suferinta. Stan incepe sa investigheze jurnalele si alte artefacte din podul casei si in curand se confrunta cu incidente supranaturale. In urma cercetarilor ulterioare ale inregistrarilor istorice, grupul deduce ca generalul Campbell i-a ucis pe Anthony si Ammie in noaptea in care au incercat sa fuga si ca spiritele lor au luat stapanire pe trupurile lui Pat si Sara.

Grupul o consulta pe Sylvia pentru a organiza o noua sedinta pentru a exorciza spiritele de la Sara si Pat, ceea ce are ca rezultat un poltergeist violent.activitate care o trimite pe Sylvia sa fuga ingrozita. In timp ce exploreaza in continuare casa, Stan gaseste un pasaj imbarcat in subsol. La scurt timp dupa aceea, Pat devine momentan posedata de Anthony, iar Sara, de Ammie. Cautand sa opreasca evenimentele odata pentru totdeauna, Ruth, Pat, Sara si Stan se intrunesc din nou la casa si sparg peretele de la subsol. Inauntru, ei gasesc o camera cu pereti de pamant, cu o lopata. Stan incepe sa sape si recupereaza in curand oase umane, impreuna cu un vechi firepoker - arma crimei pe care generalul a folosit-o pentru a-i ucide pe Ammie si Anthony inainte de a-i ingropa in subsol. Cateva clipe mai tarziu, Pat devine stapanit de general si incearca sa o atace pe Sara posedata, dar el se opreste cand Ammie - vorbind prin corpul Sara - ii spune ca crima lui a fost descoperita. Acum, cu adevarul dezvaluit, spiritele parasesc corpurile respective ale lui Pat si Sara.

Distributie
Barbara Stanwyck ca Ruth Bennett
Richard Egan ca Pat McDougal
Michael Anderson Jr. in rolul lui Stan Whitman
Kitty Winn ca Sara Dunning
Doreen Lang ca Sylvia Wall
Mabel Albertson in rolul doamnei McDougal


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.